PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درست كار نكردن لينك "ارسال مطالب" توسط كاربر

mohajeranaustralia
09-19-2008, 11:35 AM
سلام و خسته نباشيد
من توي سايتم يه منو به عنوان "ارسال مطلب" دارم كه براي كاربران register شده هست ولي هر وقت كاربر ميخواد مطلب بفرسته پيغام "شما مجاز به دسترسي به اين قسمت نيستيد " براي كاربر صادر ميشه ميشه بگين چطوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم
ممنون :)

مهدی.
09-19-2008, 12:02 PM
سلام
كاربر registeration اين توانايي براش تعريف نشده. شما بايد سطح كاربري كاربر مورد نظر خود را بالاتر ببريد.

نيكبخت باشيد

mohajeranaustralia
09-19-2008, 12:13 PM
ببخشيد من متوجه نميشم يعني بايد چيكار كنم ميشه يه كم واضح تر بگين ممنونم ميشم :)

مهدی.
09-19-2008, 12:16 PM
وارد مديريت كاربران بشيد و "گروه كاربري" افراد مورد نظر را بالاتر از regestered قرار بديد.
هرچه بالاتر امكانات و توانايي ها براشون بيشتر ميشه.

فكر ميكنم author براي كاري كه ميخواهيد بهتر باشه.

نيكبخت باشيد.

mohajeranaustralia
09-19-2008, 12:35 PM
;)
واقعا ممنونم مشكل حل شد ;)

اگه به كاربران دسترسي author بدم مشكلي پيش نمياد ؟

بازم تشكر :)

مهدی.
09-19-2008, 01:09 PM
شما بايد ببينيد منظور از مشكل چي هست؟
اگر كاربران افراد عادي وبگرد هستند خوب بهتره كه اين دسترسي رو بهشون بديد تا بعد از ارسال مطلب با تأييد مديريت سايت مطلبشون انتشار پيدا كنه.
ولي اگه از افرادي هستند كه مايلند با شما در مديريت سايت همكاري كنند. ميتونيد بسته به نياز، گروه كاربري بالاتري در اختيارشون بزاريد.

اون كه شما چه اختياراتي براي كاربران سايت خود ميخواهيد داشته باشيد. ديگه به خودتون مربوط ميشه!

نيكبخت باشيد.