ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشخصات کاربران

memfis
10-09-2008, 09:06 AM
با عرض ارادت به تمام مامبولرنی ها
من میخوام به قسمت مشخصات کاربران چند مورد را اضافه کنم و همچنین در رابطه با عناوینی که با میزان پست ها به کاربران داده میشه میخوام برای یک گروه خاصی مثلآ مدیران سایت این قسمت را نداشته باشم.
;)
حالا چه کنیم ???

javid2005
10-09-2008, 09:22 AM
با عرض ارادت به تمام مامبولرنی ها
من میخوام به قسمت مشخصات کاربران چند مورد را اضافه کنم و همچنین در رابطه با عناوینی که با میزان پست ها به کاربران داده میشه میخوام برای یک گروه خاصی مثلآ مدیران سایت این قسمت را نداشته باشم.
;)
حالا چه کنیم ???

برای اضافه کردن فیلد به مشخصات کاربران از بسته Custom Profile Field استفاده کنید
برای دانلود: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای حذف عناوین مرتبط با پست از
پنل مدیریت --&gt; تنظیمات قالب جاری --&gt; مخفی شدن نمایش عنوان درجه کاربری در انجمن ها را تیک دار کنید.
اینطوری افرادی که در گروه کاربری خاصی قرار می گیرند عنوان مربوط به گروه کاربری را به خود میگیرند و اعضای گروه بندی نشده عنوانشان بر اساس پست تغییر می کند

memfis
10-09-2008, 12:28 PM
یک سوال؟!؟
اگه این بسته تا حالا فارسی سازی نشده انجام بدم و داخل همین انجمن قرار بدم.
;)

javid2005
10-09-2008, 01:28 PM
خیلی ممنون از لطف و همکاریتون

ولی .....
اگه تا حالا این بسته رو فارسی کردید که تو مامبولرن معرفی کنید
اگر نه بهتره بسته دیگه ای رو فارسی کنید .. چون این بسته قبلا توسط persiansmf فارسی شده ....

اگه مایلید تو این زمینه همکاری کنید امادگی خودتون رو اعلام کنید ...
من بهتون بسته هایی معرفی می کنم که دیگران بهش احتیاج بیشتری دارند و از آقای فیروزمندان می خوام اگه بسته شما مشکلی نداشت توی smflearn قرار بدند

یا حق

memfis
10-09-2008, 02:23 PM
خیلی ممنون از لطف و همکاریتون

ولی .....
اگه تا حالا این بسته رو فارسی کردید که تو مامبولرن معرفی کنید
اگر نه بهتره بسته دیگه ای رو فارسی کنید .. چون این بسته قبلا توسط persiansmf فارسی شده ....

اگه مایلید تو این زمینه همکاری کنید امادگی خودتون رو اعلام کنید ...
من بهتون بسته هایی معرفی می کنم که دیگران بهش احتیاج بیشتری دارند و از آقای فیروزمندان می خوام اگه بسته شما مشکلی نداشت توی smflearn قرار بدند

یا حق

من همجوره در خدمتم
فقط به دلیله اینکه پشت کنکوری هستم و کنکور هم تا دو ماه دیگست وقتم محدوده و از سرعت پایین برخوردار هستم ;D

javid2005
10-09-2008, 06:00 PM
خیلی ممنون ...

نه اجباری در کاره و نه درخواستی ....
من پیشنهاد دادم ... شما هم اگر مایل بودید قبول کنید ..

نظرتون در مورد 2 بسته در هقته چیه؟
با این توصیف می تونید به درستون برسید یا نه؟

به شما اکیدا توصیه می کنم اگه این کار به درستون لطمه می زنه این پیشنهاد رو قبول نکنید
و اگر نه بگید من توسط پیغام خصوصی بهتون بسته ها رو معرفی می کنم

منتظر پاسختون هستم ...
هر کمکی هم از دستم بربیاد کوتاهی نمی کنم

براتون آرزوی موفقیت می کنم

مهدی.
10-09-2008, 10:35 PM
سلام

جاويد جان پيشنهادي دارم. اجازه هست ؟

بهتر نيست يك تاپيك براي اين موضوع باز كنيد و هر دوستي كه تمايل داشت بتونه در اينكار همكاري كنه؟!
خودت ميدوني البته. من زياد توي اين بحثا اطلاعي ندارم و دقيقاً نميدونم بسته ها به شكل هستند و اصلاً آيا ميشه چند نفر بر روي يك بسته فعاليت كنن يا نه!

فقط يك پيشنهاد هستش. خودت تصميم بگير.

اصلاً در اينباره ميتوني از خود آقا محسن بپرسي تا ببيني نظرش چيه!

