توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی سایت
fxreza
10-14-2008, 06:59 PM
سلام دوستان عزیز
من کلا از مطالب سایت شما خیلی استفاده کردم و لذت بردم . و به همگی خسته نباشید میگم . در مورد طراحی سایت من آماتور هستم این سایت رو ببینید : tvpersia.tv فکر میکنم با جوملا طراحی شده البته از روی لوگوش حدس زدم  شایدم مامبو باشه با تمپلیت جوملا نمیدونم اگه میشه بگید چیه و اینکه آیا تمپلیتش از اینهایی هست که می فروشن .
سوال دیگه من اینه که آیا من میتونم یه سایت شبیه این درست کنم یعنی برای یک تلویزیون با پخش زنده و آرشیوش و خیلی چیزهای دیگه . من قبلا با مامبو کار کردم و تا حدی آشنا هستم . فقط نمیدونم آیا برای یک تلویزیون مامبو مناسب هست یا نه چون از احتمال هک شدنش می ترسم . البته هر چقدر هم دقت کنیم و آپدیت کنیم بازم ممکنه که هک بشه این درسته ؟ آیا باید قید مامبو رو بزنم و با HTML سایت رو راه بندازم ؟
اگه میشه لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر فراوان
** لینک ها خارج شد
atoofy
10-14-2008, 07:09 PM
سلام. راستش متاسفانه سايت براي من باز نشد اما در مورد راه اندازي سايت با مامبو بله حتما ميشه. اگر هم يه جاهايي انتظاراتون با امكانات پيشفرض مامبو و همچنين اكستنشن هاي موجود برآورده نشد مي تونيد سفارش بديد براتون اختصاصي نوشته بشه.
در ممورد امنيت هم مامبو از امن ترين و با ثبات ترين CMS هاست و امنيت هم يك چيز نسبي هست و 100% نميشه گفت و غير از سيستم مديريت سايت به سرور هم بستگي زيادي داره.اما با رعايت نكات ايمني سايتتون بسيار امن خواهد شد و احتمال هك بسيار پايين خواهد اومد.
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
fxreza
10-14-2008, 10:41 PM
ممنون از پاسخ سریعتون . میخواستم بدونم که هاستینگ بلوهاست برای یک سایت مربوط به کانال ماهواره که پخش 24 ساعته آنلاین داره و کلی آرشیو و ... هم خواهد داشت جواب میده ؟
شما مي تونيد از مامبو سرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) استفاده كنيد كه هم از ضريب امنيتي بالايي برخوردار هست و هم پشتيباني خوبي داره.
ضمن اينكه براي مامبو و جوملا هم مناسب هست و اختصاصا براي اين دو سيستم هم config شده.
همچنين به خاطر اينكه براي خود سيستم هم نياز به پشتيباني داريد، براي host هم همينطور، در مدت زمان ارتباطي تون صرفه جويي مي كنيد.
mr_aliagha
10-15-2008, 04:23 PM
فکر کنم سرور اختصاصی بهتر جواب بده برای این کار شما
amir.d
10-15-2008, 06:10 PM
سلام
منم با حرف علی جان موافقم ، برای پخش زنده حتما به سرور اختصاصی و در دسترس نیاز دارید .
نیازمندی ها و ملزومات زیادی داره که باید بررسی بشه (بیشتر از نظر انتخاب سرور !) . من توصیه میکنم که ابتدا تحقیقات کاملی رو انجام بدید . سایت رو با مامبو ( پیشنهاد! ) با امکانات لازم روی هاست خوب بالا بیارید و بعد به فکر پخش زنده باشید .
مثلا اگه بخواهید سایت رو برای پخش ضبط شده آماده کنید ، خیلی ساده تر هست و مامبو هم امکانات خوبی داره و ....
پایدار باشید
امیر
fxreza
10-16-2008, 10:35 PM
بحث سرور اختصاصی رو قبول دارم ولی من که نمیتونم سرور رو اداره کنم میشه سرور اختصاصی گرفت اما کل کارهاشون رو خود هاستینگ انجام بده ؟ به نظر شما اینکه من تجربه این کار رو ندارم این کار درسته یا اینکه همون فعلا از هاست جای دیگه استفاده کنم ؟ تازه پهنای باند هم اگر اشتراکی باشه ممکنه به مشکل بخوریم
mr_aliagha
10-16-2008, 11:32 PM
اره ، شما از همین مامبو سرور هم می تونید تهیه کنید ، فقط یه مقدار هزینه اون از پنل های عادی بیشتره...
firoozmandan
11-03-2008, 08:08 AM
سلام
اگر تمایل داشته باشید ما میتونیم برای شما Dedicated Server یا VPS و یا Share Server بگیریم .
manage server هم یکی از خدمات ماست که میتونیم برای شما انجام بدیم .
در صورتی که تمایل داشتید میتونید ایمیل بزنید و یا پیام خصوصی ارسال کنید
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.