PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد انتقال به سرور

nastaran2008
09-29-2008, 07:12 PM
سلام دوستان

من تنظیمات قالب و ماژولها و ساختن بخشها و مجموعه ها رو تو سایتم انجام دادمو ولی فعلا قصد اضافه کردن مطلب ندارم. اگه همینطوری به سرور منتقل کنم تنظیماتم منتقل میشه یا نه؟

به نظر شما من که هنوز مطلب نزاشتم مامبو رو از اول رو سرور نصب کنم یا همین دیتابیس رو منتقل کنم.

mrsmhn
09-29-2008, 07:52 PM
فرقی نمی کنه بدون مطلب بذاری یا با مطلب
ولی نظر من اینه اول مطلب بذاری چون توی کامپیوتر سرعتت زیاده و راحت مطلب و میذاری ولی توی اینترنت سرعت پایینه کمی اذیت می شی.
یا علی!

nastaran2008
09-29-2008, 09:03 PM
یعنی وقتی انتقال میدم همه مطالب و تنظیمات هم منتقل میشه؟
مگه مامبو رو نباید رو سرور نصب کنم؟

علیرضا
09-29-2008, 09:08 PM
سلام
شما مي تونيد كاملا سايتتون رو در حالت لوكال نصب كنيد، پيكربندي كنيد و مطلب بنويسيد و سپس در عرض چند دقيقه روي هاست بدون مشكل انتقال دهيد.

كمي جستجو كنيد در فروم و همچنين خود بخش آموزش سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يا علـــــــــــــــــي

mrsmhn
09-29-2008, 09:45 PM
اول شما باید سایتتان و کامل روی لوکال نصب کنید
بعدش مطالبتان و کامل اضافه کنید
وقتی تمام شد کل فولدر مامبو را به روی سرور انتقال دهید
بعدش از دیتا بیس سایتتان یک بک اپ بگیرید و روی سرور سایتتان وارد کنید
بای

nastaran2008
09-30-2008, 09:12 PM
ممنون دوستان

میدوین آموزش رو خونده بودمو این جمله که نوشته بود بعد از بک آپ گیری لوکال رو سرور مامبو رو نصب کنید مثل لوکال .خوب اگه دوباره نصب کنیم تنضیمات چی میشه؟؟

مهدی.
10-01-2008, 12:26 AM
سلام و عيد مبارك.

سلام دوستان

من تنظیمات قالب و ماژولها و ساختن بخشها و مجموعه ها رو تو سایتم انجام دادمو ولی فعلا قصد اضافه کردن مطلب ندارم. اگه همینطوری به سرور منتقل کنم تنظیماتم منتقل میشه یا نه؟

به نظر شما من که هنوز مطلب نزاشتم مامبو رو از اول رو سرور نصب کنم یا همین دیتابیس رو منتقل کنم.

تنها قسمتي كه از تنظيمات شما منتقل نميشه فايل configuration.php هست كه تنظيمات كلي مامبو در آن ثبت ميشود و در صورت نصب دوباره مامبو بر روي سرور بايد محتويات و تنظيمات اين قسمت رو انجام دهيد.
اما تمامي موارد از قبيل مواردي كه ذكر كرديد بدون مشكل منتقل خواهند شد. (امتحانش هم مجانيه!)

به نظر من بهتره كه مامبو رو از ابتدا بر روي هاست خود نصب كنيد و سپس پس از نصب قالب و كامپوننت و در كل تنظيمات ابتدايي به لوكال منتقل كنيد و مطالب رو وارد كنيد و بعد از آن تنها بكاپ ديتابيس رو منتقل كنيد.
البته اين نظر شخصي من بودش. ممكنه از نظر اساتيد اين روش ... باشه. ولي من اينكار رو انجام ميدم.

ممنون دوستان

میدوین آموزش رو خونده بودمو این جمله که نوشته بود بعد از بک آپ گیری لوکال رو سرور مامبو رو نصب کنید مثل لوکال .خوب اگه دوباره نصب کنیم تنضیمات چی میشه؟؟

در اينباره هم وقتي شما مامبو رو نصب دوباره انجام ميديد تنها فايل كانفيگ رو ميسازيد. اينكار رو هم ميتونيد دستي انجام بديد و مامبو رو نصب نكنيد. اما روش صحيح همونيه كه خونديد.

نيكبخت باشيد.

iransbs
10-01-2008, 03:56 AM
با درود و سپاس
خب من هم دیدگاه خودم رو بگم،
۱. مامبو را بر روی لوکال هاست نصب کنید.
۲. تنظیمات خود را انجام دهید، کامپوننت های مورد نظر را نصب کنید.
۳. هم اکنون مامبو را Zip کنید و با ftp بر روی سرور آپلود کنید (و در سرور فایل را از حالت فشرده خارج کنید، آموزش اینکار نوشته شده است در بخش آموزش ها)
۴. وارد phpMyAdmin لوکال هاست خود شده و از دیتابیس خود پشتیبان بگیرید، وارد Cpanel شده، یک نام کاربری و پایگاه داده ها درست کنید، هم اکنون این دو را به هم وصل کنید(آموزش نوشته شده در سایت)، سپس در phpMyAdmin پشتیبانی که گرفته اید را اجرا کنید.(آموزش نوشته شده است در سایت)
۵. فایل configuration.php را در سرور باز کنید،

$mosConfig_host = &#039;localhost&#039;;
$mosConfig_user = &#039;USERNAME&#039;;
$mosConfig_password = &#039;PASSWORD&#039;;
$mosConfig_db = &#039;DATABASE&#039;;

خب همانگونه که می بینید، Username و Password را اینگونه وارد کنید، سپس Database را وارد کند.
فراموش نکنید که اگر نام پایگاه داده ها را cms زده اید و نام کاربری را mambo و نام کاربری ورود شما به Cpanel bahram می باشد، اینگونه خواهد شد.
bahram_mambo
bahram_cms
، البته این در Cpanel است، در Plesk اینگونه نمی باشد.

هم اکنون در مقابل $mosConfig_absolute_path همچون زیر پر کنید.

$mosConfig_absolute_path = dirname(__FILE__).&#039;/&#039;;

و در مقابل $mosConfig_cachepath همچون زیر پر کنید.

$mosConfig_cachepath = dirname(__FILE__).&#039;/cache&#039;;

و در مقابل $mosConfig_live_site آدرس وب سایت خود را، برای نمونه

$mosConfig_live_site = &#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

nastaran2008
10-01-2008, 07:34 PM
دوستان خیلی قشنگ و کامل راهنمایی کردین و ممنون امیدوارم از پسش بر بیام.