توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل کند بودن سایت
ebadi58
10-07-2008, 01:43 PM
سلام
من می خواستم بدونم که دلیل کند بودن مامبو چیست؟
من مامبو را بر روی هاست سایت خود نصب کرده ام اما ویرایش مطالب و حتی نمایش آن خیلی کند است و نمی توانم کاری عملا انجام دهم.
اگر می شود من رو کمک و راهنمایی کنید
ضمن عرض خیر مقدم،
دوست گرامی
در این مورد با وجود مقالات آموزشی بارها و بارها سوال و بحث شده.
برای استفاد ه از نتایج سوالات قبلی، کلمات "مامبو" و "سرعت" رو می تونید در انجمن جستجو کنید.
می تونید کلمه "کند" یا "افزایش" رو هم به کلمات کلیدی جستجو اضافه کنید.
اما در مورد مقالات هم :
افزایش سرعت بارگزاری سایت مامبویی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Top 7 ways to speed up your website (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Thirteen Simple Rules for Speeding Up Your Web Site (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و ...
چند مورد از نتایج جستجو:
مامبو به نظر کند میاد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سرعت نسخه 4.6.5 مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سرعت لود شدن مدیریت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
کند بودن مدیریت مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
کندی باز شدن صفحات کاربری (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
کاهش سرعت سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سرعت فوق العاده پایین باز کردن سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ارتباط حجم و زمان لود شدن سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
داخل همین صفحات هم لینک هایی هست که دنبالش برید. در اون صفحات هم موارد مرتبط هست.
امیدوارم به دردتون بخوره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.