PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروشگاه مامبو با زبان انگليسي

alireza_lavvaf
10-13-2008, 06:44 AM
با عرض سلام خدمت تمامي دوستان بخصوص مديران و مسئولين محترم مامبو
ابتدا جا داره از زحمات تمامي اعضا و مديران کمال تشکرو داشته باشم.من سوالي در مورد مامبو داشتم که اميدوارم اساتيد منو راهتنمايي کنند.
راستش بنده دانشجوي رشته IT بوده و در گذشته با مامبو براي مدت کوتاهي کار کرده و متوجه قدرت و کارآيي اون شدم. در حال حاظر به کمک تيم دانشجويي قصد راه‌اندازي يک سايت به همراه فروشگاه رو داريم. انتخاب تمامي اعضا جهت اين کار مامبو است اما به مشکل بزرگي برخورديم که اون هم نبود فروشگاه فارسي براي مامبو هست. از طرفي دوستان مامبو رو خيلي قبول دارن و به همين دليل فعلا تصميم داريم در حال حاظر از مامبو با زبان انگليسي استفاده کنيم. حال چند سوال در اين زمينه داشتم:
1- آيا امکان دانلود آخرين نسخه مامبو در اين سايت موجود است؟ يعني ما ميتونيم مامبو رو از اين سايت دانلود کرده و با زبان انگليسي نصب کنيم؟
2- آيا فروشگاه مامبو که بصورت انگليسي هست و قادر به فعاليت در ايران مي‌ّباشد؟آيا مي تواند با بانک سامان و ديگر راه‌هاي تجاري ارتباط برقرار کند؟
3- آيا اين فروشگاه بصورت ماژول ارائه شده است؟

از تمامي دوستان و اساتيد که ما رو راهنمايي مي‌کنندو بسيار سپاسگذارم.

مهدی.
10-13-2008, 07:05 AM
سلام - به انجمن خوش آمديد
1 : بله از سايت مامبو ديگ - بله ميتونيد دانلود كنيد و از زبان انگليسي استفاده كنيد.
2 : اگر منظورتان VirtueMart هست كه بله. ميتونيد در اينباره با تيم مامبولرن تماس بگيريد. يكي از اعضا هم اين كار رو خودش انجام داده بود.
3 : خير اين ماژول نيست. يك كامپوننت كامل هست.

نيكبخت باشيد.

firoozmandan
10-13-2008, 07:14 AM
سلام

ممنون از لطف شما

اگر برای این منظور کامپونتی میخوایید که سازگاری بهتری با مامبو داشته باشه میتونید از Supacart Shopping Cart استفاده کنید

البته base این کامپوننت VirtueMart است، اما سعی شده سازگاری بیشتری با مامبو پیدا کنه ...

فایلهای مربوط به این کامپوننت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

alireza_lavvaf
10-16-2008, 11:47 AM
1 : بله از سايت مامبو ديگ - بله ميتونيد دانلود كنيد و از زبان انگليسي استفاده كنيد.
2 : اگر منظورتان VirtueMart هست كه بله. ميتونيد در اينباره با تيم مامبولرن تماس بگيريد. يكي از اعضا هم اين كار رو خودش انجام داده بود.

نيكبخت باشيد.

با سلام مجدد خدمت شما دوست گرامي.
ابتدا بسيار سپاسگذارم از پاسختون. راستش تيم دانشجويي ما قصد راه‌اندازي يک فروشگاه اينترتي رو دارد و من به شخصه قبلا با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>کار کردم اما مامبو واقعا يک چيز ديگست و در عين حال ما فروشگاه خالي نمي‌خواهيم. حالا با توجه به اين توضيحات توصيه شما چيست؟؟ راستش ما به شدت با کمبود وقت مواجه هستيم و از طرف دانشگاه هم رو ما بسيار فشار وارد شده. تقاضا دارم راه حل مناسبي براي اين مشکلي ارائه دهيد.

alireza_lavvaf
10-16-2008, 11:53 AM
سلام

ممنون از لطف شما

اگر برای این منظور کامپونتی میخوایید که سازگاری بهتری با مامبو داشته باشه میتونید از Supacart Shopping Cart استفاده کنید

البته base این کامپوننت VirtueMart است، اما سعی شده سازگاری بیشتری با مامبو پیدا کنه ...

