PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دکمه تشکر برای smf

yaser1
09-21-2008, 09:41 AM
سلام
من توی جومفا اینو دیدم. که جاش توی انجمن خالیه : اگه صلاحه و دردسر نداره بد نیست برای مامبو سازگار بشه
joomfa.org/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details& catid=0&sobi2Id=19&Itemid=42

**لینک ویرایش شد

مهدی.
09-21-2008, 10:24 AM
سلام
فكر ميكنم آقاي "اميرعلي بلورچيان" يكي از اعضاي مامبولرن باشه! مديران درسته؟!
حالا اونجا چيكار ميكنه؟! :o - هرجا ميرم اسمشو ميبينم ;D :D

در ضمن وقتي فارسي شده چه نيازي هستش كه دوباره فارسي بشه!؟

نيكبخت باشيد.

yaser1
09-21-2008, 10:42 AM
سلام
من نگفتم فارسی بشه. دقت بفرمائید :

بد نیست برای مامبو سازگار بشهjoomfa.org/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details& catid=0&sobi2Id=19&Itemid=42

javid2005
09-21-2008, 11:36 AM
سلام آقا یاسر

فعالیت شما در مامبولرن از من بیشتره و فکر کنم خودتون می دونید که این بسته برای smf ساخته شده
ساختار smf کاملا با مامبو و جوملا فرق داره

در ضمن نیازی نبود لینک خارجی برای ماژول تشکر معرفی کنید .. تو همین انجمن در مورد ماژول یا بسته تشکر به کرات بحث شده ...

خب ... تا اینجا اگه متوجه منظورتون شده باشم شما درخواستتون اینه که ماژول تشکر برای مامبو هم ساخته بشه ... ظاهرا این ماژول نه برای مامبو وجود داره و نه برای جوملا ... پس باید برنامه ای نوشته بشه
برای اینکار اگه خودتون توانایی نوشتن این برنامه رو ندارید بهتره با sales[at]mambolearn.com تماس بگیرید

راستی یه سوال؟
شما چقدر وجود امکان تشکر رو در مامبو و جوملا ضروری می دونید؟

به نظر من اگه ضرورتی هم باشه باید در آخرین اولویت ها قرار بگیره
چون در مامبو و جوملا مدیر مطلب می نویسه و برای تشکر هم کاربران می تونند نظر بدن یا به مطلب رتبه بدن
اگه می بینید این ماژول برای smf ساخته شده به این دلیل بوده که هر عضوی بتونه نه تنها از مدیر بلکه از کاربر عادی هم تشکر کنه ...

موفق و موید باشید

yaser1
09-21-2008, 11:47 AM
سلام
منم دقیقاً منظورم تشکر برای انجمن بود (SMF) نه مامبو اما الان که پستمو خوندم متوجه شدم که اصلاً بحث سازگاری مطرح نیست و منظورم رو بد رسوندم.

بگذار اینطور ادامه بدیم که چرا برای انجمن دکمه تشکر در نظر گرفته نشده؟
(برای SMF جستجو کردم دکمه تشکر پیدا نکردم)

javid2005
09-21-2008, 02:43 PM
مرسی یاسر جان

باید بگم منظورتون رو در پست اول خیلی بد .....
بگذریم

اگه منظورتون اینه که چرا به صورت پیش فرض در smf بسته تشکر وجود نداره باید بگم:
این امکان رو باید simplemachines ارائه بده ...
شاید از نظر شما بسته تشکر بسته واقعا ضروری برای smf پیش فرض باشه ولی برای simplemachines اینطور نیست
اگر هم از نظر سازندگان smf این بسته ضروری باشه باز هم بهتره به صورت پیش فرض نصب نباشه
به نظر شما چرا آقای فیروزمندان خیلی از بسته ها از جمله همین بسته رو در مامبولرن نصب نکرده
چون تجربه ثابت کرده نصب بعضی از بسته ها ارتقا دادن smf و همچنین امنیت رو دچار مشکل می کنه
نمونه بسته ای که هنگام ارتقاء ممکنه مشکلاتی رو ایجاد کنه بسته تقویم شمسی جلالی هست

از همه اینها که بگذریم به یه نتیجه منطقی می رسیم و اون اینه:
فرضا این بسته به صورت پیش فرض وجود داشته باشه .. چون این بسته مربوط به ظاهر smf هم هست پس برای قالب های دیگه نیاز به ویرایش داره ... پس باز هم مشکل خواهید داشت
در حالیکه همین الان اگر شما ظرف 5 دقیقه این بسته رو نصب کنید فرقی با سازگاری این بسته با قالب پیش فرض وجود نخواهد داشت
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

در مورد جستجوی شما در مورد این بسته از مرور در صفحات همین بخش از انجمن به تاپیک هایی با عنوان شبیه به عنوان همین تاپیک برخورد خواهید کرد
مطمئن باشید در مورد این بسته بحث های زیادی شده

زیاده گویی منو ببخشید