توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسي به ديتا بيس سايت
arezo
10-01-2008, 07:49 PM
سلام و خسته نباشيد به انجمن خوبتون
من ميخوام به ديتابيس سايتم دسترسي داشته باشم كه بتونم تغييراتي توي اون بدم مثلا بنر سايتم رو عوض كنم و از اينجور كارها ممنونم ميشم بگين چطوري ميتونم به ديتابيس سايتم دسترسي داشته باشم
با تشكر :)
plusboy
10-01-2008, 07:55 PM
با سلام و احترام
خانم آرزو شما نیازی به دسترسی به دیتا بیس برای تغییر بنر سایتتون ندارید. و خیلی کارهای دیگه هم همینطور. مگر اینکه بخواهید کار خاصی انجام دهید.
که بازم بعید میدونم کارتون نیاز بع دیتا بیس داشته باشه.
arezo
10-01-2008, 08:00 PM
مرسي از اينكه جواب دادين من يه بنر درست كردم و ميخوام توي سايت قرارش بدم از طريق مديريت سايت چطوري ميتونم اينكار رو جواب بدم ببخشيد من مبتديم :-[
ممنونم
plusboy
10-01-2008, 08:22 PM
شما باید در فایلی که طراحی کردید را در پوشه
templates/قالب فعلی/image
از راست به چپ بخوانید
آپلود کنید.
در ضمن باید سایز بنری که طراحی کردید با سایز بنری که در سایت هست مساوی باشد. نام فایل هم همچنین.
اگر مشکلی بود بفرمایید
من هم مبتیدم ;)
arezo
10-01-2008, 08:25 PM
ببخشيد من اين پوشه template رو از كجا پيداش كنم توي كدوم منو و چطوري ميتونم تغييرش بدم ؟
plusboy
10-01-2008, 08:27 PM
شما باید از طریق سی پنل این کار را انجام بدهید.
پیغام خصوصیتان را چک کنید
مهدی.
10-01-2008, 10:04 PM
سلام.
دوستان سعي كنيد نهايت سعي خود را بكنيد تا در تاپيك مشكل را برطرف كنيد و از حل مشكلات به حالت خصوصي جداً خودداري كنيد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشكل شما حل شد؟
اگر حل نشده بفرماييد دقيق براتون توضيح بدم.
(توضيح مختصر : ديتابيس جهت برخي تنظيمات و محتواها و در كل مطالب و ... هست - فايلهاي موجود در هاستينگ هسته مامبو و در واقع كدنويسي اصلي مامبو رو تشكيل ميدن و هسته مامبو از طريق ديتابيس مطالب و موارد مورد نظر را بدست مي آورد و هسته مامبو نقش استفاده كننده را داراست)
تغييرات در قالب كار بسيار ساده اي هست. اما بايد كمي با مامبو و تنظيمات آن و هاست خود آشنا باشيد.
-------------------------------------------------------------
در صورت ادامه بحث دررابطه با مشكل شما بهتر است در يك تاپيك جديد بحث را ادامه دهيد.
نيكبخت باشيد.
arezo
10-02-2008, 08:19 PM
ممنونم .. با راهنمايي عضو اين سايت اونجوري كه من متوجه شدم بايد از طريق سي پنل اينكار رو انجام دهم ولي متاسفانه پسورد و يوزر رو نداشتم ...از طريق مديريت سايت اينكار رو بلد نيستم
بازم ممنون :)
مهدی.
10-02-2008, 09:42 PM
از طريق مديريت مامبو هم ميتونيد اينكار رو انجام بديد. ولي بايد فايل قابل نصب قالب رو داشته باشيد (zip قالب)
اگر اين فايل رو داريد بفرماييد تا مراحل رو براتون بنويسم.
در ضمن حتماً نبايد رمز cpanel رو داشته باشيد. رمز FTP هم براتون كافيه. و يا اكانتي كه بهتون اجازه دسترسي به فايلهاي مامبو رو بده.
نيكبخت باشيد.
arezo
10-03-2008, 07:34 PM
سلام واقعا ممنونم از جوابتون :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.