PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کاربری غیرمجاز - صحت فعال سازی تایید نمی شود

msa407
09-24-2008, 05:26 AM
سلام
من از پل ارتباطی SMF استفاده میکردم ولی حالا قصد دارم اون رو غیر فعال کنم وقتی که این کار رو انجام میدم یا اینکه پل رو پاک میکنم هنگام ورود کاربر به سایت پیغام خطای"کاربری غیرمجاز - صحت فعال سازی تایید نمی شود" نمایش داده می شه در حالی که قبلا این مشکل وجود نداشت اگه ممکنه دوستان راهنمایی بفرمایند.
البته بنده جستجو کردم ولی به نتیجه نرسیدم

firoozmandan
09-25-2008, 07:37 AM
سلام

از کدوم ورژن مامبو استفاده میکنید ؟

لینک سایت رو لطفا اینجا قرار بدید

یا علی

msa407
09-25-2008, 12:30 PM
سلام
ممنون که پاسخ دادید
از مامبو 4.6.5
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

iransbs
09-28-2008, 10:46 AM
با درود و سپاس
وارد بخش مدیریت شده، از منو های بالا، مامبوت ها » مامبوت های تارنما را برگذیده و بررسی کنید مامبوت User Authenticator منتشر شده است یا خیر، در صورتی که منتشر شده باشد در مقابل آن علامت سبز رنگی است و اگر نباشد علامت قرمز رنگ است.
برای فعال کردن، بر روی علامت قرمز رنگ کلیک کنید.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

msa407
09-29-2008, 02:00 PM
دروود
سپاسگزارم از توضیحات کاملتون ولی متاسفانه من همچین مامبوتی رو پیدا نکردم در واقع همچین مامبوتی نیست تو مامبوتهای بنده شما اطمینان دارید همچین نامی باید باشه تو مامبوتهای من؟

iransbs
09-30-2008, 01:59 AM
با درود و سپاس
دوست گرامی بی گمان باید این مامبوت وجود داشته باشد، اگر وجود نداشت از اینجا دریافت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کرده و نصب کنید، سپس بروید فعال اش کنید.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

msa407
09-30-2008, 09:20 AM
با سپاس فراوان از شما دوست گرامی مشکل حل شد