PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت من توی گوگل ایندکس نمیشه

digitalm
10-10-2008, 01:19 PM
سلام من یه سایت زدم تازگیا با smf
مد های sef و ... هم نصب کردم
اما اصلا ادرس سایتم هم که میزنم پیدا نمیشه تو گوگل !!!
چکار کنم ؟
راستی من دسترسی به انجمن هام رو برای کاربران عضو شده محدود کردم
گفتم شاید از اون باشه بعد مد Googlebot & Spiders Mod هم نصب کردم ولی فایده نداشت !
چیکار کنم ؟؟ :'( :'( :'( :'(

نوید
10-10-2008, 02:59 PM
زمان میبره تا گوگل بیاد سراغتون
صبر کنید تا گوگل بیاد سراغتون

Siamak
10-10-2008, 05:12 PM
1- سایتتون رو در آدرس روبرو ثبت کنید (این سایت شما رو در تعداد زیادی موتور جستجو ثبت میکنه): <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2- وقتی انجمن شما برای میهمانان بسته باشه چطور ممکنه گوگل بتونه توش رو اینکس کنه؟ گوگل هم مثل یک کاربر!

3- علاوه بر تمام اینها باید اصول sef و seo رو رعایت کنید تا انجمنتون بهتر در سرچها نمایان بشه.

mr_aliagha
10-10-2008, 06:12 PM
پیشنهاد می کنم مستقیما هم سایتتون رو تو گوگل add کنید ، سایت مپ و این چیزا رو هم بهش بدید ، برا یاهو هم از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> آدرس استفاده کنید و feed و این چیزا رو بهش بدید ، هرچقدر براش بیشتر زحمت بکشید سریعتر ایندکس می شه...

atoofy
10-10-2008, 09:18 PM
سلام.سيامك جان من توي seo.cu.tc اون چيزي كه شما گفتي را نديدم. :)

يــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلي

Siamak
10-10-2008, 10:11 PM
چه چیزی رو ندیدی؟ مگه من چه گفتم؟

atoofy
10-10-2008, 10:14 PM
سلام.خوبي؟
منظورم اون قسمت هست كه بايد سايت را submit كنيم.متاسفانه پيداش نكردم.شايد هم نيست اصلا! :)

يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــلي

mr_aliagha
10-10-2008, 10:20 PM
از این سایت ها زیاده ، تو گوگل یه سرچ بزنید ، free submit website in search engines
یه عالمه سایت میاره براتون.

atoofy
10-10-2008, 10:23 PM
سلام.به به خوبي علي جان؟چه خبر؟
خوب درسته با سرچ .... اما قابل اطمينان بودنشون هم مهمه ديگه؟ ;)

يـــــــــــــــاعـــــــ ــــــلي

سعید
10-11-2008, 09:32 AM
اينجا رو مطالعه كنيد و بهش عمل كنيد + كمي از چاشني صبر استفاده كنيد:

32 نكته براي بهينه سازي در موتورهاي جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

همه چيز درباره پيج رنك گوگل (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

‌SEO و SEm چيست؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سايت شما مهمان مهمي دارد! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

** كليدواژه ها: ايندكس, گوگل, موتورهاي جستجو, بهينه سازي, عدم نمايش سايت در گوگل

javid2005
10-11-2008, 11:08 AM
این تاپیک ها رو هم بخونید .. انشاءالله که کمکتون می کنه

نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش دوم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش سوم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نکته چهارم ایندکس شدن ... حذف phpsesid برای موتور جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نکته جالب برای ایندکس شدن smf در موتور جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مشکل با ممنوعیت دیدن لینک توسط میهمان (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

موفق و موید باشید

digitalm
10-11-2008, 04:25 PM
دوستان بخدا من دیدم ساتی هایی رو که board هاشون فقط برای اعضا قابل نمایش هست ولی توی گوگل ایندکس میشن !
روی لینکشون که کلیک میکنی میگه باید عضو بشی !
راهی واسه smf نیست ؟

سعید
10-13-2008, 10:38 AM
در اين مورد همين اواخر بحث شده بود.
براي SMF در سايت persian smf من يك نمونه رو ديده بودم كه نصب بود.

javid2005
10-13-2008, 01:00 PM
سلام آقا سعید ...
مطمئنی توی سایت persiansmf یه نمونه نصب بود
من تا بحال همچین نمونه ای ندیدم

می تونی بیشتر راهنمایی کنی و بگی اسم بسته چیه؟
خیلی ممنون میشم

مهدی.
10-13-2008, 04:21 PM
مديريت پرشين اس ام اف توي همينجا عضو هستش و يوزرش هم persiansmf هست.
باهاش صحبت كنيد ببينيد چطوري اينكار رو انجام داده! البته اگر انجام داده!
جاويدجان خودت زحمتش رو بكش.

البته ايشون چندي پيش به من گفتن ديگه روي نت نميان. اما يه امتحان كه ضرر نداره. آرش خان اگه خودت اين ارسال رو خوندي ديگه يه لطفي بكن. ملتي رو اطلاعات بده.

Siamak
10-13-2008, 07:22 PM
سلام.خوبي؟
منظورم اون قسمت هست كه بايد سايت را submit كنيم.متاسفانه پيداش نكردم.شايد هم نيست اصلا! :)

يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــلي

یعنی واقعا تو اون کادر سمت چپ رو که یک جای لینک و یک ایمیل داره نمیبینی؟؟

atoofy
10-13-2008, 08:20 PM
سلام.خوبي ؟
راستش اون روزي كه من رفتم توي سايت، چند روز پيش مي شد و سايت اين طوري نبود و اين فريم مربوط به submit اصلا لود نمي شد!
هر چند به نظرم اين سايت از persiangig لود ميشه و قسمت اصلي سايت هم كه مال خودش نيست و از يه جا ديگه لود ميشه كه من خودم قبلا توي تاپيك
فقط با یک کلیک سایت خود را در 150 موتور جستجو ثبت کنید! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)مطرح كرده بودم اما به طور قطعي تاييد نشده بود. حالا اگر شما اطلاع قطعي داريد در اين مورد بفرماييد.

يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلي

saeid_sotoodeh
10-14-2008, 06:31 AM
توجه به این نکته مهمه که زمان ایندکس شدن سایت ها جدیدا خیلی بیشتر از قبل شده پس بهتره که عبارتهای کلیدی رو که برای موتورهای جستجو میزارید دقیق و مناسب کاربری سایت شما باشه

سعید
10-14-2008, 09:26 AM
توجه به این نکته مهمه که زمان ایندکس شدن سایت ها جدیدا خیلی بیشتر از قبل شده

میشه مشخص کنید منظورتون از &quot;زمان ایندکس شدن سایت ها &quot; چیه ؟

mr_aliagha
10-14-2008, 10:53 AM
احتمالا منظورشون مدت زمانی که طول می کشه تا اسپایدر بیاد سراغ سایت هست...

javid2005
10-14-2008, 12:53 PM
من هنوز دنبال اون بسته ای هستم که digitalm درخواست کرده بود و سعید هم تاییدش کرد ....
حداقل بسته مربوط به وی بولتین رو اینجا بذارید تا ازش الگو برداری کنیم

