توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فقدان پسوورد
sshaffafi
09-21-2008, 12:05 PM
سلام.من آخرین ورژن مامبو رو نصب کردم.
ولی هنگام ورود به قسمت مدیریت اون پس ووردی که زده بودم رو ازم قبول نمیکنه.باید چی کار کنم؟
مهدی.
09-21-2008, 12:15 PM
سلام
به انجمن خوش آمديد.
لطفاً قوانين را مطالعه كنيد و قبل از مطرح كردن هر سوال در سايت و انجمن جستجو كنيد.
آموزش تغيير پسورد admin از طريق ديتابيس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نيكبخت باشيد.
sshaffafi
09-24-2008, 08:50 AM
دوست عزیز از زاهنمایی های شما متشکرم.
shahravard
10-10-2008, 10:05 PM
سلام
به انجمن خوش آمديد.
لطفاً قوانين را مطالعه كنيد و قبل از مطرح كردن هر سوال در سايت و انجمن جستجو كنيد.
آموزش تغيير پسورد admin از طريق ديتابيس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نيكبخت باشيد.
سلام . امروز خود بخود ادمين پسور من هم عوض شد ! نمي دونم هكم كردن يا نه ولي چيزي تغيير نكرده بود توي سايت ولي مجبور شدم منم از سي پنل برم و درست كنم .
خواستم اين توصيه رو به شما كنم كه حتما حتما حتما بعد از اينكه پسوردتون رو پيشفرض كردين و درست شد بريد و از همون كنترل پنل سايتتون روي پوشه ادمين پسورد بزاريد . اينطوري خيلي امنيت ميره بالا ...
majd66
10-11-2008, 07:35 AM
اگر پسورد سایت خود به خود ریست شده (احتمال هک هست) پس فایل های هاست چک کنید که فایل با نام index.html اضافه ش ده یا نه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.