ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايا در اينده با توجه به فاصله مامبو و جوملا کامپوننت کا

isat
10-13-2008, 11:51 AM
با سلام
با توجه به اينکه مامبو و جمولا دارن از هم فاصله مي گيرند ايا براي نسخه 4.7 به بعد مامبو ميشه به کافي بودن کامپوننت ها اطمينان داشت. چون بسياري از کامپوننت ها براي جوملا نوشته شدن و اگر تفاوت مامبو و جوملا زياد بشه ايا اميدي هست که کامپوننت ها مامبو زياد بشن؟

majd66
10-13-2008, 02:14 PM
من فکر می کنم این سوال خیلی ها باشه

atoofy
10-13-2008, 02:32 PM
سلام.خود نسخه ی 4.7 را که نمی دونم. اما از نسخه 5 به بعد که با مامبو با فریم ورک cakePHP مجتمع میشه دیگه این نگرانی نیست . می تونید roadmap مامبو را مطالعه کنید.قبلا هم د انجمن یه بحثهایی شده در این مورد.

یــــــــــــــاعــــــــ ــــــلی

isat
10-13-2008, 04:42 PM
roadmap رو خوندم اما راجع به cake زياد اطلاعات ندارم.

mhadaily
10-13-2008, 04:44 PM
فکر هایی شده وانشا الله دولوپر ها کارهاشون رو انجام خواهند داد

اما در مورد نسخه 5 همه علی براتون گفت پس زیاد نگران نباشید و البته در حال حاضر هر کدوم بدرد شما می خوره رو استفاده کنید

و یادم باشه دیگه از این به بعد مامبو مامبو هست و جوملا جوملا !

یاعلی

atoofy
10-13-2008, 04:51 PM
سلام.در مورد cake php هم مي تونيد لينك هاي زير را بررسي كنيد :

سايت رسمي :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در ويكي پديا :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــلي

Shahryar_NEO
10-14-2008, 01:18 PM
فکر هایی شده وانشا الله دولوپر ها کارهاشون رو انجام خواهند داد

اما در مورد نسخه 5 همه علی براتون گفت پس زیاد نگران نباشید و البته در حال حاضر هر کدوم بدرد شما می خوره رو استفاده کنید

یاعلی

ممنون بابت توضیحات ...

البته این را هم یادتون باشه جوملا جوملا هست چون اکستنشن هاش قابل قیاس با مامبو نیست . مامبو باید تحت شرایطی که هست بتونه اکستنشن هایی به مقیاس جوملا برای خودش راه اندازی کنه که البته پروژه CakePHP تقریبا همین کار را میتونه به روش دیگه ای انجام بده . اما 4.7 را خدا میدونه چون با توجه به RoadMap اکستنشن های فعلی میتونه برای مامبو کار نکنه و این باعث میشه خیلی ها نتونند به این راحتی ارتقاء بدند ! ( مثلا = خودم :دی )

ممنون
شهریار

zomorod
10-14-2008, 01:28 PM
سلام
تغریبا متوجه شدم ولی اگر ممکن هست در اینجا یا یک تاپیک جدید cakephp را توضیح بدین

با تشکر

مهدی.
10-15-2008, 10:19 PM
سلام

تبديل به cake php مثل تبديل سايتي asp به asp.net هستش. (البته نه اينجوري. اما يه چيزي شبيه به اين)

يك سبك از كدنويسي php هستش كه به نظر خيلي ها بهتره و به نظر خيلي ها ميتونه براي مامبو دردسر ساز بشه. اما نظر شخصي من اينه كه ميتونه سكوي پرتابي براي مامبو در آينده باشه. البته بستگي به برنامه ريزي سايت مرجع داره و اصلاً نميشه حدسي براي اين موضوع زد و بهتره كه منتظر باشيم تا نسخه جديد بياد و بعد بحث كنيم.
قبلاً بحثي گسترده در رابطه با اين موضوع در انجمن شده. ميتونيد از همون براي اطلاعات بيشتر استفاده كنيد.
نيكبخت باشيد.

