توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب انگلیسی
webpaya
10-09-2008, 01:12 PM
یه سایت برای قالب انگلیسی غیر از siteground.com معرفی میکنین؟ تو گوگل جستجو کردم مینویسن Free ولی نیستن
اگه template ای رو dl کنم که مثلا بخش search نداشته باشه ولی بخوام بهش اضافه کنم شکلش به هم میریزه؟ یا ترکیب رنگش و اینا؟ آخه میخوام یه انگلیسی رو dl کنم فارسیش کنم. میخوام که بخش جستجو و اخبار داشته باشه ولی بعضی از Template ها که ظاهرشون از نظر من ok هست اینها رو ندارن چه کنم؟
مهدی.
10-09-2008, 01:44 PM
سلام
شما ميتونيد قالبها رو به شكلي كه ميخواهيد تغيير بديد.
اما بايد دقت كنيد و به كدنويسيهاي خيلي ساده آشنايي داشته باشيد.
نيكبخت باشيد.
webpaya
10-12-2008, 10:24 AM
اگه نخوام قالب انگلیسیو تغییر بدم چه کنم؟ من مامبو 4.5.6 رو dl کرد و دارم فعلا رو لوکال کار میکنم. موقع نصب مامبو زبان رو فارسی انتخاب کردم. قالب انگلیسیمو نصب کردم ولیی جدا از نشان ندادن منوی اصلی نوشته هاش نامفهومه که وقتی encoding رو utf-8 میزارم میشن فارسی. ولی من اگه نخوام فارسی باشن چی؟ یعنی باید مامبو غیر فارسی نصب کنم؟
webpaya
10-12-2008, 10:26 AM
اگه نخوام قالب انگلیسیو تغییر بدم چه کنم؟ من مامبو 4.5.6 رو dl کرد و دارم فعلا رو لوکال کار میکنم. موقع نصب مامبو زبان رو فارسی انتخاب کردم. قالب انگلیسیمو نصب کردم ولیی جدا از نشان ندادن منوی اصلی نوشته هاش نامفهومه که وقتی encoding رو utf-8 میزارم میشن فارسی. ولی من اگه نخوام فارسی باشن چی؟ یعنی باید مامبو غیر فارسی نصب کنم؟
این آدرس یه نمونه قالب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mr_aliagha
10-12-2008, 11:07 AM
نیازی به مامبو انگلیسی نیست ، با همین فارسی هم می تونید تو قسمت مدیریت زبان هاش ، زبان بخش کاربری رو انگلیسی قرار بدید ، پیشنهاد می کنم یه سری آموزشهای مختلف سایت رو نگاه کنید.
مهدی.
10-12-2008, 03:15 PM
سلام
دوست من شما اون انتظاراتي كه داري رو نميتوني در اين قالب پيدا كنيد.
بهتره كه در همون تاپيكي كه براي همين قالب باز كرديد ادامه بديد تا مشكلاتش رو ترميم كنيد.
قالب خوبي رو انتخاب نكرديد. مشكل زياد داره.
نيكبخت باشيد.
webpaya
10-13-2008, 04:19 AM
1. من قبلا تو قسمت محتوا زبان رو انگلیسی کردم ولی محتوای قالب و منوها همچنان فارسی هستن!
2. بعضی مشکلات من ربطی به این قالب نداره. قالب پیش فرض مامبو رو هم که اجرا می کنم منوی بالا نداره و همینطور زمان ارسال برای نوشته ها. در حالیکه تو قسمت تنظیمات کلی نمایش زمان تیک داره.
3. فکر کردم مامبو آسونه ولی همین اول کار مشکلات کوچولوش دست و پاگیرم شده.
4. آموزشهای سایت رو مقدار زیادیشو خوندم ولی اجراش تاثیری نداره مثلا من تو css چپ چین راست چین رو تغییر میدم ولی تاثیری نمیبینم
لطفا کمکم کنین
khosravi.sistani
10-13-2008, 05:23 AM
به نام خدا
دوست عزیزم شما احتمالا می خواهید سایت انگلیسی زبان داشته باشید - برای این کار در قسمت تنظیمات سایت زبان بخش کاربری رو انگلیسی انتخاب کنید .
احتمالا زبان بخش کاربری شما الان فارسی باشه اگه فارسی باشه باید انگلیسی رو انتخاب تا این مشکلتون حل بشه .
موفق باشید
یا علی
mr_aliagha
10-13-2008, 05:32 AM
1- خوب نبایدم انگلیسی بشه ، دیگه مامبو دیکشنری نداره که بخواد ترجمه هم بکنه، باید خودتون محتوی ها رو انگلیسی وارد کنید.
2- شما باید مسئله ی فارسی بودن ایتم های منو دقت کنید ، مثلا این که منوی اصلی به جای main menu باید جایگزین بشه.
3- خوب دیگه هر کی طاووس می خواد جور هندوستان می کشه ;)
4- ببینید ، بعضی موقع ها هست که یه کلاس خودش تحت تاثیر کلاس بالاترش قرار داره ، مثلا وقتی توی body داشته باشیم dir=rtl ، دیگه اعمال dir=ltr توی سایر کلاس ها تغییری رو ایجاد نمی کنه.
webpaya
10-14-2008, 07:15 AM
مرسی از راهنماییها
فقط این مشکلم الان حل نشه و اون اینکه تاریخ همچنان انگلیسی نمایش داده میشه البته تو تنظیمات کلی زبان رو فارسی کردم اونوقت که دیگه تاریخ رو نشون نمیده. چه کنم؟
مهدی.
10-14-2008, 07:32 AM
سلام
ببينيد فرمان تاريخ رو چي دادن (در خود قالب منظورم هست)
jdate باشه.
اگر اطلاعي نداريد در انجمن بگرديد دررابطه با اين فرمان ميتونيد مشكلتون رو حل كنيد.
نيكبخت باشيد.
webpaya
10-14-2008, 07:39 AM
منظورتون همون فایل template_css.css هستش؟ اونجا date بوده فقط تازه createdate هم نداشته که مجبورم واسه راست چین کردن اضافش کنم به دستور آموزشهای سایت
گفتم که البته با قالب پیش فرض مامبو هم این مشکلو دارم.
مهدی.
10-14-2008, 07:45 AM
نه منظورم اين نبودش.
در اين تاپيك ادامه بديد.
نمايش زمان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.