PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ie6, firefox3

m_joudy
09-29-2008, 07:40 AM
با عرض سلام و خسته نباشید

سایتی رو توسط مامبو 4.6.2p راه انداختم که بهترین حالتش در ie7 هستش
در ie6 یک تصویر گیف رو پشتشو طوسی نشون میده (آرم بالای صفحه) و منوی بالا رو نشون نمیده

در فایرفاکس3 هم منوی بالا رو جابجا میکنه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر کمکم کنید ممنون میشم

atoofy
09-29-2008, 08:05 AM
سلام. اصولا IE 6 يه دردسرهايي براي طراحان داشتهخ و داره.اون عكسي هم كه شما مي گيد png هست و اتفاقا اگر gif بشه اين مشكلش هم رفع ميشه.
در مورد منو هم اگر با html و css آشنا هستيد مي تونيد معمولا با تغيير در يكي از فايل هاي index.php يا template_css.css قالبتون يا هردو فايل،(بستگي به اين كه كجا تعريف شده باشه) اين مشكل را حل كنيد.

موفق باشيد...
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلي

memfis
09-29-2008, 01:12 PM
من هم صحبت های اقای کاظم زاده را تصدیق می کنم.
اما اگه دانش فنی کافی را ندارید یا اینکه وقت و حوصله این کارو ندارید از یه قالب تست شده ی دیگه استفاده کنید.

iransbs
09-29-2008, 01:38 PM
با درود و سپاس
برای بر طرف سازی مشکل PNG در Internet Explorer 6 می توانید از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کمک بگیرید.
در مورد منو های بالا، در FireFox 3 من مشکلی ندیدم، اگر شما می بینید بهتر بگید تا شاید بتونیم کمکی کنیم.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی