توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شهرآورد دات كام ... يك سايت ايراني ورزشي و تفريحي و خبري
shahravard
10-05-2008, 05:52 PM
با سلام به همه مامبويي ها راستش من از سال 2003 اين سايت رو خريداري كردم و به تازگي از سيستم مديريت محتواي مامبو 4.6.5 استفاده ميكنم و خيلي راضي هستم . واقعا مامبو شاهكاره ... البته مشكلاتي داشتم كه در همين انجمن مامبو لرن مطرح كردم و همگي برطرف شد و كم كم دارم تجربيات جالبي از سيستم مديريت محتواي مامبو بدست ميارم ... اين هم لينك سايتمه :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ميتونيد جديدترين عكس هاي شهراورد بزرگ تهران را به همراه حواشي ورزشگاه آزادي در اون بخونيد ...
موفق و. پيروز باشيد ...
مهدی.
10-05-2008, 06:15 PM
سايتت فعلاً خرابه كه !
Warning: main(/home/shahr/public_html//components/com_content/content.class.php) [function.main]: failed to open stream: Permission denied in /home/shahr/public_html/index.php on line 378
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home/shahr/public_html//components/com_content/content.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/shahr/public_html/index.php on line 378
درستش كن بعد بگو!
atoofy
10-06-2008, 09:13 AM
سلام.قالب سايت به نظر بهم ريخته مياد.(FF 3.0.3) در عكس زير ببينيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلي
مهدی.
10-06-2008, 09:22 AM
سايت شما منو ياد 10 سال پيش انداخت كه همه سايتها اينجوري بودن!
shahravard
10-06-2008, 12:40 PM
ممنون كه ايرادات رو گفتيد ...
فراموش نكنيد من كمتر از دو هفته است از برنامه مديريت محتواي مامبو استفاده ميكنم و تا همين ديروز خيلي مشكلات داشتم و سطح دسترسي ها و .. همه بهم ريخته بود ...
قالب هم بهم ريخت هاست و قبول دارم چون بايد يك قالب مناسب طراحي كنم و اين قابل آزمايشي هست ...
كم كم تجربياتم درباره مامبو داره بيشتر ميشه ...
atoofy
10-06-2008, 12:45 PM
سلام.خيلي خوبه. :)مي تونيد در صورت تمايل بعد از رفع مشكلات هم همينجا مطرح كنيد تا سايت بي اشكالتون را ببينيم انشاءالله. ;)
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
shahravard
10-06-2008, 01:09 PM
ممنون علي جان ...
خوشحالم كه سرزدي . راستش من هر شب معمولا حدود 3 تا 4 ساعت روي بخش هاي مختلف دارم كار ميكنم ... فعلا قابل رو آزامايشي ساختم كه بينندگان سايتم رو از دست ندم و سايت down نباشه ...
چون هنوز خيلي كارها بايد انجام بدم از تغيير ماژول ها گرفته تا چيز هاي ديگه ...
فعلا بايد آشنايي بيشتري با مامبو پيدا كنم . و در مجموع بگم كه اين سايتي كه الان مشاهده ميكنيد به حالت حداقل امكانات است چون قبلا من سايتم سايت استاتيك بود و برنامه مديريت محتوا نصب نكرده بودم  و قبل از اون هم سايت من  نيازمنديها بود ولي كم كم ميخوام همه بخش رو از طريق مامبو اضافه كنم ولي زمان احتياج دارم چون با يكي دو هفته نميشه همه چيز مامبو رو بطور كامل ياد گرفت ...
اميدوارم شما دوستان هم من رو براي بهتر شدن سايت مامبويي خودم راهنمايي كنيد ...
منتظر نظرات و پيشنهادات شما براي بهبود سايت هستم ....
سايت شما منو ياد 10 سال پيش انداخت كه همه سايتها اينجوري بودن!
خوبه باز ياد 100 سال پيش ننداخت !!! اگه اينطور بود بايد توي كتاب ركوردها ثبتش ميكردم چون اون وقت اصلا سايتي نبود ...
راستي 10 سال پيش توي ايران معدود سايت بود .... البته سايت من فعلا 5 سالشه ايشالله 5 سال ديگه هم صبر ميكنم تا ببينم 10 سال قبلش چه شكلي بوده ...
حالا از شوخي گذشته من تازه از مامبو استفاده كردم ...
