ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : slide show مثل mambo-digg

payman_ej
10-12-2008, 03:08 PM
سلام
اسلاید شویی که در mambo-digg استفاده شدرو از کجا می تونم دانلود کنم؟
خواستم از ماژول shSmoothSlideshow (اسلاید شو حرفه ای) که در مامبو دیگ هست استفاده کنم ولی هم در مامبو 4.6.2 و هم در 4.6.5 با انتشار این کامپوننت صفحه اول load نمیشود و error زیر در browser نمایش داده میشود:

Content Encoding Error
The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.

لطفا راهنمایی بفرمایید برای قرار دادن این اسلاید شو در header سایت چکار باید کنم؟
با تشکر

مهدی.
10-12-2008, 03:44 PM
سلام

<td>
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot;&gt;fadetime = 1000;&lt;/script&gt;&lt;div id=&quot;ja_header_jsfade&quot; style=&quot;position:relative;width:753px;height:250px; overflow:hidden;;z-index:1;&quot;&gt;
&lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> alt=&quot;&quot; title=&quot;&quot; style=&quot;position:absolute;top:0;left:0;display:none ;z-index:1;&quot;/&gt;
&lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> alt=&quot;&quot; title=&quot;&quot; style=&quot;position:absolute;top:0;left:0;display:none ;z-index:1;&quot;/&gt;
&lt;/div&gt;
&lt;/td&gt;
اين خطهاي مربوط به اينكار در مامبو ديگ مي باشد. همونطور كه معلومه از ماژول ja_header براي اينكار استفاده شده.
ميتونيد اين ماژول رو در اينترنت دنبالش بگرديد و پيدا كنيد. (مخصوص جوملا هست)

نيكبخت باشيد.

emad.h
10-13-2008, 06:11 AM
سلام .. من نومنه این ماژول رو در این سایت دیدم . یه نگاهی کنید بد نیست :
joomlaworks.gr

موفق باشید

payman_ej
11-29-2008, 01:52 PM
سلام
من این مازول JA Header Module رو با توجه به راهنمایی شما نصب کردم و روی لوکال بسیار خوب کار میکند اما حالا که روی سرور گزاشتم (مامبو سرور)کار نمیکند و تصاویر رو نشون نمیده!
یک بار هم remove کردم و دوباره نصب کردم ولی درست نشد.پرمیشن فولدری که تصاویر در آن قرار دارد رو هم 777 کردم ولی بی فایده بود.
میشه لطفا راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام دهم تا درست کار کند؟
منتظر پاسخ دوستان عزیز هستم
با تشکر

مهدی.
11-29-2008, 03:04 PM
شما احتمالاً آدرس عكسها را اشتباه وارد ميكنيد.

payman_ej
11-29-2008, 04:49 PM
خیلی ممنون از راهنمایی شما :)
حق با شما بود.در لوکال آدرس به صورت images\stories\Slideshow بود که با تغییر \ ها به / درست شد.
برات آرزوی موفقیت میکنم پسر مهربون :)

delfanatash
01-10-2009, 11:25 PM
هو
اگه یه لطف بفرمایید لینک دانلود مازول
JA Header Module
را بزارید بسیار سپاسگزار میشیم

demo
01-18-2009, 07:33 AM
هو
اگه یه لطف بفرمایید لینک دانلود مازول
JA Header Module
را بزارید بسیار سپاسگزار میشیم

لطفا اگر كسي لينك دانلود داره اينجا قرار بده !؟!؟!؟
با تشكر

payman_ej
01-18-2009, 08:08 AM
دوست عزیز من اون رو دارم ولی یادم نیست از کجا دانلود کردم.اگر آدرس ایمیلتون رو بفرمایید براتون ارسال میکنم.

delfanatash
01-18-2009, 08:32 AM
هو
اینم لینکش براتون آپلود کردم
دانلودja_header (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

حامدخان
01-18-2009, 08:47 AM
هو
دانلودja_header (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

سپاس گذارم

demo
01-18-2009, 10:54 AM
دوست عزیز من اون رو دارم ولی یادم نیست از کجا دانلود کردم.اگر آدرس ایمیلتون رو بفرمایید براتون ارسال میکنم.

هو

تشكر فراوان

demo
01-18-2009, 12:01 PM
JA Header module settings

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>