نيكبخت باشيد.

javid2005
10-09-2008, 11:05 PM
پیشنهاد خوبیه

البته بسته های smf چیزی نیست که بشه روش گروهی کار کرد

انشاءالله با آقای فیروزمندان هماهنگ می کنم ببینم نظرش چیه ..

memfis
10-10-2008, 08:09 AM
منم با پسر مهربون موافقم اما فکر نکنم بشه روی بسته های smf گروهی کار کرد.
در رابطه با خودم javid2005 شما بسته ها رو تک تک و همچنین به ترتیب اولویت واسم پیغام خصوصی کنید در اسرع وقت انجام میدم البته شاید این اسرع وقت من یه کم طولانی تر از اسرع وقت بقیه باشه ولی این اطمینان هست که به طور حتم انجام خواهم داد.
البته اگه بخواد مثل قالب هایی که ساختیم تو این انجمن پراکنده بشه فکر کنم که دلیلی واسه فارسی کردن نداشته باشیم :&#039;(
چون من بعد از اون چند قالب یه سری قالب دیگه هم ساختم که دیگه میلی واسه قرار دادن تو انجمن رو نداشتم و همینجوری مونده تو ارشیو اینجانب

javid2005
10-11-2008, 10:46 AM
البته اگه بخواد مثل قالب هایی که ساختیم تو این انجمن پراکنده بشه فکر کنم که دلیلی واسه فارسی کردن نداشته باشیم :&#039;(
چون من بعد از اون چند قالب یه سری قالب دیگه هم ساختم که دیگه میلی واسه قرار دادن تو انجمن رو نداشتم و همینجوری مونده تو ارشیو اینجانب

انتقاد شما بجاست ...
با آقای فیروزمندان درمیون میذارم .. انشاءالله که همه چیز درست میشه

منتظر پیغام خصوصی های من هم باشید

firoozmandan
10-12-2008, 05:18 AM
منم با پسر مهربون موافقم اما فکر نکنم بشه روی بسته های smf گروهی کار کرد.
در رابطه با خودم javid2005 شما بسته ها رو تک تک و همچنین به ترتیب اولویت واسم پیغام خصوصی کنید در اسرع وقت انجام میدم البته شاید این اسرع وقت من یه کم طولانی تر از اسرع وقت بقیه باشه ولی این اطمینان هست که به طور حتم انجام خواهم داد.

سلام

memfis عزیز ما بخشی در انجمن ایجاد کردیم به نام فعالیت کاربران ( پایین انجمن ) . این بخش چندین زیر گروه داره از جمله قالب .

کارهایی که توسط کاربرها انجام میشه باید در این قسمت معرفی بشه . کاربرها چک کنند اگر مشکلی داشت حل بشه و در نهایت قالب و یا اکستنشن مربوطه که هیچ مشکلی خاصی نداره در سایت مامبو دیگ آپلود بشه . شما اگر قالبی در این بخش معرفی کردید و کاملا رفع مشکل شده و تا الان منتشر نشده بفرمایید که من اضافه کنم !

یا علی

javid2005
10-12-2008, 06:15 AM
ممنون آقای فیروزمندان

این بخشی که فرمودید مربوط به smf هست؟
یا مامبو؟

firoozmandan
10-12-2008, 06:47 AM
سلام

مربوط به مامبو

اما اگر تقاضا برای اس ام اف بالا بره و به حدی برسه که نیاز باشه بخش مجزایی برای اس ام اف هم ایجاد بشه قطعا این کار انجام خواهد شد

یا علی

memfis
10-12-2008, 06:48 AM
[quote author=memfis link=topic=16869.msg89783#msg89783 date=1223626169]
سلام

memfis عزیز ما بخشی در انجمن ایجاد کردیم به نام فعالیت کاربران ( پایین انجمن ) . این بخش چندین زیر گروه داره از جمله قالب .

کارهایی که توسط کاربرها انجام میشه باید در این قسمت معرفی بشه . کاربرها چک کنند اگر مشکلی داشت حل بشه و در نهایت قالب و یا اکستنشن مربوطه که هیچ مشکلی خاصی نداره در سایت مامبو دیگ آپلود بشه . شما اگر قالبی در این بخش معرفی کردید و کاملا رفع مشکل شده و تا الان منتشر نشده بفرمایید که من اضافه کنم !

یا علی

مرسی
من قالب ها را در داخل بخشی که فرموده اید قرار نداده ام اما در تاپیک های زیر روی انها بحث شده:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

memfis
10-12-2008, 06:52 AM
اوفففف :o
چه بلایی سر پست قبلی اومد عجب تو در تو شد. ;D
همینجا معذرت خواهی میکنم به خاطر بی توجهی در پست قبلی

firoozmandan
10-12-2008, 06:53 AM
پس لطفا قالب ها را در بخش مربوطه معرفی کنید تا دیگر کاربران دانلود کنند . تست کنند و اگر مشکلی داشت بیان کنند . ما و شما با کمک هم مشکلات رو حل میکنیم و در نهایت قالبهایی بدون مشکل در سایت مامبودیگ با نام خود شما اضافه میکنیم .

