PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فونت متن های انجمن یه صورت شکلک نمایش داده 

delfanatash
09-27-2008, 12:50 PM
هو
پس از ارسال مطالب فونت متن های انجمن یه صورت شکلک نمایش داده میشوند سرچ کردم مطلبی را نیافتم دوستان لطفا راهنمایی کنید

.delfanatash.ir/forum/index.php?topic=1.0

با پوزش در سرچ فقط این مورد را دیدم که هیچ کمکی نکرد و ناقص بود و فکر می کنم دوستان دیگر هم مشکل را داشته اند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کسی نیست یه راهنمایی بکنه

** پست های شما یکی شد

javid2005
09-27-2008, 07:41 PM
وارد phpmyadmin شوید و در قسمت یونیکد گزینه ای که هم اکنون تنظیم شده است را اینجا قرار دهید تا چک کنم

iransbs
09-27-2008, 10:51 PM
با درود و سپاس
اگر با گفته دوست گرامی ما کاستی بر طرف نشد، می توانید نام کاربری و گذرواژه را به صورت خصوصی برای من بفرستید تا بررسی کنم.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

delfanatash
09-30-2008, 03:03 AM
هو
UTF-8 Unicode (utf8)

iransbs
09-30-2008, 03:18 AM
با درود و سپاس
دوست گرامی، نوشته خود را در یک پست بیان کنید و اگر نیاز به یک گفته دیگر دیدید، همان نوشته را ویرایش کنید، پست های دیگر شما پاک شد و لطف کنید نوشته خود را ویرایش کنید و در همان بنویسید.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

delfanatash
09-30-2008, 03:23 AM
هو
جناب سیادیتی عزیز
این را می دانم
ولی دکمه ویرایش متن های قبلی من فعال نیست و گرنه نیاز به تذکر نبود
و چرا شما تو ضیحات را پاک می کنید لطف کنید آنها را یکی کنید
ما توضیح می دهیم که دوستان کمک کنند بع شما سریع قبل از آنکه کسی ببیند آنها را پاک می کنید اگه کمک نمی فرمایید لطفا مانع هم ایجاد نفرمایید اگر هم راه حلی هست بفرمایید تا سریع رفع اشکال بشه و ادامه نیابد

delfanatash
09-30-2008, 03:42 AM
با درود و سپاس
اگر با گفته دوست گرامی ما کاستی بر طرف نشد، می توانید نام کاربری و گذرواژه را به صورت خصوصی برای من بفرستید تا بررسی کنم.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

در این مورداین هم حقیقتا با تمام وجودم به تک تک اعضای مامبو لرن بیشتر از تخم چشام اعتماد داشتم ولی بر اثر تجربه ای که بدست آمد و مواردی که مشاهده شد و به جناب فیروزمندان هم گزارش شد حتی اگر سایت نداشته باشم و ویران باشد دیگر نمی توانم اعتماد نمایم همه می دانند که من با جان ودل این سایت و بچه های اونو دوست دارم ولی واقعیت اینه که مدتیه بعضی از اونا خیلی تغییر کردن البته سوء تفاهم نشه خوب ها هم هنوز هستند ولی اصلا مثل قبلا نیست
حقیقت از زمانی که اینطوری شده خیلی از بچه ها به پاسخ هاشون نمی رسن و اگه یه دقت بفرمایید تعداد تایپیک های به نتیجه نرسیده خیلی زیاده با پوزش از همه دوستان یه گله دوستانه و یک انتقاد کاری برای بهبود و ارتقا این مجومعه با دلسوزی بود می خواید اینم پاک کنید موردی نیست می خواید بزارید سایر دوستانم نظر بدن یا اصلا یه تایپیک جداش کنید و به نظر خواهی بزارید و...
منم قول می دم تا سر حد امکان هیچ تایپیکی نزنم و شاید اگه تعصب بزاره به جای مامبو و اس ام اف از برنامه های دیگری استفاده کردم مثل خیلی از دوستان که این کارو کردن

iransbs
09-30-2008, 06:01 AM
با درود و سپاس
دوست گرامی، اینجا مامبولرن است، یک انجمن که دارای بیش از 9800 کاربر است، دوست گرامی، قرار نیست هر کسی از سر راه برسد، شما نام کاربری و گذرواژه خود را برای او بفرستید و فراموش هم نکنید، از دیدگاه ما تنها کاربرانی مجاز به دریافت گذرواژه کسی می باشند، که در تیم هسته باشند، چون کارشان گسترش دادن می باشد که عنوان آنها &quot;Core Developer Team&quot; است، توجه کنید، اگر شما به یک کاربر تازه وارد گذرواژه خود را داده اید، آزرده خاطر نباشید که هر بلایی سایت شما بیاید و انتظار هم نداشته باشید که ما پاسخگوی اعمال دیگران باشیم.

و در مورد تاپیک ها، دوستان تا جایی که بتوانند پاسخگوی پرسش ها می باشند، در غیر این صورت یا بنده یا آقای فیروزمندان پاسخ دوستان را می دهیم، البته هر چند بنده به دلایل مشکلاتی که داشتم چند وقتی بود که در انجمن کم سر می زدم، به هر روی.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

delfanatash
10-01-2008, 09:50 PM
هو
اتفاقا فقط افراد درجه یک تیم درخواست یوزر و پسورد را دارند و ما هم از همین افراد گله داشتیم وگرنه اولا هیچ عقل سلیمی بدون شناخت و دلیل مسایل خصوصی خود را در اختیار هر کسی نمی گذارد ثانیا به جواب هرکس هم نمیشه اعتماد کرد
از پاسختان هم سپاسگزارم

مهدی.
10-01-2008, 10:38 PM
سلام
دوست عزيز زندگي ارزش انقدر عصبانيت رو نداره. ما به اين دنيا آمديم تا جهاني رو پر از مشكلات ببينيم. پس نبايد با چنين مشكلاتي ناراحت شويم. شما هم هر چيزي كه بوده و گذشته رو دور بنداز و دلت رو خالي كن و سعي كن به مشكلي كه برات پيش اومده فكر كني و اون رو برطرف كني. نه اينكه كلاً پاكش كني!

