توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب مامبو
javad_sh
09-24-2008, 12:46 PM
سلام
من php trial برای نصب استفاده می کنم اما این پیغام رو وقتی <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو میرنم میده
Fatal error: Call to undefined function: glob() in c:\apache\htdocs\mambo\installation\index.php on line 65
javad_sh
09-24-2008, 12:51 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من نمی تونم این لینک رو دانلود کنم.
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
اگر لینک دیگه ای هست به من معرفی کنید
pctaz
09-24-2008, 12:57 PM
پیشنهاد میکنم از APPserv استفاده کنید
از لینک زیر میتونید دانلود کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
pjabbarzadeh
09-25-2008, 05:35 PM
سلام دوستان
من يك مشكل دارم لطفا كمكم كنيد. مربوط بازگرداندن پشتيبان بانك اطلاعاتي هست. زماني كه من بك اپ تهيه مي كنم بعد كه قصد دارم ان را بازگردانم Fatal Error مي دهند. البته فايل پشتيبان حدود 3-4 مگ حجم دارد.
من اين مشكل را چگونه برطرف كنم.
اين رو بگم كه نسخه من 461 هست ولي با 465 هم امتحان كردم.
atoofy
09-25-2008, 10:26 PM
سلام. لطفا مشكل را در تاپيك مربوطه پيگيري كنيد : DataBase (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.