توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اكستركت فايل از طريق FTP
atoofy
10-06-2008, 08:42 PM
سلام.مي خواستم بپرسم در جاهايي كه احيانا كنترل پنل ضعيفي روي هاستش هست و بنابراين برخي امكانات مثل اكستركت كردن فايل فشرده را نداره، ميشه از طريق FTP اين كار را انجام داد؟ نرم افزار اف تي پي خاصي وجود داره كه اين امكان را داشته باشه؟
ممنون...
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
javid2005
10-06-2008, 08:52 PM
با cute ftp نمیشه؟
کلا سرعت ftp خیلی پایینه .. یکی از بزرگترین معایب ftp نسبت به فایل منجر سرعته
atoofy
10-06-2008, 08:57 PM
سلام.نمي دونم :)راستش من با FileZilla كار كردم كه نمي شد انگار.حالا اگه CuteFTP اين امكان را داره دوستان بفرمايند تا دانلود كنم.
يه چيز ديگه هم به ذهنم رسيد.نمي شه از طريق يه اسكرپيت كه روي هاست نصب مي كني اين كار را كرد؟ اگه هست اسمش چيه؟
يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلي
iransbs
10-07-2008, 02:06 AM
با درود و سپاس
بهتر است این مقاله (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را بخوانید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
atoofy
10-07-2008, 10:29 AM
سلام.خيلي ممنون. :)
بسيار عالي بود.با اسكريپتي به نام PHP Unzipper حل شد مشكل.
يــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلي
atoofy
10-08-2008, 05:04 PM
سلام.يه نكته ديگه هم بگم شايد بدرد بخوره.فكر كنم از طريق فايل php زير هم بشه اين كار را كرد :
<?php system('unzip zipFileName.zip'); ?>
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلي
BlackStar
10-16-2008, 03:14 PM
پسر مهربون من نتونستم با اين كدي كه دادي كار كنم ... جواب نداد !
<?php system('unzip zipFileName.zip'); ?>
آقاي سيادتي و يا عزيزي ميتونه در رابطه با اين فايلي كه تو اين سايت ميده يه توضيحي بدن... ما كه آپلودشون كرديم مدشم 777 گزاشتيم ولي وقتي تو مرورگر باز مي كنيم پر اروره ....
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنون ميشم
يا علي
BlackStar
10-16-2008, 03:15 PM
آقاي كاظم زاده معذرت با پسرمهربون اشتباه گرفتم شما رو ... :-[
يا علي
atoofy
10-16-2008, 03:19 PM
سلام. خواهش مي كنم. من پسر نامهربونم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در مورد كد كه من گفتم تستش نكردم ولي اگر تست كردم جوابش را ميزارم اينجا.
در مورد اون اسكريپت هم من دارم به خوبي باهاش كار مي كنم. براي شما چه اروري مي ده؟ عكس يا آدرس لطفا.
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلي
BlackStar
10-16-2008, 03:28 PM
خواهش مي كنم شما اختيار داريد.....
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته شايدم ارور نباشه ولي من كه نتونستم باهاش كار كنم .... در شمن يوزر و پسه سايتمم اونجا دادم ولي فايده اين نداشت...
يا علي
emad_67
10-16-2008, 05:17 PM
از طریق ftp که اصلا امکان unzip کردن فایل ها وجود نداره. این اسکریپت هم که فقط unxip میکنه دیگه. من فکر کردم فایل رو از جایی انتقال میده و همون موقع unzip هم میکنه. خود cpanel و direct admin هم خوب این قابلیت رو دارن دیگه.
atoofy
10-17-2008, 05:03 PM
سلام. Black star جان من نتونستم بفهمم مشكلش چيه. برداشته كد هاي خود فايل را نشون داده! :o
من هم يه بار يه ارور هاي جزئي داشتم كه با تعويض هاست اين مشكلم حل شد. از شما هم شايد مال سايتت باشه. در ضمن پرميشن ها را هم براي اين اسكريپت همه را 777 كن. (از پوشه گرفته تا فايل ها)
در ضمن اين اسكريپت هم مال سال 2003 هست و ... .
از طریق ftp که اصلا امکان unzip کردن فایل ها وجود نداره. این اسکریپت هم که فقط unxip میکنه دیگه. من فکر کردم فایل رو از جایی انتقال میده و همون موقع unzip هم میکنه. خود cpanel و direct admin هم خوب این قابلیت رو دارن دیگه.
عماد جان من توي دايركت ادمين امكان اكستركت كردن فايل زيپ را نديدم به صورت پيشفرض و فقط فايل هاي tar.gz را اكستركت مي كنه.البته مثل اينكه يه پلاگين براي اين كار داره ولي من پيداش نكردم تا روي دايركت ادمين نصبش كنم.حالا اگر شما پيدا كردي لطفا بگو.
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
emad_67
10-21-2008, 05:28 AM
عماد جان من توي دايركت ادمين امكان اكستركت كردن فايل زيپ را نديدم به صورت پيشفرض و فقط فايل هاي tar.gz را اكستركت مي كنه.البته مثل اينكه يه پلاگين براي اين كار داره ولي من پيداش نكردم تا روي دايركت ادمين نصبش كنم.حالا اگر شما پيدا كردي لطفا بگو.
يـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلي
سلام
ببخشید دیر جواب دادم، تاپیک رو ندیده بودم.
والا برای من فایل های zip رو هم unzip میکنه. البته من هم دسترسی به سرور ندارم بخوام چیزی روش نصب کنم، هر کاری بوده مدیر کرده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.