PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در هنگام ارسال پست

armahloji
09-19-2008, 04:16 PM
سلام دوستان

یکی از کاربران خطای زیر را برای بنده ارسال کرد . طبق گفته ایشان ، هنگام ارسال پست این خطا نمایش داده میشود . اگر امکان دارد دلیل این موضوع را بفرمایید :

error :
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

با سپاس و احترام .

alvandi
09-19-2008, 04:32 PM
سلام. ارور Internal Server Error رو سرچ کنید به جواب می رسید

یک نمونه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

armahloji
09-19-2008, 05:18 PM
سلام دوست عزیز

ممنون
من مباحث مربوط به این ارور را مطالعه کردم .
همشون یا تغییری توی سایت داده بودند یا htaccess را تغییر داده بودند و سایتها از همون ابتدا این پیام براشون میومده . ولی برای تالار بنده فقط یک یوزر و آن هم فقط هنگام ارسال این خطا را گزارش کرده .
خو من هنگام ارسال موضوع مشکلی ندارم و خطا هم نمیده و کلا سایت بدون مشکل باز میشه .

نوید
09-19-2008, 05:40 PM
آدرس بدید ما هم چک کنیم ، ممکنه این مشکل اتفاقی بوده باشه

javid2005
09-19-2008, 10:59 PM
به این جمله توجه کنید

خو من هنگام ارسال موضوع مشکلی ندارم و خطا هم نمیده و کلا سایت بدون مشکل باز میشه .

عجیب نیست؟
به نظر من مشکلتون اتفاقی بوده

به قول نوید: &quot;آدرس بدید ما هم چک کنیم&quot;

اگه ممکنه در مورد تعداد کاربرانی که بهتون گزارش دادند و اینکه خودتون تا بحال از ip های دیگر تست کردید یا نه بیشتر توضیح دهید ... یا اینکه بین مرورگر شما و دوستانتون تفاوتی هست یا خیر؟
هر چی سرنخ ها بیشتر باشه زودتر به نتیجه میرسیم

javid2005
09-20-2008, 06:47 AM
وارد انجمنتون که شدم دیدم همین امروز تعدادی ارسال شده
پس مشکلی نباید باشه ... البته اگه فقط یکبار و فقط از یک کاربر گزارش داده شده باشه

فقط می مونه یه چیز
اینکه فقط همون یک کاربری که اشاره کردید همیشه هنگام ارسال این مشکل رو داشته باشه
1- سطح دسترسی اون کاربر رو چک کنید (البته زیاد به سطح دسترسی مربوط نمیشه .. ولی چک کردنش ضرری نداره)
2- اگر ممکنه اون کاربر رو حذف کنید و دوباره عضوش کنید
3- سرعت اینترنت اون کاربر رو چک کنید ... اصلا خودتون از سیستم خودتون با نام کربری اون کاربر وارد سیستم شوید و چک کنید
4- بررسی کنید سیستم کاربر مورد نظر ویروسی است یا خیر
5- از phpmyadmin هم میشه کمک گرفت

سرافراز باشید