فایلهای مربوط به این کامپوننت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

با سلام مجدد
بسيار متشکرم از شما مدير محترم بخاطر لزفتون
راستش بسيار خوشحالم که مي‌بينم مديران و اعضاي محترم سايت، پاسخگوي مشکلات کاربران هستند.
در مورد جوابتون، مي خواستم خواهش کنم اگر امکانش هست لطف کنيد و در اين رابطه توضيحات بيشتري ارائه بديد و يا منابعي رو معرفي کنيد تا من بتونم در اين رابطه اطلاعات بيشتري جمع اوري کنم. همونطور که مي‌دونيد در کارهاي گروهي هر عملي بايد با دليل و منطق ارائه بشه، من هم مجبورم براي عنوان اين موضوع، دلايل محکم و قانع کننده‌اي داشته باشم. از جمله:
1- آيا اين کامپوننت بر روي مامبو فارسي قابل نصب مي باشد؟
2- آيا از امنيت و امکانات کافي در زمينه تجارت الکترونيک (فروشگاه آنلاين) برخوردار است؟
3- در مورد کاپونت فوق اطلاعات بيشتري ارائه مي‌ديد؟
با تشکر فراوان از لطف شما.
موفق باشيد

مهدی.
10-16-2008, 12:42 PM

نيكبخت باشيد.

ابتدا بسيار سپاسگذارم از پاسختون. راستش تيم دانشجويي ما قصد راه‌اندازي يک فروشگاه اينترتي رو دارد و من به شخصه قبلا با <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>کار کردم اما مامبو واقعا يک چيز ديگست و در عين حال ما فروشگاه خالي نمي‌خواهيم. حالا با توجه به اين توضيحات توصيه شما چيست؟؟ راستش ما به شدت با کمبود وقت مواجه هستيم و از طرف دانشگاه هم رو ما بسيار فشار وارد شده. تقاضا دارم راه حل مناسبي براي اين مشکلي ارائه دهيد.

سلام

كامپوننت معرفي شده بر روي مامبو نصب ميشود و شما ميتونيد در يك سايت مامبويي اين كامپوننت رو نصب كنيد.
فارسي هم شده و ميتونيد گيرش بياريد! اما هزينه بايد پرداخت كنيد.(پس كامپوننت دومي كه مدير انجمن معرفي كردن بهتره)

پس كامپوننتي كه آقاي فيروزمندان هم معرفي كردن خيلي خوب هستش و بهتر ميتونه به شما كمك كنه.

در ضمن شما ميتونيد از نقل قول در ارسالهايتان چندين بار استفاده كنيد. نيازي نيست براي هر نقل قول و توضيحات لازمه از يك ارسال جديد استفاده كنيد.

نيكبخت باشيد.

mr_aliagha
10-16-2008, 01:40 PM
سلام.
این کامپوننت فارسی شده؟
اسکرین شاتی چیزی ازش دم دست نیست؟
با تشکر.

مهدی.
10-16-2008, 02:29 PM
سلام
اگر منظورتون با من بود.
كامپوننت VirtueMart فارسي شده. اما توسط يك تيم ناشناس. من تابحال فارسي شده اين كامپوننت رو نصب نكردم و ازش استفاده نكردم اما با انگليسيش كار كردم و بسيار برنامه پرقدرتي بود و توانايي هاي بسياري داشت.

نيكبخت باشيد.

alireza_lavvaf
10-16-2008, 03:34 PM

نيكبخت باشيد.

سلام

كامپوننت معرفي شده بر روي مامبو نصب ميشود و شما ميتونيد در يك سايت مامبويي اين كامپوننت رو نصب كنيد.
فارسي هم شده و ميتونيد گيرش بياريد! اما هزينه بايد پرداخت كنيد.(پس كامپوننت دومي كه مدير انجمن معرفي كردن بهتره)

پس كامپوننتي كه آقاي فيروزمندان هم معرفي كردن خيلي خوب هستش و بهتر ميتونه به شما كمك كنه.

در ضمن شما ميتونيد از نقل قول در ارسالهايتان چندين بار استفاده كنيد. نيازي نيست براي هر نقل قول و توضيحات لازمه از يك ارسال جديد استفاده كنيد.

نيكبخت باشيد.

