PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت نکته ها؟!

art7th
07-28-2006, 07:22 PM
سلام
من از کامپوننت نکته ها (newflash) که پیش فرض در مامبو نصب هستش استفاده می کنم .
می خواستم حدود 20 تا مطلب رو به صورت راندوم یکی یکی در قسمتی از وب سایت نمایش بده باید چیکار کنم؟!
اصلاً میشه با این کامپوننت این کار رو کرد؟!
اگه نمیشه کامپوننتی و لینک دانلودش رو بهم معرفی کنید .

در ضمن به وب سایت من نگاه کنید : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
زیر قسمت تبلیغات قسمتی وجود داره به نام پیام مدیر می خوام مطالب رو اونجا نشون بده .

منتظر راهنمایی های شما هستم .
دوستدار همگی شما ، مرتضی بهمنی

radmehr
07-28-2006, 08:40 PM
شما باید اول یک مجموعه درست کنی که تمام نکته ها را توی اون مجموعه قرار بدی. بعد باید توی قسمت تنظیمات ماژول نکته ها در قسمت پارامترها مجموعه مورد نظر را انتخاب و سبک اون را هم &quot;اتفاقی بر حسب زمان&quot; بزاری.

art7th
07-30-2006, 07:37 AM
رادمهر جان از توضیحت ممنون
من همین کار رو کردم . ولی وقتی نکته جدید ارسال می کنم دیگه نکته قدیمی رو نمایش نمی ده و بعدش هم به آخرین مطالب ارسال شده اضافه میشه . ولی من میخوام که به صورت رندوم یکی یکی پبیامها رو نشون بده و به قسمت آخرین مطالب ارسال شده همنکته ها اضافه نشوند .

ممنون
مرتضی بهمنی

firoozmandan
07-30-2006, 07:53 AM
سلام

در قسمت پارامترهای ماژول آخرین مطالب &quot;CategoryID&quot; رو روی Id همه شاخه ها بجز شاخه نکته ها ست کنید .

و در قسمت پارامترهای ماژول نکته ها گزینه &quot;سبک&quot; را روی اتفاقی بر اساس زمان ست کنید .

یا علی

art7th
07-30-2006, 08:11 AM
جناب فیروزمندان برای پاسختون بخصوص پاسخ اول ممنون .
ولی برای نمایش رندوم من همینکار رو کردم و روی اتفاقی بر حسب زمان ستش کردم ولی باز هم فقط نکته آخر رو نشون میده .

قربان شما ، مرتضی بهمنی

firoozmandan
07-30-2006, 08:20 AM
یوزر و پسورد رو بفرستید براتون ست میکنم .

یا علی