PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ما‍ژول در ماژول ؟

isat
09-29-2008, 08:52 PM
سلام مي ميخواستم توي صفحه اولم ميخواستم قسمتي رو بزرام که از چندين بخشم ار اس اس به صورت جداگانه داشته باشه و توي صفحات ديگه نياد واسه همين يه ماژول تعريف کردم که اين بخش رو توش بزارم و فقط توي صفحه اصلي اونو نشون بده اما مشکل اينجاست که اين ار اس اس ها خودشون ماژولند و ماژول تو ماژول نميشه گذاشت پيشنهادي دارين واسم؟

DesignX
09-29-2008, 09:09 PM
السلام علیک یا isat

مشکلتون رو در بخش مربوط بیان فرمایید انشاء الله که برطرف میشه.
دوماً بیشتر توضیح بدید.
سوماً یکمی تو نوشتن (نگارش) مشکلاتتون دقت کنید.

یا علی

علیرضا
09-29-2008, 09:15 PM
سلام
يه كاري كن، ببين جواب مي ده!
مثلا مي خواهي 3 تا rss رو فراخواني كني ولي مي خواهي يك شكل نشون بده و ديگران نفهمن 3 بخش جداست.

براي همين 3 ماژول رو هر كدوم يك rss به طور جداگانه براشون تعريف كن. اين 3 تا رو پشت سر هم ترتيب بده.
و فقط براي ماژول بالايي قسمت نمايش عنوان رو فعال كن و براي مابقي عنوان رو غيرفعال كن.
اون موقع اين 3 ماژول پشت سر هم قرار مي گيرند و به نظر يكي و همسان ميان! 8)

يا علــــــــــــــــــــي

mrsmhn
09-29-2008, 09:47 PM
توی خود ماژول ار اس اس در طرف سمت راست صفحه قسمتی هست که می توانید مشخص کنید ار اس اس در کدام صفحات نمایش داده بشه
یا علی

emad.h
09-30-2008, 01:55 AM
سلام دوست عزیز .

یه راه حل

شما میتونید از ماژول تب استفاده کنید .

شما مثلا 10 تا ماژول RSS درست کنید . و همه اونها رو یه موقعیت بدید مثلا user 8 .

سپس در تنظیمات ماژول تب منو تعیین کنید که ماژول های موقعیت user 8 رو نشون بده . این ماژول همه 10 آراس اس رو به صورت تب منو یا اسلاید و زیبا نشون میده و با یک تیر چندنشان رو می زنید . از جمله میشه به این نکات اشاره کرد : 0 زیبایی 0 جاگیر نبودن و ...

این ماژول تو این سایت معرفی شده :

نام ماژول : Tabs & Slides

سایت ارائه کننده ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لینک دموی ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لینک دانلود مستقیم از وب سایت سازنده (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

لینک دانلود ماژول از مدیا فایر (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

این ماژول به دو صورت تب و اسلاید نمایش میدهد .

تنظیمات مورد نیاز برای ماژول :

Position (from which to load other modules)l : تعیین کنید که کدام موقعیت در این ماژول نمایش داده شود . به عنوان مثال : user 2 یا left و ...
Content display type: Tabs Slides : تعیین کنید که به صورت اسلاید یا تب نشان داده شود

امیدوارم بدرتون بخوره . موفق باشید

demo
09-30-2008, 09:12 AM
از لينك اصلي دانلود نميشه ولي از دومي مشكل نداره

پر توان باشيد

isat
10-01-2008, 10:19 PM
ميدونين مشکل کجاست من يک قسمتي رو اژاکس کار کردم که ميخوام توي اين قسمت اژاکسم ار اس اس بخشهاي مختلف رو نشون بدم (چندين ار اس اس) واسه همين گفتم اين چيزي که با اژاکس کار کردم رو بکنم ماژول اما ديدم مشکل جايي پيش مياد که تو اين ماژول نمينتونم ماژولهاي ار اس اس رو دوباره قرار بدم ايا راه حلي دارين که بشه مثلا اين قسمت اژاکسي رو تو صفحه اول بزارم و توي صفحات ديگه نباشه؟ کد پي اچ پي يا چيز مشابه

iransbs
10-02-2008, 04:08 AM
با درود و سپاس
خب گمان کنم، مشکل از آنجایی است که وقتی شما مارژول را تکرار می کنید، چند بار Function ها اجرا می شوند، پس مرورگر خطا می دهد، بهترین راه این است که شما در پایان مارژول خود قرار دهید.

&lt;?php define(__MODULE_NOREPEAT, TRUE); ?&gt;
سپس، کد های جاوا اسکریپت خود را درون

&lt;?php if(!defined(&#039;__MODULE_NOREPEAT&#039;)){ ?&gt;
کد های جاوااسکریپت

&lt;?php } ?&gt;

با این روش، کد های جاوا اسکریپت شما، تنها یک بار باز خواهند شد و سبب می شود دیگر مشکلی در تکرار توابع ایجاد نشود.

کامیاب و سربلند باشید
یا علی

isat
10-02-2008, 11:39 AM
&lt;?php if( mosIsRTL()==true) { ?&gt; &lt;p dir=&#039;rtl&#039;&gt;تمامي حقوق اين سايت متعلق به شرکت مي باشد &amp;copy;2008-2009&lt;/p&gt; &lt;?php }
else { ?&gt; &lt;p dir=&#039;ltr&#039;&gt;Copyright &amp;copy;2008-2009 &lt;/p&gt; &lt;?php }?&gt;

کد بالا رو ببينين از اين کد براي نشون دادن دو مطلب مختلف بسته به فارسي يا انگليسي بودن سايت استفاده مي کنيم.
حالا اينو ميشه جوري تغيير داد که مطلب يا هر چيزي ديگه رو که جاي مطلب بزارم مثلا منوي اژاکسي رو فقط زماني که توي صفحه اصلي هستيم نشون بده و در صفحات ديگر نه؟

isat
10-04-2008, 10:28 AM
ايا مثلا اين امکان هست که دوتا فايل قالب (سي اس اس نه index.php) طراحي کرد يکيو گذاشت واسه صفحه اصلي يکي ماله بقيه صفحات؟
کارهايي که به فکرتون ميرسه رو لطفا بهم بگيد

atoofy
10-04-2008, 03:17 PM
سلام.براي اين كار شما ميتونيد اصلا دو تا قالب طراحي كنيد (كه تفاوت اين دو قالب مي تونه فقط توي فايل css باشه) و يكي را به عنوان قالب پيشفرض و ديگري را به عنوان قالب اختصاصي صفحه اول قرار بدبد.
راه ديگه اي هم كه هست و البته من نمي دونم جواب مي ده يا نه اينه كه با استفاده از تابع زير ، css اي را كه براي صفحه ي اول لود ميشه از css كل قالب جدا كنيد :

&lt;?php
echo &#039;&lt;img src=&quot; &#039;.$mosConfig_live_site.&#039;/templates/name/css/frontpage_css.css&quot;&gt;&#039;;
if(trim($option) == &#039; &#039; || trim($option) == &#039;com_frontpage&#039; ) {
echo &#039;&lt;img src=&quot; &#039;.mosConfig_live_site.&#039;/templates/name/images/otherpage_css.css&quot;&gt;&#039;;
}
else{
}
?&gt;

يــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــــلي

salamati
02-25-2009, 04:22 AM
میشه لینک جدید بدید؟؟؟؟؟؟ تویه انجمن جای دیگه پیدا نکردم...

atoofy
02-25-2009, 04:39 AM
سلام.دانلود کنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــــــلی