توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرخواهي در مورد سايت
sunny_jooon
10-05-2008, 11:10 AM
سلام
من تازه به اين انجمن وارد شدم. از دوستان خواهش ميكنم كه اين سايت رو ببينيد و نظرات سازنده خودتان را به من اطلاع بدهيد.
اين سايت توسط شركتي طراحي شده و الان بارگذاري اطلاعات آن به من سپرده شده اما به نظر من خيلي ايراد داره براي همين ميخام كمكم كنيد تا بتوانم پيشنهاد  تغيير كلي سايت رو بدم و يا خودم تغييراتي توي اون بدم.
درضمن اگر بخوام پيشنهاد تغغي كلي براي زبان و cms سايت رو بدم بهترين گزينه براي همچين سايتي چي هست . و اينكه به نظر شما چه بخشهايي بهتره در سايت ايجاد بشه.
با تشكر
سلام ببخشيد يادم رفت آدرس سايت رو بگذارم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
** دو پست شما یکی شد
BlackStar
10-05-2008, 12:05 PM
سلام
در مورد ظاهر سايتتون بايد عرض كنم كه نه ... جالب نيست يعني گرافيك قابل قبولي نداره ....
در مورد سيستمش گمون كنم ميترا هستش .. البته شايدم دارم اشتباه مي كنم ..
براي اين سايتتون بهترين گزينه به نظرم همين مامبو هست چون چيزي كه ميخوايد رو مامبو داره ...
اگه مامبو هست نيازي به تغيير سيستم نيست فقط بديد يه قالب متناسب با مامبو براتون بزنند .. اين قالبي كه هست جداي از ظاهر و رنگش به گمونم CSS هم مشكل داره ...
يا علي
memfis
10-05-2008, 02:10 PM
گرافیکش خیلی مشکل داره.
کمی هم در طرز چیدمان بهتره تغییراتی ایجاد بشه
واسه قالب هم من میتونم کمکتون کنم
majd66
10-05-2008, 03:55 PM
سلام
مشکل خاصی نداشت
در مورد قالب هم بیشتر وب سایت های دولتی قالب های خشکی دارند که این در مورد سایت شما هم عادی هست( شاید میران اینطور می پسندند)
فقط کلمه "صفحه اصلی" با رفتم به مدیریت منو ها --> منوی اصلی --> صفحه اصلی --> عنوان صفحه بهتره تغییر بدید
یا حق
DesignX
10-05-2008, 04:34 PM
سلام
مشکل خاصی نداشت
:o :o :o
آقا مشکل زیاد داره.
یا علی
mhadaily
10-05-2008, 04:35 PM
مشکلات رو بفرمایید اگر داره لطفا
مهدی.
10-05-2008, 04:51 PM
مجيدجان نپرس كه من رفتم ديدم كلي خنديدم.
با عرض پوزش.
قالب كه 100 تا اشكال داره.
اينم از يكي از قسمتهاش كه خيلي تركيدم از خنده!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آقا من خيلي معذرت ميخوام. ولي ديگه مجيد خان سوال كرده ديگه!
اگر خواستي قالب رو در همين انجمن ميتونيد بهتر كنيد.
ظاهراً مشكل زياد داره. لا اقل از نظر من يكي كه اينجوريه!
نيكبخت باشيد.
DesignX
10-05-2008, 04:54 PM
سلام
نیازی به گفتن نداره(از قدیم گفتن آنچه عیان است چه حاجت به بیان است).
شما تنها و تنها یکبار این سایت رو در اینترنت اکسپلورر مشاهده کنید انشاء الله که به جوابتون میرسید.
یا علی
sunny_jooon
10-07-2008, 12:35 PM
سلام ممنونم كه سايت رو ديدين، منم مي دونم كه كلي مشكل داره دلم مي خواست كمكم كنيد نه اينكه بخنديد.
اگر امكان داره مشكلات ريز رو هم به من بگيد و اگر مي تونيد راه حل مناسب اون مشكل رو هم بيان كنيد.
ممنون
مهدی.
10-07-2008, 02:57 PM
دوست عزيز خوشحالم كه قبول داريد كه سايتتان مشكل دارد.
و از اينكه خنديدم عذر ميخوام. اما قبول كنيد كه اون قسمت نبايد براي همه نمايش داده بشه و هركسي رسيد بر نامه هاي مديريت رسيدگي كنه! كمي دقت كنيد به اين مسائل.
شما خودتان براي ترميم قالب اقدام كنيد و هرجا كه مشكلي پيش اومد و نميتونستيد در يك تاپيك مجزا اعلام نماييد تا بهتون كمك بشه.
شما اول از مشكلات كوچيك قالب آغاز كن و سپس به مشكلات ريز بپرداز.
قدم اول رو خودت بايد برداري.
هرجا مشكلي داشتي مطمئن باش كه كمكت ميكنيم.
نيكبخت باشيد.
sunny_jooon
10-08-2008, 05:56 AM
سلام
خيلي ممنونم نظرات شما من رو دل گرم ميكنه . من اين قالب رو طراحي نكردم . خودم دارم روي يه قالب ديگه كار مي كنم.
اين ماژول رو هم قبلا طراحي كردن كه مشكل داره.
من بايد اول به مديرمون اشكالات سايت رو گزارش بدم تا تصميمي گرفته بشه.
براي همين مي خوام همه اشكالات رو بدونم.
مهدی.
10-08-2008, 07:12 AM
سلام
اين ماژولي كه ميفرماييد كامرشيال هست و ... .
در رابطه با قالب خواسنم براتون موارد رو ليست كنم. اما سايتتان پينگ نميده/باز نميشه.
لطفاً مشكل باز شدن سايتتان را رفع كنيد و سپس اعلام كنيد تا مشكلات رو دقيق براتون بنويسم. (قالب هم همون باشه)
نيكبخت باشيد.
sunny_jooon
10-08-2008, 08:00 AM
واقعا ممنونم كه دارين به من كمك مي كنيد.
سايت اينجا باز مي شه نمي دونم شما چه مشكلي هست كه شما نمي تونيد ببنيد.
من منتظر ميمونم كه اشكالات رو بررسي كنيد و به من اطلاع بدين.
متشكرم
مهدی.
10-08-2008, 10:49 AM
سلام
اول از همه بگم كه سايت شما برخي مشكلاتش به خاطر بروزرها هستش!
اين تصوير بيانگر خود موضوع هستش. توضيح نميخواد.
همونطور كه مشاهده ميكنيد به خاطر اينكه شما از jscook براي منو استفاده كرديد. هنگامي كه بر روي آيتمهاي موجود ميرويد جدول تكان خورده و اين ممكن هستش كه بعداً مشكلات زيادي را براي شما ايجاد كند. در واقع بهتر هستش كه جدول رو بگونه اي تنظيم كنيد كه تغيير اندازه نداشته باشه و در سايت حركت بيجايي نباشد. اين باعث سنگيني و پر شدن رام كاربر شما شده و باعث كندي سايت ميشود.
اين خط سفيد ظاهراً بي معناست و بهتر است كه اين جدول و سلول رو ترميم كنيد.
تصاويري كه در اين قسمت قرار ميدهيد نبايد داراي بكگراند باشند و بهتر هستش كه ترانسفر باشن تا بتونن با رنگ زمينه هماهنگ بشن.
اما چند پيشنهاد براي بهتر شدن قالب.
1)منوي بالا را از رنگهاي بهتري استفاده كنيد و در صورت توان از كليدهاي گرافيكي زيبا استفاده كنيد.
2)لينك بودن بنر سايت به صفحه شروع (اصلي) بي مورد هست.
3)keywords , description رو صحيح وارد كنيد تا بهتر در جستجوگرهاي اينترنتي ايندكس شويد.
4)براي منطقه "بادي" " مركزي" سايت خود و در واقع قسمتي كه خلاصه مطالب رو ميبينيد بهتر است ميان هريك از عناوين يك خط و يا يك شكل گرافيكي قرار دهيد تا از يكديگر تفكيك شوند.
5)اندازه فونتها را بسيار بزرگ قرار داديد. بهتر است از اندازه كوچكتري استفاده كنيد.
6)نام مامبو و مامبولرن هم در فوتر سايت قرار دهيد.
7)سعي كنيد قالب رو كمي كوچكتر كنيد تا در اندازه 800*600 اسكرول پايين ظاهر نشود.
قالب شما ظاهراً كپي رايت دارد!
<meta name="Generator" content="Elina - Copyright (C) 2006 - 2007 Parmis IT Group. All rights reserved." />
مطمئن بشيد كه مشكلي براتون پيش نمياره.
اميدوارم كه بتونيد سايت خوبي داشته باشيد.
نيكبخت باشيد.
firoozmandan
10-08-2008, 01:22 PM
سلام
در این بخش دوستان تنها و تنها سایتهای مامبویی معرفی میکنند .
سایت شما RENAME شده Joomla! است که متاسفانه اینجا جاش نیست !
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.