PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در زمان سرور

island_258
09-28-2008, 08:50 PM
تو فروم من پستای دیروز رو تاریخشو مینویسه ماله 10 قخظ یعد بقیه هم کلا از زمان خارجن هر کروم یک چیز میگن

مشکل کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-\

iransbs
09-28-2008, 09:23 PM
با درود و سپاس
یک فایل با نام info.php بسازید و این را قرار دهید.

<?php echo date('Y/m/d H:i:s'); ?>
هم اکنون فایل را در مروگر خود باز کنید و خروجی را اینجا قرار دهید.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

island_258
10-02-2008, 07:02 AM
ببخشید دیر شد.

2008/10/02 10:32:24

iransbs
10-02-2008, 08:58 AM
با درود و سپاس،
دوست گرامی، مشکل شما ۱۰ دقیقه بوده یا ‍۱۰ روز؟

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

island_258
10-03-2008, 06:12 AM
10 روز

martian_man
10-05-2008, 01:19 PM
زمان انجمن من هم ايراد داره و كلا تاريخ و ساعتش اشتباه هست. اين فايل info رو ساختم ولي نميدونم خروجيش رو كجا قرار بدم؟ چيكار بايد بكنم تا ساعت و تاريخ انجمن درست بشه؟ با تشكر

نوید
10-06-2008, 05:00 AM
اطلاعات phpinfo را برای جناب سیادتی به صورت خصوصی ارسال نمایید

martian_man
10-06-2008, 12:31 PM
ارسال كردم. منتظرتون هستم.

iransbs
10-07-2008, 01:50 AM
با درود و سپاس،
لطفا نام کاربری و گذرواژه هاستینگ خود را بگونه خصوصی بفرستید تا بررسی بشود.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

martian_man
10-07-2008, 09:03 AM
سلام. آقاي سيادتي من متاسفانه User و Password هاستينگم رو اجازه ندارم بدم. در اصل هاست براي خودم نيست! اگر ميشه راهنمايي كنيد تا خودم اينكارو انجام بدم. ممنون ميشم.

نوید
10-07-2008, 09:15 AM
سلام. آقاي سيادتي من متاسفانه User و Password هاستينگم رو اجازه ندارم بدم. در اصل هاست براي خودم نيست! اگر ميشه راهنمايي كنيد تا خودم اينكارو انجام بدم. ممنون ميشم.

اگر میشد همینجا کمکتون کنیم ، دیگه رمز عبور ازتون نمیخواستیم

javid2005
10-07-2008, 10:42 AM
اگر ميشه راهنمايي كنيد تا خودم اينكارو انجام بدم.
اگه بتونیم حتما راهنمایی می کنیم

برای راهنمایی آقای سیادتی باید تجربه چند ساله خودش رو بریزه توی یه تاپیک ... شایدم آخرش کسی متوجه نشه
فکر کنم اگه یوزر و پس بدید زمان حل مشکلتون از یک سال به یک روز کاهش پیدا کنه .. باور نمی کنید؟

خودتون تصمیم گیرنده هستید ...

martian_man
10-07-2008, 11:33 AM
باشه من طي صحبت با مدير هاست، نام كاربري و رمز عبور رو اگه بتونم ميفرستم. ولي يه سوال دارم اينكه يعني هر كس انجمن داره و ساعت و تاريخ انجمنش ايراد داره ،‌نام كاربري و پسوردش رو ميده آقاي سيادتي؟ يا به كس ديگه اي؟ يعني راهي نيست تا بشه به راحتي فاصله زماني انجمن رو درست كرد؟

جالبيه كار اينه ساعت فعلي انجمنم اشتباه هست ولي وقتي يه پست رو ويرايش ميكني ساعت با يك ساعت اختلاف نمايش داده ميشه.

firoozmandan
10-08-2008, 06:24 AM
سلام

اینجا سعی میشه مشکل کاربر با توجه به مواردی که گفته میشه حل بشه . اما بعضی اوقات یا توضیحات کافی نیست و یا با اون توضیحات امکان حل مشکل یا فهمیدن علت مشکل وجود نداره لذا ما از کاربرها درخواست یوزرنیم و پسورد میکنیم که روی سایتشون کار کنیم و مشکلشون رو حل کنیم !

انتظاری که شما دارید مثل این میمونه که ماشینی رو برای تعمیر بیارید و بگید بدون اینکه در کاپوت رو باز کنی ماشینو تعمیر کن !