مطالبم رو يكي يكي از آرشيو در مامبو كپي كردم
پس نبايد توقع داشته باشي در يكي دو هفته قالب و ...  سايت حرفه اي باشه ...
يــــــــــــــــــاعـــــــــــــــلي
سلام . خراب نيست .. من اون وقت كه شما سايت رو ديدي داشتم سطح دسترسي رو به سايت رو از پرميشن تغيير ميدادم ...
راستي سرور و ميزباني سايت من بر عهده شركتي كه خيلي از سايت هاي بزرگ و تجاري مثل سايت ذوب اهن اصفهان و ... رو بر عهده داره و در سال شايد كمتر از 10 دقيقه Down باشه ...
** سه پست شما یکی شد
مهدی.
10-06-2008, 03:04 PM
سلام
دوست عزيز چرا انقدر شتابزده پست ميزنيد؟!
همه متنهاتون توي يك پست ميشد ارسال بشه! چرا سه تا (اونم با زمانهايي با فاصله كم.)
ميتونيد از نقل قول 1000 بار در هر پست استفاده كنيد. محدوديت يه دونه اي نداره.
خوبه باز ياد 100 سال پيش ننداخت !!! اگه اينطور بود بايد توي كتاب ركوردها ثبتش ميكردم چون اون وقت اصلا سايتي نبود ...
راستي 10 سال پيش توي ايران معدود سايت بود .... البته سايت من فعلا 5 سالشه ايشالله 5 سال ديگه هم صبر ميكنم تا ببينم 10 سال قبلش چه شكلي بوده ...
حالا از شوخي گذشته من تازه از مامبو استفاده كردم ...
مطالبم رو يكي يكي از آرشيو در مامبو كپي كردم
پس نبايد توقع داشته باشي در يكي دو هفته قالب و ... سايت حرفه اي باشه ...
ما كه 10 سال پيش كار ميكرديم سايتهايي بي كيفيت و ضعيف بودش! (حتي انگليسي)
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلي
سلام . خراب نيست .. من اون وقت كه شما سايت رو ديدي داشتم سطح دسترسي رو به سايت رو از پرميشن تغيير ميدادم ...
راستي سرور و ميزباني سايت من بر عهده شركتي كه خيلي از سايت هاي بزرگ و تجاري مثل سايت ذوب اهن اصفهان و ... رو بر عهده داره و در سال شايد كمتر از 10 دقيقه Down باشه ...
قالب شما به هم ريخته است و بد دستكاري شده. قبول كنيد ديگه. هيچ ربطي هم به پرميشن و اين حرفا نداره (توي دو هفته پرميشن رو خوب ياد گرفتيدا!)
كسي حرفي از اين مسئله زد كه هاست شما بده كه انقدر تعريف كردي؟!
نيازي نيستش كه بگي هاست من آخر هاسته. اگه اينجوري باشه من توي همه پستهام بايد بگم هاست منم آخر هاسته ديگه!
اما خارج از شوخي و جدي
اگر كمكي در رابطه با سايتت خواستي ميتوني روي همه بچه هاي مامبولرن حساب كني. حتي براي تعمير همين قالبي كه الان خرابه!
نيكبخت باشيد.
shahravard
10-06-2008, 08:11 PM
درباره نظر آقا علي كاظم زاده عزيز بايد بگم كه پرميشن رو من درپاسخ جناب (پسر مهربون كه گفته بود سايتت خرابه و بالا نمياد و كپي كرده بود صفحه در دسترس نبودن سايت) رو در باره اون گفتم و ون لحظه من مشغول تغيير دادن پرميشن ها بودم .... قابل سايت هم مشكل نداره و از شما ممنونم و اگر كمي بهم ريختست براي تبليغات و iframe هايي كه مجبورم در سايت قرار بدم چون صفحات قبلي از قبل در موتور هاي جستجو ثبت شده و اگر جدا كنم آمار بازديدش رو از دست ميده . چون اكثر هزينه هاي سايت منم از تبليغاتش تامين ميشه ... ولي در هر حال از كمك شما ممنونم
درباره نظر جناب (پسر مهربون) هم دوست عزيز من زياد با انجمن مامبو لرن آشنا نيستم و ديگه هم اينجا نميام و اگر ديديد پستي اشتباهي بوده فقط براي تفاوت انجمن مامبو با ساير انجمن هاست و گرنه من در بسياري از انجمن ها مثل آي آر تي سي آي و مجيد انلاين و پي سي ورد خودم مدير انجمن هستم ...
در ضمن اون منو ها هم كه نمايش داده نميشد و شما گفته بودي كه من قسمتي رو دستكاري يا حذف كردم هم بايد بگم نه دوست عزيز اين مشكل خود مامبو كه با اينترنت اكسپلورر 6 منو ها نمايش داده نميشه ...
خلاصه من از كمك ها و راهنمايي ها ممنونم ولي احساس ميكنم برخي دوستان كم لطفي ميكنند ... و همونطور كه گفتم ديگه در انجمن و سايت مامبو هيچ پست و مطلب و نظري درج نميكنم تا مبادا انجمن پر بشه يه وقت (به قول جناب پسر نسبتا مهربون!!!)
موفق باشيد
خدانگهداااااااااااااارررر رررر... ;)
atoofy
10-06-2008, 08:27 PM
درباره نظر آقا علي كاظم زاده عزيز بايد بگم كه پرميشن رو من درپاسخ جناب (پسر مهربون كه گفته بود سايتت خرابه و بالا نمياد و كپي كرده بود صفحه در دسترس نبودن سايت) رو در باره اون گفتم و ون لحظه من مشغول تغيير دادن پرميشن ها بودم .... قابل سايت هم مشكل نداره و از شما ممنونم و اگر كمي بهم ريختست براي تبليغات و iframe هايي كه مجبورم در سايت قرار بدم چون صفحات قبلي از قبل در موتور هاي جستجو ثبت شده و اگر جدا كنم آمار بازديدش رو از دست ميده . چون اكثر هزينه هاي سايت منم از تبليغاتش تامين ميشه ... ولي در هر حال از كمك شما ممنونم
سلام.راستش در مورد پست من كه دوباره توضيح داديد ديگه لازم نبود زحمت بكشيد چون بعد از اين كه من عرض كردم قالب اون طوره شما پاسخ فرموديد:
ممنون كه ايرادات رو گفتيد ...
فراموش نكنيد من كمتر از دو هفته است از برنامه مديريت محتواي مامبو استفاده ميكنم و تا همين ديروز خيلي مشكلات داشتم و سطح دسترسي ها و .. همه بهم ريخته بود ...
قالب هم بهم ريخت هاست و قبول دارم چون بايد يك قالب مناسب طراحي كنم و اين قابل آزمايشي هست ...
كم كم تجربياتم درباره مامبو داره بيشتر ميشه ...
كه من هم در جواب گفتم :
سلام.خيلي خوبه. :)مي تونيد در صورت تمايل بعد از رفع مشكلات هم همينجا مطرح كنيد تا سايت بي اشكالتون را ببينيم انشاءالله. ;)
يــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــلي
و خلاصه همه چيزي به خوبي و خوشي تمام شده بود و بنده نظري هم در مورد پرميشن ها ندادم.ولي اين كه فرموديد:
قابل سايت هم مشكل نداره و از شما ممنونم و اگر كمي بهم ريختست براي تبليغات و iframe هايي كه مجبورم در سايت قرار بدم چون صفحات قبلي از قبل در موتور هاي جستجو ثبت شده و اگر جدا كنم آمار بازديدش رو از دست ميده . چون اكثر هزينه هاي سايت منم از تبليغاتش تامين ميشه ... ولي در هر حال از كمك شما ممنونم
با گفته ي بالايي خودتون كه مشخص هم كردم تناقض داره.اما به هر حال به نظر من بهتره كه طبق تصميمي كه قبلا داشتيد اين قالب آزمايشي باشه و در رفع نقائص آن بكوشيد و تلاش كنيد با ايده اي خلاقانه سر و شكلي به فريم هاي موجود در صفحه بدهيد.من به شخصه آرزومند بهبودي سايت شما هستم و غرضي در كار نبوده.در مورد دوستان ديگر هم فكر مي كنم به همين ترتيب بوده ;)
موفق باشيد...
يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــــلي
shahravard
10-06-2008, 09:15 PM
علي جان منظور من از بهم ريخته بودم اين ها بود :
اوايل تبليغات بالاتر بود همونطور كه شما در عكس نشون داديد (كه درستش كردم و داشتم اون زمان امتحان ميكردم)
البته دومين بهم ريختگي قالب از نظر خودم درست نصب نبودن ماژول ها و لينك ها ترتيب و سايز نامناسب قيمت ورود و خروج و ...
خلاصه منظورم ن از بهم ريختگي همين ها بود كه كار زياد داره و البته من بايد ببينم چي ميشه و تكليف تبليغات چي ميشه و بعد يكي يكي اون ها رو هم بچينم .
البته من از نظرات و پيشنهادات شما خيلي خيلي استفاده كردم و واقعا هم ممنونم . ولي برخي دوستان به حالت تمسخر كم لطفي ميكنند ...
اين قالبي هم كه هست قالب قبلي سايتم بود كه بصورت استاتيك بود ولي من با فرانت پيج روي قالب مامبو سوارش كردم ولي برخي قسمت ها مشكل داره كه الان دارم دوباره ويرايش ميكنم ولي اين هم قالب اصلي نخواهد بود چون حالا حالا ها من كار دارم
باز هم از شما تشكر ميكنم و اگر قالب تكميل و نهايي شد حتما از شما ميخوام كه سر بزنيد و نظر خودتون رو بگيد تا نقايص رو برطرف كنم ...
موئد باشيد ...
در پناه حق ...
مهدی.
10-06-2008, 10:20 PM
سلام - چي فكر ميكرديم و چي شد.
بايد توضيح كامل بدم مثل اينكه!
درباره نظر جناب (پسر مهربون) هم دوست عزيز من زياد با انجمن مامبو لرن آشنا نيستم و ديگه هم اينجا نميام و اگر ديديد پستي اشتباهي بوده فقط براي تفاوت انجمن مامبو با ساير انجمن هاست و گرنه من در بسياري از انجمن ها مثل آي آر تي سي آي و مجيد انلاين و پي سي ورد خودم مدير انجمن هستم ...
دوست عزيز منم كه چيزي نگفتم. فقط بهتون اطلاع دادم تا بتونيد در اينجا هم مثل همون انجمنهاي ديگه كه ميفرماييد فعاليت كنيد. راستي از اين سه تا انجمني كه فرموديد من با دوتاش مشكل دارم كلاً و نميدونم چرا انقدر ضعيف هستند و معروف! 8)
در ضمن اون منو ها هم كه نمايش داده نميشد و شما گفته بودي كه من قسمتي رو دستكاري يا حذف كردم هم بايد بگم نه دوست عزيز اين مشكل خود مامبو كه با اينترنت اكسپلورر 6 منو ها نمايش داده نميشه ...
چطورياست كه بقيه كه از اينترنت اكسپلورر 6 و يا 5 استفاده ميكنن مشكل شما رو ندارن. من خودم شخصاً تستش كردم. مشكلي نداشت! :D
خلاصه من از كمك ها و راهنمايي ها ممنونم ولي احساس ميكنم برخي دوستان كم لطفي ميكنند ... و همونطور كه گفتم ديگه در انجمن و سايت مامبو هيچ پست و مطلب و نظري درج نميكنم تا مبادا انجمن پر بشه يه وقت (به قول جناب پسر نسبتا مهربون!!!)
ببينيد من كم لطفي نكردم. بازم ميگم شما نظر خواستي منم خيلي عادي نظر خودم رو گفتم. شما روزي 1000 تا هم ارسال در اين انجمن بزاري مطمئن باش كه كسي ناراحت نميشه. اما بايد به قوانين احترام گذاشت. در ضمن من در بيوگرافي خودم نوشتم كه شايدم مهربون نباشم.
ولي برخي دوستان به حالت تمسخر كم لطفي ميكنند ...
دوست عزيز مگه شما نظر نخواستي؟ منم نظرم رو گفتم ديگه! حالا شما زود رنجي و يا كم حوصله و يا بهتر بگم انتقاد پذير نيستي ديگه به من مربوط نميشه كه! ???
در ضمن من هم تمسخر نكردم. فقط واقعيت رو گفتم. ;)
اين قالبي هم كه هست قالب قبلي سايتم بود كه بصورت استاتيك بود ولي من با فرانت پيج روي قالب مامبو سوارش كردم ولي برخي قسمت ها مشكل داره كه الان دارم دوباره ويرايش ميكنم ولي اين هم قالب اصلي نخواهد بود چون حالا حالا ها من كار دارم .
باز هم از شما تشكر ميكنم و اگر قالب تكميل و نهايي شد حتما از شما ميخوام كه سر بزنيد و نظر خودتون رو بگيد تا نقايص رو برطرف كنم ...
اگر فكر ميكنيد كمكي ميتونم بهتون بكنم مطمئن باشيد كه دريغ نميكنم. اما اگر از من خوشت نمياد ديگه موضوع فرق ميكنه. :-\
من حاضر هستم در ساخت قالب به شما كمك كنم. قبلاً هم اشاره كرده بودم. پس همچينم نسبتاً نا مهربون نيستم! ::)
دوست عزيز اميدوارم از انجمن قهر نكنيد و اين تاپيك رو به بيراهه نكشيد. البته اميدوارم. :-X
در ضمن اينم يادآور بشم كه من در انجمن مامبولرن هيچكارم :) . نري يه وقت اينور اونور مسئولين بيگناه انجمن رو بد نام كني. با من درگير شو. با بقيه كار نداشته باش. البته اگر مشكلي هست! ???
اما فكر ميكنم يك سوءتفاهم كوچيك رخ داده باشه و شما منظورات من رو اشتباه متوجه شدي ;)
من در اين انجمن با هيچكسي دعوا ندارم و هركاري كه ميكنم براي پيشرفت هموطنان عزيز هستش. حالا ميخوان قبول كنن ميخوان نكنن/ ديگه اين به من مربوط نميشه كه!
نيكبخت باشيد.
shahravard
10-07-2008, 11:28 AM
سلام . من هم منظور خاصي نداشتم و اگر دقت كرده باشيد هميشه از شما و ساير دوستان تشكر كردم براي راهنمايي ها اون رو هم براي اين گفتم كه شما چند بار فرموده بوديد كه تاپيك رو شلوغ نكن و پست نزن و ... خلاصه من اگر اشتباهي پست زدم و ... براي اين بوده كه انجمن مامبو كمي با بقيه انجمن ها فرق داره شكل ظاهريش و من به اون ها عادت كردم و اگر اشتباهي بوده براي عدم آشنايي من به انجمن مامبو بوده كه حتي پاسخ شما رو هم يكبار اشتباهي براي آقاي علي كاظم زاده درج كردم و خلاصه من هم از راهنمايي شما دوستان استفاده ميكنم .
راستي درباره قالب من همونطور كه گفتم مجبورم اين شكلي كنم چون تبليغات زيادي دارم و حالا بخشي از او ن رو درج نكردم .وگرنه ميشد يك عكس زيباي ورزشي بالاي سايت بزارم و سايت هم سبك تر باشه ولي مجبورم .
راستي برخي مشكلات دارم از شماها ميخوام كمكم كنيد . مثلا الان با تغيير قالب لينك نظرات نشون داده نميشه و من نميدونم ايراد از قالبه ؟؟؟ اگه آره قالب خام رو از كجا ميتونم دوباره گير بيارم ؟؟؟
راستي شما هم اگر وقت داريد خوشحال ميشم كمك كنيد تا همين قالب كه روي سايته مخصوص مامبو بشه و مشكلي نداشته باشه از نظر نمايش نظرات و لينك ها و ... (از قسمت ماژول ها و كامپوننت ها همه چيز رو درست كردم و تقريبا همه رو سمت چپ براي نمايش انتخاب كردم ولي لينك نظرات نمايش داده نميشه )
باز هم ممنونم از شما
مهدی.
10-07-2008, 03:00 PM
دوست عزيز بهترينكار اينه كه شما يك قالب آماده پيدا كني و اونجوري كه دوست داري تغييرش بدي براي سايت خودت.
ميتوني توي اينترنت قالبهاي زيادي براي مامبو به زبان فارسي و انگليسي گير بياري. (رايگان)
كمي بگردي حتماً پيدا ميكني.
توي انجمن هم قالبهاي زيادي موجود هست و همچنين سايت مامبو ديگ.
براي تغيير و يا فارسي كردن قالب جديد هم ميتوني توي يك تاپيك جديد اقدام كني.
مطمئن باش كه به شما براي اينكار كمك خواهد شد.
نيكبخت باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.