توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وب سایت YAZ.ir
yaghoubi
10-03-2008, 10:03 PM
سلام دوستان عزیز...
وب سایت یاز.آی آر طراحی شده توسط مامبو
قالب این سایت رو هم خودم طراحی کردم...
دوست دارم نظرتون رو در مورد این سایت بدونم.
آدرس سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بانک اطلاعات مقالات موفقیت
plusboy
10-03-2008, 10:12 PM
به نام خدا
سلام
تبریک میگم.
به نظر من اگه منوی سمت راستتون با منوی سمت چپ مساوی بود خوب تر میشد ;)
ستون دوم از سمت راست طویل تر از منوی سمت راست هست. به نظر من کمی ....
به هر حال تبریک بابت سایت و قالب
memfis
10-04-2008, 08:36 AM
سایت خوبی هستش
به نظر من اگه منوی سمت راستتون با منوی سمت چپ مساوی بود خوب تر میشد
من هم موافقم این طوری بخش مربوط به مقالات بزرگتر میشه و از ارتفاع سایت هم کاسته میشه.
mrsmhn
10-04-2008, 09:40 AM
به نظر من ترکوندی
ایول خیلی قشنگ کار کردی
یا علی
emad.h
10-04-2008, 11:48 AM
سلام دوست عزیز
خسته نباشید . سایت خوب شده . و مرتب هست . اما یه نکته های ریزی اگه رعایت کنی بهتره . :)
اول اینکه وقتی سایت خیلی شلوغ باشه بیننده در اولین بازدید حوصله نیکنه که زیاد به سایت نگاه کنه و ممکنه بار اول سایت رو ببنده . سایت شما این خوبی رو داره که همه چی مرتب چیدی اما اگه از تعدا مطالب کم کنی بهتره و زیبا تر میشه .
دوم اینکه ریتم قالب سایتتون با آیکن هاتون (مثلا : اسرار موفقیت - نکات روانشناسی و ...) زیاد مچ نیست . ???
سوم اینکه (به نظرمن) اگه میخواین از آمار وبگذر استفاده کنید به صورت آیکن استفاده کنید نه یه این صورت چون صورت حرفه ای نداره ... ماژول آمار بازدید هم در مامبو وجود داره و چیز جالبی هم هست
چهارم اینکه پوشه ادمین شما پسورد نداره . اگه بزارید بهتره :-[
پنجم اینکه : در کل سایت مرتب و خوبی شده . تبریک میگم . ::)
من نکات بالا رو به عنوان یکی از کارآموزان مامبولرن عرض کردم و جنبه نظر دهی بود . امیدوارم کمکی کرده باشم ..
موفق باشید
saber110
10-04-2008, 01:22 PM
تبریک می گم
عالی شده
منم با مامبو یه سایت روانشناسی زدم
خواستی می تونیم با هم همکاری کنیم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
yaghoubi
10-04-2008, 05:26 PM
سلام به همه دوستان...
ممنونم از نظرات سازنده و مفید شما...
emad.h عزیز ممنونم از نظرت . حتما استفاده میکنم.
این سایت به صورت آزمایشی داره فعالیت میکنه و امید است یک بانک مقالات فارسی برای فارسی زبانان باشد.
با تشکر
یعقوبی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.