PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال درباره دسترسي configuration.php و دليل قفل شدن محتوا ه

shahravard
10-04-2008, 07:21 PM
با سلام . دوستان من مدت كوتاهي كه برنامه مديريت محتواي فارسي نسخه مامبو: 4.6.5 رو بر روي سايتم نصب كردم ....
خيلي راضي هستم ولي مشكلاتي دارم كه از دوستان حرفه اي تر ميخوام كمكم كنند ... (لطفا به زبان ساده حتي الامكان)
من هربار كه وارد تنظيمات كلي ميشم بالاي صفحه نوشته سطح دسترسي به configuration.php غير قابل ويرايش ! هنگام زدن دكمه تاييد براي ذخيره تغييرات هم همين پيغام بروز خطا و غير قابل ويرايش بودن رو ميده و تغييرات ذخيره نميشه ...

1-چطور ميشه اين سطح دسترسي به configuration.php رو تغيير داد . با توجه به اينكه من موقع نصب مامبو هم با همين پيغام مواجه شدم ولي يك كد داد كه در فايلconfiguration.php كپي كردم و ذخيره كردمش . و الان هم وقتي با اديتور سي پنل سايتم اين فايل رو باز ميكنم يك سري كد هايي هست كه مقابل هر كدوم عدد يك يا صفر نوشته شده . حالا سوال من اينه كه اگر نشد سطح دسترسي رو تغيير داد (به هر علتي) آيا امكانش هست كه از خود سي پنل سايت ، كدهاي مقابل فايل configuration.php كه مربوط به تغييرات اساسي در سايتم ميشه رو تغيير بدم ذخيره كنم ؟؟؟؟ اگر آره كه لطفا لينك يا آموزش تنظيمات configuration.php رو قرار بديد . يا اگر هم از همون قسمت تنظيمات كلي بخش مديريت مامبو ميشه سطح دسترسي و در نتيجه تنظيمات اساسي سايت رو تغيير داد هم كه ديگه بهتر ....

2.مشكل ديگه من اينه كه بعد از نوشتن هر مطلب (محتوا) و تاييد اون فقط يكبار ميشه اون رو ويرايش كرد و بعد از يكبار ويرايش يك قفل در كنارش ظاهر ميشه و ديگه نه ميشه حذفش كرد و نه ميشه ويرايشش كرد و دكمه تاييد از كار ميافته !!! اگه ميشه دليل قفل شدن محتوا ها رو بگيد و من رو در اين باره راهنمايي كنيد ...

3. مشكل بعدي من اينه كه برخي قسمت ها مثل قسمت آخرين اخبار (اوني كه در كنار قسمت محبوب ترين ها قرار داره ) و ... اصلا دقيق نيستند و مثلا خبري كه من دو ماه قبل در سايت درج كردم بالا تر از خبر (محتوا) يي است كه من امروز درج كردم و ميخواستم بدونم از كدوم قسمت ميشه آخرين اخبار رو ويرايش كرد و به ترتيب قرار داد ...
البته من در قالب سايت تغييرات ساده اي ايجاد كردم ولي بعيد ميدونم مشكل از اون باشه.

ممنون از همه دوستان ... منتظرم ...

mhadaily
10-04-2008, 07:35 PM
دوست عزیز قواینین رو رعایت کنید

لطفا یک پست بزنید و منتظر جواب بمانید

یاعلی

atoofy
10-04-2008, 09:18 PM
سلام.ضمن تبريك ورودتون به انجمن من سوال اولتون را جواب مي دم اما در مورد ساير سوالات لطفا همونطور كه آقا مجيد فرمودند، قوانين را رعايت كرده و تاپيك جداگانه بزنيد.
براي ذخيره سازي تغييرات در فايل configuration.php در حالت غير قابل ويرايش، در همان بخش تنظيمات كلي، اون قسمت بالا يك گزينه هست به نام "ویرایش و ذخیره سازی در حالت غیر قابل ویرایش" كه اول بايد كنار اون را تيك بزنيد و بعد تغييرات را ذخيره كنيد.در اين صورت ذخيره ميشه.

در مورد سوال دوم هم توصيه مي كنم قبل از زدن تاپيك جديد در انجمن جستجو كنيد و اگر به جواب نرسيديد بعدا تاپيك بزنيد.

موفق باشيد...
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلي

shahravard
10-04-2008, 10:10 PM
سلام . ممنونم از پاسخ شما و ابراز لطفتون ...
راستش من تمام گوگل رو زير و رو كردم و به پاسخ كاملي نرسيدم براي همين مجبور شدم در انجمن مامبو مطرح كنم .
درباره چندباره شدن اين پست هم من واقعا شرمندم چون من سه بار روي دكمه ثبت كليك كردم ثبت نشد ولي به يكباره سه پست مثل هم ثبت شد .

الان مشكلم با configuration.php حل شده .يعني از خود اديتور سايتم كدهاي صفر و يك رو تغيير دادم و ذخيره كردم و ديگه مشكلي ندارم . ولي دو سوال بعدي به قوت خودش باقيه...

ولي دليل قرار گرفتن قفل كنار محتواها و غير قابل ويرايش شدن محتواها بعد از يكبار ويرايش، واقعا من رو خسته كرده ... الان دارم در خود سايت سرچ ميكنم ... اگر به نتيجه نرسيده دوباره با اجازه شما تاپيك جديد ميزنم ...

shahravard
10-04-2008, 10:25 PM
من الان اون بخش تنظيمات كلي رو نگاه كردم .... همچين قسمتي كه شما فرموديد نبود ... راستي من از نسخه مامبو: 4.6.5 استفاده ميكنم .
اين صفحه تنظيمات كلي فقط اينها رو نوشته :

ذخيره - تائيد - لغو - راهنما

‌سطح دسترسی به configuration.php غیر قابل ویرایش

تنظيمات كلي :

بخش کاربری ناحیه محتوا بانک اطلاعاتی سرور اطلاعات خاص پیام ها ذخیره سازی آمار لینک بهینه

اون قسمت كه شما فرمودين اصلا نيست توي اين صفحه تنظيمات كلي ...

ولي من الان ديگه با اين فايل ديگه مشكلي ندارم چون هر تغيير ي ميخواستم بدم با اديتور خود سايتم از Cpanel انجام دادم و ذخيره كردم فايل رو .
به هر حال باز هم از شما تشكر ميكنم ...

emad_67
10-05-2008, 06:25 AM
اون قسمتی که آقای کاظم زاده گفتن در حالتی ظاهر میشه که سطح دسترسی configuration روی 777 باشه. در اون گزینه برای این هست که بعد ثبت تغییرات دسترسی فایل configuration رو غیر قابل ویرایش می کنه.
برای تییغرات در تنظیمات کلی شما باید از cpanel اول سطح دسترسی اون فایل رو روی 777 قرار بدی و بعد تغییراتت رو ثبت کنی. بعد دوباره برگردونی به حالت قبل سطح دسترسی رو.

shahravard
10-05-2008, 08:03 AM
ممنون از پاسخ شما ... ولي من سطح دسترسي رو از cpanel روي 777 هم قرار دادم ولي اتفاقا خاصي نيافتاد و مثل سابق تغييري نكرد
راستي اينكه روي 777 قرار بديم مشكل امنيتي كه براي سايت بوجود نمياره؟

مهدی.
10-05-2008, 08:12 AM
سلام
بدون شك مشكل امنيتي خواهيد داشت.

اما اينكار را هم تست كنيد ببينيد باز هم كانفيگ شما قابل ويرايش ميشه يا نه.
از پوشه www پرميشن رو 777 قرار بديد ببينيد باز هم مشكل داريد.

البته اينكار كمي ريسكش بالاست و حتماً بعداً به حالت قبلي بازگردانيد.

نيكبخت باشيد.

shahravard
10-05-2008, 08:18 AM
ممنون از راهنماييت امتحان ميكنم