ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب سایتم تو قسمت ادمین دیده نمیشه

boglado
10-06-2008, 08:45 AM
دوستان سلام
چند روزی میشه که قالب سایتم تو قسمت ادمین دیده نمیشه یعنی وقتی من وارد قسمت انتخاب قالب میشم پیش نمایش و نام قالبم دیده نمیشه و این ارورو به من میده
و وقتی وارد سایت میشم اروری قالب درست نمیباشد رو نشون میده
خطای که در قسمت ادمین و انتخاب قالب نمایش داده میشه:

Warning: opendir(C:\Inetpub\vhosts\kha-corp.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.opendir]: failed to open dir: Invalid argument in C:\Inetpub\vhosts\kha-corp.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 3130

Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in C:\Inetpub\vhosts\kha-corp.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 3132

Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in C:\Inetpub\vhosts\kha-corp.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 3149

من فایل مامبو دات پی اچ پی رو عوض کردم اما باز هم همون پیغام بالا رو به من نشون میده

مهدی.
10-06-2008, 09:13 AM
مگر جوملا نميتونه پشتيباني بكنه؟! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اينجا مامبو رو پشتيباني ميكنند فكر كنم!

boglado
10-06-2008, 09:52 AM
دوست عزیز و خوبم
من این سوالو تو جوملا مطرح کردم ولی بسیار دیر جواب میدن از اینرو من این سوالو اینجا مطرح کردم اگه لطف نموده پاسخ بدید ممنون میشم