PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دو سوال در مورد ارور...

vahshat
10-10-2008, 09:21 AM
سلام من مامبو رو روی لوکال با appserv 2.5.9 نصب کردم... دو تا سوال در مورد ارور داشتم...
اول اینکه وقتی میخوام تصاویر رو به صورت کلی آپلود کنم این ارور رو میده و آپ نمیکنه...
نام فایل :
نام جدید فایل : a-z0_20081010_1602617926.

Warning: copy(C:/AppServ/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> m_datsogallery\admin.datsogallery.php on line 148

Warning: getimagesize(C:/AppServ/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> m_datsogallery\images.datsogallery.php on line 17
خطا ! فایل سورس پیدا نشد .

دوم اینکه اگه یه چیزی مثل تمپلیت مدیریت و بخوام آپ کنم وقتی ارور میده و نصب نمیکنه... هیچ صفحه ای غیر از نوشته زیر باز نمیکنه... و هیچ راه برگشتی به بخش مدیریت هم وجود نداره... الان باید چی کار کنم برای برگشت و تصحیح اون...

Warning: require_once(C:/AppServ/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 191

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required &#039;C:/AppServ/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>; (include_path=&#039;.;C:\php5\pear&#039;) in C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 191

پیشاپیش ممنون...

mhadaily
10-10-2008, 09:28 AM
پرمشین فولدرهایی که درون اون عکس ها آپلود میشن را به 777 تغییر بدید

و دوم اینکه مامبو خود رو کلا فایل به فایل آپلود کردید یا اینکه به صورت یک zip فایل آپلود و بعد در هاست extarct کردید ؟

vahshat
10-10-2008, 09:50 AM
رفیق... دمت گرم... من روی لوکال نصب کردم...
اولن چیجوری پرومیشن رو 777 تغییر بدم....
دومن چیجوری روی لوکال به صورت فایل زیپ آپ کنم...
یه سوال دیگه هم برام پیش اومده... در مورد قالب...
چیجوری میتونم تو RSS اون فونت بزرگ ها رو کوچیک کنم...
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
باز هم تشکر

mhadaily
10-10-2008, 06:09 PM
شبیه سازتون چیه ؟؟

یعنی روی لوکال چه سروری نصب هست

mr_aliagha
10-10-2008, 06:37 PM
شبیه سازشون ، appserv هست ظاهرا مشکل شما که سر gallery datso هست ، والا من خودم هم روی لوکال یه زمانی با این کامپوننت مشکل داشتم کلا بی خیالش شدم ، خوشحال می شم بدونم این مشکلات چجوری حل می شه.

mr_aliagha
10-10-2008, 06:40 PM
کوچیک کردن این فونت ها هم مربوط می شه به کلاس table.moduletable th
که باید سایز فونت رو کوچیکتر کنید اون جا.

vahshat
10-11-2008, 11:48 AM
دم شما گرم... به نظرم این طور که شما فرمودین یعنی داتسو گالری فقط روی لوکال خوب جواب نمیده؟؟؟ یعنی روی سرور خوب کار میکنه؟؟؟

mr_aliagha
10-11-2008, 05:31 PM
تست نکردم والا ، ولی سایت هایی دیدم که ازش استفاده می کنند ، پس حتما یه جوری باهاش کنار اومدن ;)

vahshat
10-12-2008, 06:47 AM
باز هم تشکر...