Siamak
10-14-2008, 08:55 PM
خوب خیلی طبیعی هست که شما فقط با ثبت کردن سایتتون در موتورهای جستجو نباید انتظار داشته باشید که از فردا تعداد بازدیدتون بره بالا یا در موتور جستجو خوب دیده بشید.
seo خیلی مساله پیچیده ای هست و شما باید اقلا 17 کار اساسی و سه چهل تا کار جنبی انجام بدید تا اینکه سایتتون به حد اعلا شفافیت برای موتورهای جستجو برسه.
حالا بخشی از این مسایل به سیستم بر میگرده (مامبو مثلا) بخشی از اون به نحوه استفاده از سیستم، نحوه وارد کردن محتوا، نحوه طراحی قالب سایت و موارد مهم دیگه.
برای اینکه یک مقدار کاملتر به این موضوع اشراف پیدا کنید بهتره از مراجع و کتب فراوانی که این روزها قابل یافتن هستن استفاده کنید. (لطفا درخواست معرفی مرجع نکنید که کلمو میکوبم تو مونیتور! اقلا 200 تا کتاب در این زمینه هست که با یک سرچ ساده قابل پیدا کردن هستن، تعداد زیادیشون هم رایگانه)

atoofy
10-14-2008, 10:10 PM
سلام. سيامك جان در مورد اون سايتي كه معرفي كردي چي؟ صحتش را تاييد مي كني؟

يــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــــــلي

javid2005
10-15-2008, 10:34 AM
سلام علی آقا
شما در تاپیک فقط با یک کلیک سایت خود را در 150 موتور جستجو ثبت کنید! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) لینکیرو معرفی کردید و این لینک با لینکی که سیامک معرفی کرد هیچ فرقی نداره ....
اون لینکی که سیامک معرفی کرده ساخته دست یه ایرانیه که از فریم استفاده کرده و سایتی که علی معرفی کرده رو در یکی فریم قرار داده ...
ببین علی جان ...
اگه لینک معرفی شده توسط خودت رو تایید می کنی پس طبیعتا لینک سیامک هم تایید شده است

من هنوز دنبال اون بسته هستم .. حتی برای وی بولتین ... هیچکی نمی تونه کمک کنه؟
مثل اینکه باید بیخیال بشیم

atoofy
10-15-2008, 08:51 PM
سلام علی آقا
شما در تاپیک فقط با یک کلیک سایت خود را در 150 موتور جستجو ثبت کنید! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) لینکیرو معرفی کردید و این لینک با لینکی که سیامک معرفی کرد هیچ فرقی نداره ....
اون لینکی که سیامک معرفی کرده ساخته دست یه ایرانیه که از فریم استفاده کرده و سایتی که علی معرفی کرده رو در یکی فریم قرار داده ...
ببین علی جان ...
اگه لینک معرفی شده توسط خودت رو تایید می کنی پس طبیعتا لینک سیامک هم تایید شده است

من هنوز دنبال اون بسته هستم .. حتی برای وی بولتین ... هیچکی نمی تونه کمک کنه؟
مثل اینکه باید بیخیال بشیم

سلام.اون را كه اطلاع دارم و عرض هم كردم كه اين سايت از پرششين گيگ لود ميشه و فريمش مال يه جاي ديگس.در مورد تاييد لينك هم من نظري نداشتم و براي همين پرسيدم. توي همون تاپيك هم نه رد شد كاملا و نه تاييد شد.حالا راهش اينه كه يه ايميل الكي بسازيم و براي اين جور كارها ازش استفاده كنيم كه ديگه نگراني اسپم ها را هم نداشته باشيم اما خوب معلومه كه خيلي بهتر هست بدونيم قايل اطمينان هستند اين سايت ها يا نه؟حداقل اين سايت خاص كه به نظر معتبر مياداما بازم ...

اون بسته هم انشاءالله هرچه زودتر پيدا بشه ;)

يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلي

javid2005
10-16-2008, 07:05 AM
من از این طریق سایتم رو معرفی کردم و اسپمی باری من نیومد .. فقط از میون همه موتورجستجو ها 2 تا ایمیل برای فعال سازی اومد .. همین
به نظر من که مشکلی از نظر اسپم نداره .. فقط می مونه صحت معرفی به موتور جستجو ...

اون بسته هم انشاءالله هرچه زودتر پيدا بشه ;)

انشاءالله
من نحوه کار کردن این بسته رو در یک تاپیک دیگه بررسی کردم و توضیح دادم ....
فقط یه نمونه می خوام که بتونم برای smf بهینه کنم ... وی بولتین این بسته رو داره ولی smf بعید می دونم این بسته رو داشته باشه

Siamak
10-16-2008, 07:02 PM
دوست عزیز این سایت و سایتهای مشابه اون کار خیلی خاص و سختی انجام نمیدن که نیازی باشه صحتشون رو کسی تائید یا رد کنه. یک اسکریپت ساده هست که آدرس سایت شما رو در سایت های ثبت url موتورهای جستجو قرار میده. من در بالا هم توضیح دادم که ثبت در موتورهای جستجو فقط یک بخش کوچک از فعالیتهای لازم برای دیده شدن در دنیای وب هست.
توضیحاتم خیلی واضح بود.

javid2005
10-17-2008, 04:00 PM
دوست عزیز این سایت و سایتهای مشابه اون کار خیلی خاص و سختی انجام نمیدن که نیازی باشه صحتشون رو کسی تائید یا رد کنه. یک اسکریپت ساده هست که آدرس سایت شما رو در سایت های ثبت url موتورهای جستجو قرار میده. من در بالا هم توضیح دادم که ثبت در موتورهای جستجو فقط یک بخش کوچک از فعالیتهای لازم برای دیده شدن در دنیای وب هست.
توضیحاتم خیلی واضح بود.

درسته سیامک جان ... کار سختی انجام نمیدن
ولی از یه نظر نمیشه صحت کارشون رو تایید کرد ...
مگه این سایت ها این کارها رو شبیه روبوت انجام نمیدن؟ یعنی کسی سایت ما رو به صورت دستی ثبت نمی کنه
اینو قبول داری که گوگل و msn و خیلی از موتور جستجوها از کد امنیتی استفاده می کنند؟!
پس چجوری این روبوت ها سایت ما رو به صورت خودکار ثبت می کنند
به نظر من نمیشه صحت ثبت سایت رو از این طریق تایید کرد ... اگه اشتباه می کنم بگو

Siamak
10-19-2008, 04:59 PM
نخیر از کد امنیتی استفاده نمیکنن.

javid2005
10-19-2008, 06:21 PM
خیلی از موتور جستجو ها از کد امنیتی استفاده می کنند .. مثل گوگل و msn

به عکس های زیر نگاه کنید ...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگه اشتباه می کنم منو قانع کنید ...

Siamak
10-23-2008, 06:03 PM
بله حق با شما هست. در این آدرس: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> باید کد امنیتی وارد کرد. این صفحه هم کلا صفحه سابمیت گوگل هست: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با این حال هنوز هم وبسایتهایی مثل <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هستند که کار سابمیشن رو انجام میدن.
از این گذشته باید دو نکته رو در نظر داشته باشید.
1- سیاست موتورهای جستجوی بزرگ مثل گوگل هیچ وقت برای یک مدت طولانی ثابت نمیمونه. وقتی حجم و نوع داده ها تغییر میکنه سیاست های ایندکسینگ هم فرق میکنه.
2- به طور کلی سابمیت کردن یک سایت در موتور جستجوی گوگل اهمیت زیادی نداره. بعضی ها فکر میکنن که اگر سایتشون رو توی گوگل ثبت کنن از فردا دیگه دنیا اونها رو میبینه، و اگر ثبت نکنن بیچاره میشن! ولی در حقیقت چیزی که خیلی بیشتر برای دیده شدن در گوگل اهمیت داره لینک به وبسایت شما هست. یعنی هرچه لینک های مستقیم از سایتهای دیگر به سایت شما بیشتر باشه بهتره و گوگل خودش شما رو پیدا میکنه و ثبتتون میکنه. در این مورد من یک جستجویی هم کردم و به یک بحث جالب در یاهو برخوردم که میتونید اینجا بخونیدش: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>