یا علی

martian_man
10-09-2008, 04:31 PM
من بسته تاريخ جلالي كه از اين انجمن دانلود كرده بودم رو پاك كردم و يه بسته جلالي ديگه نصب كردم،‌و با تغييرا 7.5 ساعت انجمنم درست شد. حالا تاريخ انجمن مشكل داره . ماه و روز. براي اينكار هم بايد يوزر و پسورد بدم؟ اينكار براي من مقدور نيست. راه ديگه اي نيست؟  :-\

عذر ميخوام ، مجبور شدم دوباره ارسال كنم. يه ويرايش بزارن واسه كاربرا بد نيست. | روز انجمنم درسته ،‌به شمسي هست. فقط تنها چيزي كه مشكل داره ماه انجمن هست. كه الان جولاي زده كه فكر كنم ماه هفتم ميلادي هست. يعني در اصل درسته چون ما هم تو ماه هفتم يعني مهر هستيم ،‌حالا نميشه كاري كرد كه اين جولاي، مهر نمايش داده بشه؟! جايي براي دستكاري نداره؟ مثلا تو بسته جلالي يا...؟

** دو پست شما یکی شد

javid2005
10-09-2008, 06:21 PM
من خودم تا بحال با این مشکل برخورد نکردم ..

ولی پیگیری می کنم و تا چند روز دیگه جواب شما رو میدم

فعلا ..

martian_man
10-21-2008, 05:08 PM
جناب جاويد من هنوز منتظر جوابتون هستما! راستي يه مسئله رو بگم شايد كمك كنه به روشن شدن مسئله. اينكه اين مشكل روي قالب ديفالت نيست. يعني روي قالب ديفالت ماه رو ،‌مهر نشون ميده.

PediLP
10-28-2008, 09:53 AM
سلام دوست من.

خوب عزيز وقتي ميگيد روي قالب ديفالت ماه شمسي رو نشون ميده خوب اين معلومه مشكل از كجاست،‌ ببينيد در فايل زبان قالب كنوني شما ماه،‌بصورت ميلادي تعريف شده دوست من،‌شما فايل هاي زبانت رو از قالب كنوني حذف كنيد نتيجه رو به من بگيد. به احتمال 99% ماه انجمنت شمسي ميشه.

javid2005
10-28-2008, 10:53 AM
ببخشید از اینکه به این تاپیک توجه نکرده بودم ... اصلا حواسم نبود

اولا ممنون از پدرام جان به خاطر راهنمایی

جناب martian_man
من باز هم برای طراح قالب شما متاسفم که فایل های زبان رو در پوشه قالب قرار داده ...
توی تاپیک دیگه بحث می کردیم به این نتیجه رسییم که باید فایل های زبان حذف بشن که شما هم اینکارو کردید
پس طبیعتا الان باید مشکلتون حل شده باشه

مشکل این بسته به خاطر وجود فایل index.persian.php در پوشه زبان قالب شما بود که الان نباید این مشکل وجود داشته باشه

شما وقتی یه انجمن رو فارسی می کنید شکل ماه ها از مثلا octobr به اکتبر تغییر پیدا می کنه

به این دستور در فایل xml توجه کنید

<operation>
<search position="replace"><![CDATA[$txt['months'] = array(1 => 'ژانویه', 'فبریه', 'مارس', 'آپریل', 'می', 'جون', 'جولای', 'آگوست', 'سپتامبر', 'اکتبر', 'نوامبر', 'دسامبر');
$txt['months_titles'] = array(1 => 'ژانویه', 'فبریه', 'مارس', 'آپریل', 'می', 'جون', 'جولای', 'آگوست', 'سپتامبر', 'اکتبر', 'نوامبر', 'دسامبر');
$txt['months_short'] = array(1 => 'ژانویه', 'فبریه', 'مارس', 'آپریل', 'می', 'جون', 'جولای', 'آگوست', 'سپتامبر', 'اکتبر', 'نوامبر', 'دسامبر');]]></search>
<add><![CDATA[$txt['months'] = array(1 => 'فروردين', 'ارديبهشت', 'خرداد', 'تير', 'مرداد', 'شهريور', 'مهر', 'آبان', 'آذر', 'دي', 'بهمن', 'اسفند');
$txt['months_titles'] = array(1 => 'فروردين', 'ارديبهشت', 'خرداد', 'تير', 'مرداد', 'شهريور', 'مهر', 'آبان', 'آذر', 'دي', 'بهمن', 'اسفند');
$txt['months_short'] = array(1 => 'فروردين', 'ارديبهشت', 'خرداد', 'تير', 'مرداد', 'شهريور', 'مهر', 'آبان', 'آذر', 'دي', 'بهمن', 'اسفند');]]></add>
</operation>
این یعنی ماه اکتبر که دهمین ماه میلادیه باید جای خودش رو به ماه دی بده
ولی چون قالب شما از قالب پیش فرض تبعیت نمی کنه طبیعتا این تغییر هم برای قالب کنونی صورت نمی گیره

انشاءالله با حذف فایل های زبان خیلی از مشکلات دیگه شما هم حل شده باشه

یا علی

martian_man
10-28-2008, 11:06 AM
سلام ممنون جناب PediLP مشكلم حل شد، آره من حواسم اصلا نبود،‌چون در يكي از تاپيك ها جاويد خان گفته بود كه فايل هاي زبانت رو پاك كن من پاك كردم اون مشكلم حل شد ولي توجه نكرده بودم كه مشكل از فايل زبان هست و تاريخم آيا درست شده يا نه. ممنون PediLP كه حواسم رو جمع كردي. الان انجمنم شمسي شد. تشكر از شما و جناب جاويد.