PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه می توان از نمایش توضیحات زیر لینکهای منوی اصلی د

adel1979
09-18-2008, 06:10 PM
سلام به همه
خسته نباشید و طاعات و عبادات همه قبول درگاه حق
یه سئول دارم که فکر کنم پاسخش خیلی ساده هست ولی من نتونستم جوابشو پیدا کنم :'(
من تو منوی اصلی سایتم یه منو دارم (با عنوان درباره ما) که به یه بخش اشاره داره و این بخش دارای توضیحاتی هست از طرفی (درباره ما) 2 تا زیرمنو داره که یکی با عنوان معرفی شرکت و دیگری مدیران شرکت و هر کدوم این 2 تا نیز توضیحات خاص خودشونو دارن ولی وقتی رو درباره ما کلیک می کنم توضیحات زیر منوها هم در ادامه توضیحاتش میاد !!! باید چکار کنم که توضیحات اونا در ادامه نیاد و فقط وقتی رو لینکشون کلیک میشه بیاد ؟

سعید
09-18-2008, 06:49 PM
منظورتون از توضيحات دقيقا چيه؟
ميشه بيشتر توضيح بديد يا لينك سايت رو بذاريد؟

adel1979
09-27-2008, 03:33 PM
بله
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در منوی اصلی لینک درباره ما دو زیر لینک داره که توضیحات اونها هم درونش میاد ولی هدف اینه که فقط زمانی که روی زیرلینکها کلیک شد توضیحات اونها بیاد

atoofy
09-27-2008, 08:22 PM
سلام. به نظر مياد مشكل از اونجايي هست كه شما لينك &quot;درباره ما&quot; را از نوع بلاگ - بخش محتوا ساختيد.براي اين كه به اون صورتي بشه كه شما مي خواهيد ، مي تونيد مثلا لينك &quot;درباره ما&quot; را از نوع لينك به يك صفحه استاتيك بسازيد و اگر در اون صفحه توضيحات كلي داريد قرار بديد و در همون صفحه دو لينك به دو قسمت معرفي شركت و مدیران شرکت بديد. در منو هم كه اين دو لينك موجود هستند.البته احتمالا راه هاي ديگري هم وجود داره. اما به نظر من اين روش به سبك كار شما نزديك تر بود.

يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــلي

iransbs
09-27-2008, 10:32 PM
با درود و سپاس
پس از سپاس از فرموده علی کاظم زاده، بهتر است، سه صفحه استاتیک ایجاد کنید، برای نمونه وارد مدیریت شده.
از منوی های بالا ، محتوا » مدیریت محتوای استاتیک را انتخاب کنید، بر روی جدید کلیک کنید. هم اکنون درباره ما، معرفی شرکت و مدیران شرکت را بسازید.

سپس به منو » منوی اصلی رفته، بر روی جدید کلیک کنید، بر روی لینک - محتوای استاتیک کلیک کنید، هم اکنون به ترتیب درباره ما را انتخاب کرده و عنوان را نیز وارد کنید و در ساخت منو های پسین نیز منوی درباره ما را منوی مادر قرار دهید به این ترتیب که نخست منو را ذخیره کنید و سپس &quot;زیر منوی کدام منو باشد: &quot; را بر روی درباره ما ببرید.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی