PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب apache,php,mysql بر روی ویندوز سرور و راه اندازی مامبو بر ر

hraeissi
09-21-2008, 05:02 AM
سلام دوستان
من در داخل شبکه شرکت چندین سرور دارم . در حال حاضر یک سرور وب هم دارم که علاوه بر وجود سایت داخلی شرکت ، یک سایت هم دارم که از بیرون به آن متصل می شوند .
حالا من میخواهم بر روی این سرور وب و یا سرور دیگر ( بیشتر تمایل دارم بر روی سرور وب ایت اتفاق بیافتد ) به جای سایت داخلی شرکت سایت مامبویی قرار دهم که برای این منظور لازم است سرورهای mysql,php و apache را بر روی وسندوز سرور بالا بیاورم .
تا الان توانستم apache و mysql را نصب کنم ولی در نصب php و نیز طریقه راه اندازی سایت مامبو به این طریق دچار مشکل شده ام .
البته این را می دانم که با برنامه هایی مثل wamp میشه این کار را انجام داد ولی بدیل پائین بودن امنیت آن نمی توانم چنین ریسکی را انجام دهم .
حالا از دوستان می خواهم که در صورت داشتن پیشنهاد عملی ، آن را اعلام کنند تا من از این مشکلی که گیر کردم خلاصی پیدا کنم

متشکرم

atoofy
09-21-2008, 05:13 AM
سلام. مي تونيد از آموزش زير استفاده كنيد :

راه اندازی Localhost در ویندوز توسط Apache و Mysql و Php (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

در مورد Wamp هم اگر هم مي خواستيد از شبيه ساز استفاده كنيد بهتر بود از Appserv يا Xampp استفاده كنيد!

موفق باشيد...
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلي

hraeissi
09-21-2008, 05:23 AM
سلام
ممنون از پاسختان .
آیا برنامه هایی که نام بردید قابل اطمینان در محیط واقعی است ، به عبارتی مشکل امنیتی ندارد . بطور مثال در wamp نمیتوان رمز برای user root گذاشت . آیا این مشکل در این برنامه های معرفی شده دیگر نیست و آیا امکان این برنامه ها بر روی سرور وب شرکت بدون صدمه زدن به سایت فعال شرکت است و یا اینکه باید روی یک سرور دیگر نصب گردد

hraeissi
09-21-2008, 06:36 AM
بالاخره xamp را نصب کردم . خیلی خوب بود و به راحتی توانستم سایت را روش نصب کنم اما یک مسئله مهم است و آن این است که من بایستی برنامه را روی سرور وبم نصب کنم نه رو سرور دیگر و چون apache برنامه فوق از پورت 80 می خواهد استفاده کند و iis سرور من هم از پورت 80 استفاده می کند امکان نصبش نیست .
حالا می خواهم اگر بشود راهنمایی کنید که چگونه میتوانم این مشکلم را حل کنم

firoozmandan
09-21-2008, 07:18 AM
سلام

شما میتونید Apache رو روی پرت دیگه ای بالا بیارید .
البته با این کار یوزرها برای دستیابی به سایت مورد نظر باید در بروزر پرت رو در ادامه آی پی ( یا دامین و یا نام کامپیوتر ) وارد کنند .

-----

راه حل دوم این هست که شما PHP و MySQL رو روی IIS نصب کنید بدون Apache . با این کار نیازی به ست کردن پرت نیست

یا علی

hraeissi
09-21-2008, 09:36 AM
سلام
ممنون از پاسختان
آیا در خصوص راه حل دوم میتوانید مقاله ای و یا آموزشی را در اختیارم بگذارید ؟
آیا با این کار سایت را همانند سایتهای html که به iis معرفی میکنم باید معرفی کنم و یا روش هم عوض می گردد ؟

mr_aliagha
09-21-2008, 04:02 PM
خیلی رو امنیت IIS نمی شه حساب بازکرد اگر امنیت بالا مد نظرتون هست.

firoozmandan
09-22-2008, 07:27 AM
سلام

آموزش های زیر رو ببینید :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی