PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از بین رفتن صفحه اول سایت!!!

radman
07-29-2006, 01:29 PM
با سلام خدمت دوستان
من به یه مشکل برخوردم که برام خیلی عجیبه!!!
من چند وقت پیش از دیتابیس سایتم که مامبو 4.5.3h بود با مامبوت بک آپ روزانه یه بک آپ گرفتم و بعد مامبو خودم رو پاک کرده و به 4.5.4p ارتقا دادم.
و بعد از ارتفا کامپوننت Ebackup_1.0.0_beta رو نصب کردم.
اما من یه کلک به این کامپوننت زدم و دیتابیسی رو که قبلا بک آپ گرفته بودم رو در پوشه administrator/backup ریختم و بعد از طریق این کامپوننت این دیتابیسی رو که ریخته بودم را بازیابی کردم و بازیابی با موفقیت انجام شد.
تا اینجا که مشکلی پیش نیومد ;) اما...
اما... من یه مشکل بزرگ پیدا کردم یعنی اینکه وقتی آدرس سایتم رو میزنم در صفحه اول هیچ مطلبی به نمایش در نمیاد و مینویسه که"صفحه اي كه ميخواهيد به آن دسترسي داشته باشيد وجود نداردلطفا صفحه را از منوي اصلي انتخاب كنيد." اما وقتی بر روی صفحه اصلی در منو اصلی یا در منو بالا کلیک میکنم تمامی ماژولها و مطالب نمایش داده میشه.
اینم باید بگم که من مطلب هم ارسال میکنم اما بازم در صفحه اول نمایش داده نمیشه و پیام بالا رو مینویسه.
منتظر کمک شما دوستان هستم.
---------------------------------

ومن الله و توفیق

radmehr
07-29-2006, 01:34 PM
لازم نبود مامبو را پاک کنی .. فایل آپدیت رو rewrite میکردی روی فایلهای قبلی کافی بود.
در مورد این مطلب هم تو انجمن قبلا صحبت شده، یکم سرچ میکردی پیدا میشد.

radman
07-29-2006, 01:37 PM
با سلام
دوست عزیز اینو خودم میدونم.
راستش من برای این پاکش کردم که سرور سایت به جای دیگه منتقل شده بود و هر کاری میکردم مشکلات سایت برطرف نمیشد.
در آخر هم پاکش کردم.

و من الله و توفیق

firoozmandan
07-30-2006, 07:10 AM
سلام حسین

چک کن ببین در مدیریت مامبو در قسمت منو شما "منوی اصلی " داری یا " Mainmenu " ؟

یا علی

radman
08-01-2006, 05:02 PM
با سلام
در قسمت منو که قبلا فارسی بود بعد از بازیابی به انگیلیسی تبدبل شدند.
یعنی "منو اصلی " به "Mainmenu" تبدیل شده.

اقای فیروزمندان بگمونم باید فایلی رو دستکاری کنم تا این مشکل برطرف بشه.
منتظر جواب شما دوست عزیز هستم.

ومن الله و توفیق

radmehr
08-01-2006, 05:09 PM
شما Mainmenu را به "منوی اصلی" تغییر بدید، مشکل حل میشه.

radman
08-01-2006, 05:37 PM
با سلام
مشکل قسمت زیره.
مشکل من اینجوریه....
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

radmehr
08-01-2006, 06:15 PM
من که به شما گفتم...
شما یکی از این 2 راه رو امتحان کن:
1- از قسمت مدیریت منوها نام منوی Mainmenu را به &quot;منوی اصلی&quot; تغییر بده.
و یا
2- در قسمت مدیریت منوها یک منوی جدید با نام &quot;منوی اصلی&quot; درست کن و درون اون یک لینک به کامپوننت frontpage بده.

radman
08-01-2006, 06:22 PM
با سلام
خیلی ممنون از کمک شما .
اصلا حواسم پرت بود.
و دوباره خیلی ممنون دوست عزیز.

و من الله و توفیق