isat
10-15-2008, 10:26 PM
خوب حدودا چند ماه ديگه ميشه اين اميد رو داشت که اين نسخه 47 بيرون بياد و مشکل اکستنشن هاي ما تمام بشه؟

مهدی.
10-15-2008, 10:35 PM
هيچ چيزي معلوم نيستش.
ممكنه فردا نسخه جديد رو معرفي كنن! ممكن هم هستش كه تا تابستان سال آينده طول بكشه!
ممكن هم هست كه چندين سال طول بكشه!؟

amir.d
10-16-2008, 07:20 AM
سلام

CakePHP :

قبلا توضیحات زیادی دراین مورد در انجمن ارائه شده . CakePHP یک فریم ورک حرفه ای از نوع Full Stack هست . این فریم ورک یکی از سریعترین ها در اجرا و در ساخت پروژه های وب به حساب میاد .

اساسا فریم ورک برای تسریع در نوشتن کدهای امن و پایدار استفاده میشن . اما این فریم ورک در آغاز کارش برتری هایی را به نمایش گذاشت و یکی از بهترین های شد .

CakePHP is a rapid development framework for PHP that provides an extensible architecture for developing, maintaining, and deploying applications. Using commonly known design patterns like MVC and ORM within the convention over configuration paradigm, CakePHP reduces development costs and helps developers write less code.

اما یکی از نکاتی که در انتخاب این فریم ورک برای یکپارچه سازی با مامبو در نظر گرفته شده و خیلی هم مهمه اینه :

CakePHP enables PHP users at all levels to rapidly develop robust web applications.

خوب فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه . اما در مورد گسترش مامبو با این فریم ورک میشه گفت که چون این فریم ورک از نوع Full Stack هست و از ساختار ثابتی برای برنامه نویسی استفاده می کنه ، گسترش دهندگان برنامه می توانند از توانمندی های یکدیگر استفاده کنند .

به عبارت ساده تر چون ساختار برنامه از ساختار نمایشی آن جدا هست برنامه هایی که در این فریم ورک تولید میشه ( به طور نسبی ) برای برنامه های دیگه هم می تواند قابل استفاده باشد . به همین دلیل سرعت گسترش برنامه های متن باز بیشتر خواهد بود . می توان حدس زد که گسترش با تنوع بیشتری اتفاق می افته .

اما ورژن 4.7 :
به Rodmap دقت بیشتری کنید . و البته این نکته رو در ذهن داشته باشید که مامبو یه برنامه مستقل هست و گسترش دهندگان اون کار خودشون رو انجام میدن .

این ذهنیت که مامبو از لحاظ کامپوننت و کلا addonها وابسته به جوملاست ، به نظر من اشتباه هست . ( که متاسفانه خیلی هم متداول شده :-[ )

اما در این ورژن هم مانند ورژن های قبلی تحولات به آرامی و همراه با امکاناتی خواهد بود تا برای بروز رسانی برنامه مشکلی نداشته باشید . به نظر من هیچگاه نباید منتظر ثابت شدن و یا ... در برنامه باشید ، چون اینطوری در دنیای فوق العاده سریع وب جا می مونید .

شهریار جان آینده خیلی ترسناک نیست . کامپونت ها برای ورژن جدید هم آپگرید میشند و قابل استفاده خواهند بود. شاید یه مقدار زمان بیشتری ببره اما انجام میشه . ;)

پایدار باشید
امیر

سعید
10-16-2008, 08:04 AM
اما 4.7 را خدا میدونه چون با توجه به RoadMap اکستنشن های فعلی میتونه برای مامبو کار نکنه و این باعث میشه خیلی ها نتونند به این راحتی ارتقاء بدند ! ( مثلا = خودم :دی )

نگران 4.7 زياد نباشيد
در مورد نسخه 4.7 يك توضيح بدم كه فقط قسمت هايي كه جزء امكانات جديد هستند، با php5 نوشته ميشن و قصد بازنويسي كدهاي قبلي رو ندارند.

ضمنا وقتي نسخه 4.7 بخواد منتشر بشه،‌مطمئنا فكري هم به حال اين مشكل برداشته ميشه .