با سلام مجدد و تشکر بسيار از شما دوست گرامي
با عرض شرمندگي دقيقا منظورتون از اينکه فرموديد &quot;كامپوننت معرفي شده بر روي مامبو نصب ميشود و شما ميتونيد در يك سايت مامبويي اين كامپوننت رو نصب كنيد.&quot; را درست متوجه نشدم. جسارتا مظورتون کدوم کامپوننت هست؟
در واقع متوجه نشدم براي کدوم کامپوننت بايد هزينه پرداخت کنيم؟
اما در مورد کامپوننتي که آقاي فيرمند معرفي کرن، مي تونم بپرسم آيا فارسي شده آن قابل اعتماد هست يا نه؟البته فرموديد که اطلاع دقيقي در اين باره نداريد اما دوست دارم نظر شخصيتونو بدونم؟
با تشکر

مهدی.
10-16-2008, 04:30 PM
كامپوننت رو شما ميتونيد بر روي سايت مامبويي خودتون نصب كنيد. (هر كامپوننتي كه ميخواد باشه)
دوتا كامپوننت معرفي شده رو ميتونيد بر روي مامبو نصب كنيد.
هر دو كامپوننت رايگان هستند. اما virtuemart فارسي شده و افرادي كه فارسي كردند براي در اختيار قرار دادن آن هزينه دريافت ميكنن.
شما ميتونيد براي فروشگاه سايت خودتون از نسخه انگليسي هر دو كامپوننت استفاده كنيد.

در رابطه با كامپوننتهاي فارسي شده اينو بگم كه صرفاً نميشه گفت امن هستند و يا امن نيستند. اما روال فارسي سازي كامپوننتها اينجوريه كه فايلي كه مربوط به متون آن ميشود را فارسي ميكنن و صفحاتي كه لازم هستند رو راست به چپ چين ميكنن تا نوشتار آن فارسي شود.

برخي از كامپوننتها (بطور مثال برخي از اونايي كه مامبولرن فارسي كرده) تغييراتي هم در ساختار اون دادن تا راحتتر بشه با مامبو كار كنن.

شما بهتره كه ابتدا وقت بزاريد و متوجه بشيد كه كامپوننت چيست و با مامبو آشنا بشيد و بعد به فكر راه اندازي يك سايت مامبويي به صورت فروشگاهي باشيد.

براي درك بهتر مفاهيم مامبو توصيه ميكنم همه آموزشهاي موجود در سايت مامبولرن رو مطالعه كنيد ، انجمن رو خوب جستجو كنيد و تاپيكهاي مهم رو مطالعه كنيد و كمي با مامبو در لوكال سيستم خود كار كنيد تا بهتر بتونيد از مامبو استفاده كنيد. (مخصوصاً مامبو چيست؟! رو از آموزشهاي مامبولرن مطالعه كنيد كه خيلي مهم هست)

دو كامپوننت معرفي شده رو هم ميتونيد تست كنيد و هر كدوم كه به نظرتون بهتر بود رو استفاده كنيد. خودتون هم ميتونيد يك كامپوننت رو فارسي كنيد. كمي زمان نياز داره و اگر خواستيد اين كامپوننت ها رو فارسي كنيد ميتونيد روي كمك من حساب كنيد.

نيكبخت باشيد.

mr_aliagha
10-16-2008, 07:57 PM
این کامپوننت دومیه منظورم بود که می گید ظاهرا فارسی نشده ، اگه این جوری هست بدم نمیاد یه دستی به سر و روش بکشم ، جای کامپوننت خوب برای فروشگاه خیلی خالیه ( رایگان البته ;) )

mhadaily
10-16-2008, 07:58 PM
virtuemart بسیار عالی هست اما برای سازگاری کامل با مامبو اون اولی خیلی بهتر است ! فرقی هم ندارن هر دو core یکی هستن تقریبا

اگر فارسی سازی هم شروع شد که خیلی عالی میشه ما رو هم درجریان بذارید

مهدی.
10-16-2008, 09:03 PM
علي آقا من كه موافقم اولي رو فارسي كني! ولي هروقتي كه خواستي اينكار رو انجام بدي يك تاپيك باز كن تا اگه وقت كافي رو داشتم بتونم به شما كمك كنم و يا اصلاً با يك تيم اينكار رو انجام بديم.

در هر صورت من با اينكار و نيت شما موافقم.