ممنون

یا علی

memfis
10-12-2008, 07:06 AM
روی این قالبها به طور کامل بحث شده و اشکالات نیز بر طرف گردیده ;)
اینطوری که من فهمیدم قسمت فعالیت کاربران مخصوص فارسی سازی هستش اما این قالبها هر چند شاید خیلی خوب هم نباشند اما فارسی شده نیستند و کاملآ وطنی و ساخته شده توسط اینجانب می باشند.

firoozmandan
10-12-2008, 07:22 AM
سلام

در اون قسمت فقط موارد فارسی سازی شده معرفی نمیشن .

اگر چک کنید چندین ماژول هست که توسط کاربر ها نوشته شده و منتشر شده .

!
در هر صورت برای انتشار باید قالب ها را در بخش مورد نظر معرفی کنید و ...

یا علی

سعید
10-23-2008, 10:53 AM
سلام
یا علی

پس چرا اسمش رو &quot; فارسی سازی و localization &quot; گذاشتند ؟
بهتر نیست بخشی ایجاد بشه که برنامه هایی که توسط خود کاربران نوشته میشن ، با همین عنوان منتشر بشن؟

مهدی.
10-23-2008, 11:25 AM
سلام
بله در توضيحاتش هم نوشته شده : در این بخش کامپوننت - ماژول - مامبوت و قالبهایی که توسط کاربران فارسی سازی میشود قرار میگیرد.

اما در توضيحات بخشهاي زير گروه گفته شده : تمامی کامپوننت های فارسی سازی شده ، develop شده و یا نوشته شده توسط کاربران در این قسمت قرار میگیرد.

حالا من كه گيج شدم. كدوم رو بايد منظور كنيم!؟ احتمالاً اوني كه عقل ميگه! فكر كنم بهتر باشه كه در اين موضوع يك تجديد نظري بشه.

نيك بخت باشيد.

javid2005
10-23-2008, 11:26 AM
به نظر من بخش فارسی سازی smf هم بهتره به زیرگروهها اضافه بشه

firoozmandan
11-03-2008, 07:48 AM
سلام
یا علی

سلام سعید
توضیح اون بخش ویرایش شد : &quot;در این بخش کامپوننت - ماژول - مامبوت و قالبهایی که توسط کاربران فارسی سازی&#160; و یا نوشته میشود قرار میگیرد .&quot;

به نظر من بخش فارسی سازی smf هم بهتره به زیرگروهها اضافه بشه

پس چرا اسمش رو &quot; فارسی سازی و localization &quot;&#160; گذاشتند ؟
بهتر نیست بخشی ایجاد بشه که برنامه هایی که توسط خود کاربران نوشته میشن ، با همین عنوان منتشر بشن؟
[/quote]

جاوید پشنهادت چیه ؟
یک بخش کافیه ؟ با چه عنوانی ؟

یا علی

javid2005
11-03-2008, 11:00 PM
به نظر من بهتره بخش فارسی سازی و Localization که الان وجود داره به فارسی سازی و Localization مامبو تغییر نام پیدا کنه
بعدش یه بخش زیرش اضافه بشه به نام فارسی سازی smf و بهش دو تا زیر گروه داده بشه یکی به نام های قالب ها و یکی به نام بسته ها

اینطوری خیلی عالی میشه ... به شرطی که همه همکاری کنند و چند نفر هم آمادگی خودشون رو اعلام کنند
تصمیم نهایی با آقای فیروزمندان

firoozmandan
11-05-2008, 09:08 AM
سلام

فارسی سازی و Localization - اس ام اف - SMF (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی

javid2005
11-05-2008, 10:03 AM
ممنون آقای فیروزمندان....

هر کسی می تونه تو زمینه فارسی سازی بسته یا قالب همکاری کنه آمادگی خودش رو اعلام کنه
هر کسی هم تو زمینه فارسی سازی آشنایی کامل نداره ولی قصد همکاری داره به من پیغام خصوصی بزنه تا کمکش کنم ( انتظار آموزش نداشته باشید ... فقط یواش یواش موتور شما رو روشن می کنم)

منتظر اعلام آمادگی شما هستم

javid2005
11-05-2008, 10:13 AM
آمادگی خودتون رو توی این تاپیک اعلام کنید

دعوت به همکاری در زمینه فارسی سازی بسته ها و قالب های smf (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مـــــوفـــــق و مــــــو یِِـــــد بـــاشـــیــد