توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا آخر اسم منوهابه شكل مربع نمايش داده ميشه و بعدش هم
shahravard
10-09-2008, 04:22 PM
باز هم من اومدم با يك سوال ديگه :
من وقتي منويي رو از قبل ساختم و يك اسم رو انتخاب كردم براش مثلا (فهرست اصلي سايت) اين به شكل => [ فهرست اصلي سا� ] نمايش داده ميشه و وقتي دوباره ويرايشش ميكنم باوجودي كه نوشته ماژول ها ... با موفقيت ويرايش شد ولي باز هم اسمش به همون شكل [ فهرست اصلي سا� ] نمايش داده ميشه !؟ قابل حذف هم نيست !
atoofy
10-09-2008, 04:41 PM
سلام.اين به خاطر وجود محدوديت در كاراكترهاي لينك هاي منوها هست و براي حذفش هم از طريق ديتابيس بايد اقدام كنيد.براي رفع محدوديت هم احتمالا بايد از همون ديتابيس اين كار را انجام بديد و طول رشته را زيادتر كنيد.
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلي
shahravard
10-09-2008, 04:53 PM
سلام.اين به خاطر وجود محدوديت در كاراكترهاي لينك هاي منوها هست و براي حذفش هم از طريق ديتابيس بايد اقدام كنيد.براي رفع محدوديت هم احتمالا بايد از همون ديتابيس اين كار را انجام بديد و طول رشته را زيادتر كنيد.
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلي
سلام . ممنونم از راهنماييت . ميشه توضيح بيشتري بدي كه ديتابيس رو از كدوم قسمت ميشه بهش دسترسي داشت تا تغييرش بديم؟
مهدی.
10-09-2008, 05:18 PM
سلام
از phpmyadmin!
كمي در مورد سوالات خود فكر كنيد. سوالات خيلي پيش پا افتاده در انجمن جواب داده شده اند!
ميتونيد از help موجود در مامبو هم كمك بگيريد. فعلاً انگليسيه!
البته يادتون باشه كه ما در اينجا به همه سوالات پاسخ ميدهيم.
اما حتماً به ياد داشته باشيد كه سوالات تكراري از سوي كاربر وقت همگي رو تلف خواهد كرد.
اميدوارم از حرفاي من ناراحت نشده باشيد و از انجمن خداحافظي نكنيد! تنها يك پيشنهاد بود براي به جواب رسيدن شما در كمترين زمان.
و .... .
نيكبخت باشيد.
shahravard
10-09-2008, 06:09 PM
ممنون ... از پند و اندرز هايت هم ممنون !!! ولي فكر نميكنم سوالم چندان پيش پا افتاده بود ... من كه هرچي توي انجمن سرچ كردم به جوابي نرسيدم !
راستي تا حدودي كه من ميدونم و تجربه دارم انجمن براي همين بحث ها و پرسش و پاسخ ها ست ...
شايدم در سال نو اوري و جمع اوري و ... عوض شده باشه !!! ;)
مهدی.
10-09-2008, 06:31 PM
سلام
بله صحيح ميفرماييد انجمن براي همين بحثهاست. اما من منظورم اين نبود كه بحث رو باز نكنيد! گفتم ميتونيد از اين روش زودتر به جواب خودتون برسيد.
انشا الله قصد داريم با كمك دوستان راهنماي مامبو كه هم اكنون انگليسي مي باشد را فارسي كنيم تا از سوالاتي پيش پا افتاده جلوگيري شود. (سوالات پيش پا افتاده همان مسائلي هستش كه در مامبو چيست و آموزشهاي مامبو و يكسري مسائل ديگر مطرح شده است)
البته يك FAQ در آينده توسط تيم مامبولرن ارائه خواهد شد كه بسيار قدرتمند هست.
در انجمن تخصصي مامبولرن هميشه كاربر سالاري بوده است. اين موضوع هم ربطي به سال نوآوري و شكوفايي و جمع آوري .... نداره. مامبولرن از سالهاي گذشته چنين بوده. حالا منظور شما از ... چي بوده ديگه به خودتون برميگرده!
از اينكه بهتون استفاده از انجمن رو آموزش ميدم عذر ميخوام. ولي يادمه كه فرموديد با سبك اين انجمن آشنا نيستيد و من دارم آشناتون ميكنم ، چون اينجوري كه به نظر مياد خيلي سوال درمورد مامبو خواهيد داشت!
اگر ناراحت ميشويد لطفاً بفرماييد تا ديگه بهتون آموزش ندم! (ولي بايد به قوانين احترام بگذاريد)
نيكبخت باشيد.
shahravard
10-09-2008, 08:51 PM
سلام . نه بابا ما كي باشيم ناراحت بشيم ... شما هم از شوخي هاي من دلگير نشو ... شما خيلي خوب راهنمايي ميكني ولي چون خودت خيلي در مامبو تجربه داري فكر ميكني تازه وارد ها بايد همه چيز رو بلد باشند . والا به خدا آدم با ديدن اين همه آيتم و منو و ... گيج ميشه ... بايد به من حق بدي كه سوالات زيادي داشته باشم .... خيلي سوالات ديگه دارم كه كم كم از سرچ و ... دارم بهش ميرسم ولي برخي چيزها رو هرچي ميگردم در انجمن و از كلمات كليدي استفاده ميكنم چيز مرتبطي پيدا نميشه براي همين مجبورم در اخرين مرحله ديگه اينجا مطرح كنم وگرنه اصلا دوست ندارم وقت شما و ساير دوستان رو بگيرم و شما ها رو به زحمت بندازم .
به من حق بديد وقتي توي سرچ فارسي چيزي مرتبط پيدا نميكنم حالا چطور بايد بشينم faq و راهنماي انگليسي رو هم بخونم و حالا معلوم هم نيست اونجا باشه با نه ...
مهدی.
10-09-2008, 10:22 PM
سلام
همه دوستان در مامبولرن به فكر اين هستند تا خدمات و پشتيباني خوبي از مامبو در اختيار همگام قرار دهند و براي همين داره فعاليتهايي كه گفتم انجام ميشه. (همه اين فعاليتها بدون دريافت هيچ وجهي انجام ميشود! و براي رضاي خدا ميباشد)
شما هم ابتدا سرچ كنيد و اگر به جواب نرسيديد حتماً تاپيك جديد باز كنيد تا هريك از دوستان بتونن به شما كمك كنن.
انشاالله كه شما هم بتونيد در آينده به كاربران ديگر كه تازه كار هستند كمك كنيد و از راهنمايي خود، آنها را بهرهمند كنيد.
منم روزي همچون شما بودم اما با كمي سرچ در انجمن و در اينترنت تونستم با مامبو آشنا بشم و الان در خدمت شما باشم.
نيكبخت باشيد.
amir.d
10-10-2008, 06:37 AM
سلام
دوست عزیز (shahravard) مشکل شما حل شد ؟؟ اگر حل شده ، راه حل رو برای دیگر دوستانی که سوالی مثل شما دارند و به جواب نرسیده اند (لطفا) اینجا قرار دهید. ;)
پایدار باشید
امیر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.