نيكبخت باشيد.

mr_aliagha
10-16-2008, 11:24 PM
منظورتون از اولی همون supacart هست؟ حتما ، اما فعلا که تو نصبش زائیدم! :D

مهدی.
10-17-2008, 07:15 AM
سلام

بله - سعي خودت رو بكن

نيكبخت باشيد.

memfis
10-17-2008, 11:45 AM
سلام
با عرض شرمندگی که یهو پریدم وسط بحث ;D
در رابطه با فارسی سازی supacart بهتر دیدم که اعلام امادگی کنم :)
من هم میتونم کمک کنم البته اگه نیازی به من داشته باشید ;)

mhadaily
10-17-2008, 11:51 AM
تاپیک چداگانه ای برای این مورد باز کنید

و در اون پیگیری کنید

با تشکر

memfis
10-17-2008, 12:04 PM
شرمنده که بازم تو این تاپیک در این مورد پست میدهم
دوستان اگه لینک دیگه ای از supacart دارید بدید چون فایل دو مگابایتی که در لینک ذیل قرار موجوده مشکل داره فایل زیپ شده extract نمیشه

مهدی.
10-17-2008, 12:17 PM

alireza_lavvaf
10-21-2008, 06:57 AM
كامپوننت رو شما ميتونيد بر روي سايت مامبويي خودتون نصب كنيد. (هر كامپوننتي كه ميخواد باشه)
دوتا كامپوننت معرفي شده رو ميتونيد بر روي مامبو نصب كنيد.
هر دو كامپوننت رايگان هستند. اما virtuemart فارسي شده و افرادي كه فارسي كردند براي در اختيار قرار دادن آن هزينه دريافت ميكنن.
شما ميتونيد براي فروشگاه سايت خودتون از نسخه انگليسي هر دو كامپوننت استفاده كنيد.

در رابطه با كامپوننتهاي فارسي شده اينو بگم كه صرفاً نميشه گفت امن هستند و يا امن نيستند. اما روال فارسي سازي كامپوننتها اينجوريه كه فايلي كه مربوط به متون آن ميشود را فارسي ميكنن و صفحاتي كه لازم هستند رو راست به چپ چين ميكنن تا نوشتار آن فارسي شود.

برخي از كامپوننتها (بطور مثال برخي از اونايي كه مامبولرن فارسي كرده) تغييراتي هم در ساختار اون دادن تا راحتتر بشه با مامبو كار كنن.

شما بهتره كه ابتدا وقت بزاريد و متوجه بشيد كه كامپوننت چيست و با مامبو آشنا بشيد و بعد به فكر راه اندازي يك سايت مامبويي به صورت فروشگاهي باشيد.

براي درك بهتر مفاهيم مامبو توصيه ميكنم همه آموزشهاي موجود در سايت مامبولرن رو مطالعه كنيد ، انجمن رو خوب جستجو كنيد و تاپيكهاي مهم رو مطالعه كنيد و كمي با مامبو در لوكال سيستم خود كار كنيد تا بهتر بتونيد از مامبو استفاده كنيد. (مخصوصاً مامبو چيست؟! رو از آموزشهاي مامبولرن مطالعه كنيد كه خيلي مهم هست)

دو كامپوننت معرفي شده رو هم ميتونيد تست كنيد و هر كدوم كه به نظرتون بهتر بود رو استفاده كنيد. خودتون هم ميتونيد يك كامپوننت رو فارسي كنيد. كمي زمان نياز داره و اگر خواستيد اين كامپوننت ها رو فارسي كنيد ميتونيد روي كمك من حساب كنيد.

نيكبخت باشيد.

با سلام مجدد خدمت تمامي دوستان و اساتيد، بخصوص دوست عزيزم جناب آقاي پسر مهربان (شرمنده اسم ايشونو بلد نبودم)
راستش فقط مي خواستم از تمام اساتيد بخصوص جناب آقاي فيروزمندان و آقاي پسر مهربون (بازم شرمنده!) جهت لطفي که به بنده و تيم دانشجويي داشتن کمال تشکر و داشته باشم. راستش فکر نمي‌کردم مسئولين سايت تا اين حد پيگير مشکلات کاربران بوده و تا اين حد لطف و محبت داشته باشند.
اول از همه به اين خاطر به تمام دوستان تبريک عرض مي کنم و براي همه مخصوصا اين دو عزيز از ته دل آرزوي موفقيت و سربلندي دارم.
انشاالله در تمامي مراحل زندگي همواره سربلند و سرفراز باشيد.
با کمال تشکر از تمامي شما. اميدوارم در مراجعات بعدي، مانند گذشته پشتيبان ما باشيد!