ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اديتور پيشرفته براي SMF 1.1.6

martian_man
10-03-2008, 11:29 AM
من تو قسمت بسته هاي انجمن گشتم ولي پيدا نكردم،‌اينكه براي نسخه 1.1.6 اديتور پيشرفته تري هست؟

نوید
10-03-2008, 01:28 PM
بله هست
می تونید از داخل سایت smflearn.com دانلودش کنید ، اسمش هم هست ویرایشگر پیشرفته

demo
10-03-2008, 03:45 PM
اين بسته هم متاسفانه فقط با قالب پيش فرض كار مي كنه :'(

يك پيشنهاد

چرا قالب پيش فرض رو out line در نظر نمي گيرين

فكر كنم بيشتر كاربران از اين قالب بهره مي برند

martian_man
10-03-2008, 04:12 PM
خوب براي قالبه پيش فرضه يعني چي؟ يعني روي تم اصلي خود smf مثلا بابيلون يا ديفالت كار ميكنه؟ يا روي تمي كه من هم انتخاب كردم كار ميكنه؟ يا شايدم منظورتون اينه كه فقط روي قالب پيش فرضي كه مديريت براي انجمن در نظر ميگيره كار ميكنه؟! :(

siran
10-03-2008, 06:47 PM
سلام.

چرا قالب پيش فرض رو out line در نظر نمي گيرين
این جا مسئول فارسی سازیند فقط...فکر کنم این مورد رو باید به سایت اصلی smf پیشنهاد بدید...

خوب براي قالبه پيش فرضه يعني چي؟ يعني روي تم اصلي خود smf مثلا بابيلون يا ديفالت كار ميكنه؟ يا روي تمي كه من هم انتخاب كردم كار ميكنه؟ يا شايدم منظورتون اينه كه فقط روي قالب پيش فرضي كه مديريت براي انجمن در نظر ميگيره كار ميكنه؟! ناراحت
منظور قالب دیفالت هستش.
;)

جلال افشار
12-26-2008, 08:09 PM
چطور میشه ادیتور رو برای یک قالب خاص سازگار کرد؟ مثلا ادیتور پیشرفته 1.1.4 رو برای 1.1.7

javid2005
12-26-2008, 09:10 PM
ادیتور دو مرحله نصب داره ..
1-کپی کردن اطلاعات اولیه در پوشه اصلی انجمن
2- نصب بسته ادیتور

سازگار کردن بسته ادیتور در مقایسه با بسته های دیگه فرقی نمی کنه ... پس باید سازگار کردن یک بسته با قالب موردنظرتون رو بلد باشید
ولی اگه هنگام نصب بسته ادیتور با پیغام هیچ فایل نصب کننده ای پیدا نشد مواجه شدید باید فایل package-info.xnl بسته رو ویرایش کنید .. باید نسخه های قدیمی رو در این فایل تغییر داده و سپس ذخیره نموده و مجددا به یک فایل zip تبدیل کرده و بسته را نصب نمایید .. اگه در همین انجمن بیشتر جستجو کنید به نتیجه خواهید رسید

iys
01-18-2009, 08:34 PM
برای ارور زیر یه راهنمایی بکنید
::::::::::::فایل آپلود شده بسته و یا ابزار کاربردی SMF نمی باشد. ؛؛؛؛؛؛؛؛؛؛

و آیا ادیتور دیگری هم هست

نوید
01-19-2009, 12:57 PM
لطفا سوال خود را با توضیح کامل در موضوع جدید مطرح نمایید
این موضوع قفل شد