حالا يكبار يك اشتباهي از سوي هر دوستي شده كه قصد كمك به شما رو داشته. يعني شما نميتونيد اون عزيز رو ببخشيد؟! و به ديگران فرصت جبران دهيد؟!

اين رو هم اضافه كنم كه جايي بهتر از انجمن مامبولرن نميشه پيدا كردش. محيط كاملاً دوستانه و آرام.

شما از اينپس بهتر هستش كه اگر موارد رمز عبور و شناسه شخصي خود را به دست شخصي قرار ميدهيد قبل از آن بكاپ بگيريد و پس از آن رمز خود را تغيير دهيد تا مشكلي پيش نياد.

من به شخصه بسيار شما رو به خاطر هنرمند بودنتون دوست دارم و علاقه مندم شما نيز در كنار ديگر دوستان در اين انجمن باقي بمانيد و در اينجا هيچكس هيچ قصدي جز كمك به ديگران را ندارد.

حقیقت از زمانی که اینطوری شده خیلی از بچه ها به پاسخ هاشون نمی رسن و اگه یه دقت بفرمایید تعداد تایپیک های به نتیجه نرسیده خیلی زیاده با پوزش از همه دوستان یه گله دوستانه و یک انتقاد کاری برای بهبود و ارتقا این مجومعه با دلسوزی بود می خواید اینم پاک کنید موردی نیست می خواید بزارید سایر دوستانم نظر بدن یا اصلا یه تایپیک جداش کنید و به نظر خواهی بزارید و...
منم قول می دم تا سر حد امکان هیچ تایپیکی نزنم و شاید اگه تعصب بزاره به جای مامبو و اس ام اف از برنامه های دیگری استفاده کردم مثل خیلی از دوستان که این کارو کردن
سوالاتي كه به پاسخ نرسيده باشن هم فكر نميكنم خيلي زياد باشن! اكثراً تو اين انجمن مشاهده شده كه 2 ساعت از طرح سوال ميگذره طرف شاكي ميشه! حالا چه برسه كه بيجواب بمونه.
تاپيكهاي به جواب رسيده كه تعدادشون خيلي بيشتره، چرا اونا رو نشمردين!
شما هم نيازي نيستش كه تاپيكي نزنيد و يا اينكه عصبانيت خودتون رو بر سر سايت خود بياريد.
سعي كنيد به فكر چاره باشيد و به بهرام خان عزيز اعتماد كنيد. (كارش درسته)

اين انجمن تا جايي كه امكانش باشه سعي ميكنه به مشكلات رسيدگي كنه اما هيچ مسئوليتي رو نداره (در قوانين هم ذكر شده)

نيكبخت باشيد.

iransbs
10-02-2008, 04:03 AM
هو
اتفاقا فقط افراد درجه یک تیم درخواست یوزر و پسورد را دارند و ما هم از همین افراد گله داشتیم وگرنه اولا هیچ عقل سلیمی بدون شناخت و دلیل مسایل خصوصی خود را در اختیار هر کسی نمی گذارد ثانیا به جواب هرکس هم نمیشه اعتماد کرد
از پاسختان هم سپاسگزارم

با درود و سپاس
دوست گرامی، می شه نام فرد درجه یک تیم را نام ببرید که از نام کاربری و گذرواژه شما سو استفاده کرده است؟ (در همین تاپیک)

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

delfanatash
10-02-2008, 08:41 PM
هو
مسئله را به حاشیه نبریم سئوالا این تایپیک چیز دیگه ایست اگه می تونید همکاری کنید اگر هم نه بزارید همین طوری بمونه
اسم و نوع کار اون فرد هم به کسانی که باید بدانند و مسئولین انجمن ها و سایت های مربوطه می باشند و جناب فیروزمندان گزارش شده و نیازی نیست در عموم مطرح شود

مهدی.
10-02-2008, 10:02 PM
دوست عزيز شايد مشكل شما از قالب باشه!
البته من اطلاع كاملي از انجمن SMF ندارم. يك احتمال هستش. شما با قالبهاي ديگه هم تست كن ببين مشكل هست بازم؟!

در ضمن آقاي سيادتي از دوستان نزديك آقا محسن هستند. به نظر من ميتونيد به ايشون اعتماد كنيد و رمز عبورتان را در اختيارشان قرار دهيد. همونطور كه گفتم كارش درسته. (اين بار رو اعتماد كن ببين كه ضرر نميكني)

همانطور هم كه در آدرس پروفايل ايشان ميبينيد ايشان سومين عضو اين انجمن هستند و در مقام بالايي قرار دارن.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نيكبخت باشيد.

مهدی.
10-02-2008, 10:05 PM
اينم يادم رفتش بگم كه - شايد در يكي از جداول ديتابيس شما UTF-8 Unicode (utf8) تغيير كرده باشد.
تمام جداول را در phpmyadmin مشاهده كنيد و مطمئن بشيد همگي به شكل UTF-8 Unicode (utf8) قرار دارن.

بازم ميگم. من در رابطه با SMF اطلاعي ندارم و همه اين موارد يك احتمال هستش.