ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسير نصب قالب از طريق cpanel چيست؟

shahravard
10-09-2008, 04:14 PM
با سلام ... من ميخواستم بدونم مسير نصب قالب از cpanel كدوم يكي از اين هاست :
public_html/administrator/templates/ سايت
public_html/templates/سايت

منظورم اينه كه از ادمين بايد برم يا از همون پابليك چون دو تا هست ... بعد هم آيا از خود مامبو ميشه با كليك بر روي دكمه اي قالب رو به حالت اوليه و پيش فرض (اورجينال) مامبو دراورد ؟؟؟

atoofy
10-09-2008, 04:49 PM
سلام.شما چرا مي خواهيد از طريق Cpanel قالب را نصب كنيد؟ :o
از قسمت مديريت مامبو و از منوهاي بالا بريد به نصب كننده ها --> جامع و از اون جا فايل زيپ قالب مورد نظر را از روي هاردتون پيدا كنيد و آپلود و نصب كنيد.براي ست كردن قالب به عنوان قالب پيشفرض يا اختصاصي يا تغيير آن ها هم كافيه از همون بخش مديريت مامبو و منوي بالا بريد به بخش كاربري --> مديريت قالب ها --> قالب هاي بخش كاربري و قالب مورد نظر را انتخاب و تغييرات مورد نظر را اعمال كتيد.
در ضمن توصيه مي كنم حتما بخش آموزش هاي سايت مامبولرن را هم يه نگاهي بندلزيد.جواب بسياري از سوالات اين چنيني را خواهيد يافت.

يـــــــــــــــــاعـــــ ــــــــلي

shahravard
10-09-2008, 05:03 PM
علي جان هم شرمندم و هم خيلي خيلي از شما ممنونم كه لطف ميكني و جواب ها رو شيوا و كامل به من كه در مامبو مبتدي هستم ارائه ميكني .
راستش من همه نوع سرچ رو در خود سايت مامبو و انجمن مامبو و حتي گوگل انجام ميدم ولي به نتيجه اي نميرسم و سرانجام مجبور ميشم بيام اينجا سوالاتم رو مطرح كنم . مثلا همين قالب رو من هميشه از cpanel تغيير ميدادم يا نصب ميكردم ولي براي نصب اصولي تر هرچي توي همين مامبو سرچ كردم آموزش نصب قالب يا براي نصب قالب .. و .. خلاصه كلمات كليدي مشابه ديگه ، ولي به متن هايي مثل قالب هاي جديد فارسي و نصب ما‍ژول و ... مواجه شدم كه واقعا از جستجو خسته شدم و مجبور شدم بيام توي انجمن مطرح كنم . خلاصه باز هم از شما تشكر ميكنم ...

atoofy
10-09-2008, 05:18 PM
سلام.خواهش مي كنم.اما اون آموزش هايي كه عرض كردم آموزش كلي هست :

بخش آموزش سايت مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مامبو چيست؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي

mhadaily
10-09-2008, 06:42 PM
البته راه حلی که علی گفت بهترین هست اما اگر بخواهید از روی هاست هم نصب کنید باید به صورت زیر عمل کنید

مثلا

home/username/public_html/name_of_folder/majid.zip

به این ترتیب شما باید روی هاست خود فولدری به نام هر چی دوست دارید بسازید در www و بعد فایلتون رو آپلودکنید اونجا و یا اینکه در اونجا extract کنید و بعد مسیر رو به مامبو بدید تا نصب صورت بپذیرید

یاعلی

shahravard
10-09-2008, 08:58 PM
سلام . مجيد جان ممنون كه لطف كردين و پاسخ دادين ...