PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف پوشه installation

webpaya
10-15-2008, 06:17 AM
بعد از نصب مامبو 4.6.5 روی لوکال با اجرای قالب از این آدرس ocalhost/mambo پیغام زیر رو داشتم

For your security please completely remove the installation directory including all files and sub-folders - then refresh this page

پوشه installation رو پاک کردم قالب اجرا شد ولی وقتی زبان رو فارسی می کنم تاریخ رو نشون نمیده. توی این پوشه اطلاعات زبان فارسی هستش. ممکنه به این دلیل باشه؟

** لینک شکسته حذف شد

DesignX
10-15-2008, 06:29 AM
سلام

خیر

یا علی

سعید
10-15-2008, 08:48 AM
شما بايد پوشه installation رو پاك كنيد !

منظورتون از تاريخ كجاست ؟
بيشتر توضيح بديد يا اگر آدرس رو نمي تونيد بذاريد، با عكس نشون بديد. ( آپلود عكس = tinypic.com )

mr_aliagha
10-15-2008, 04:03 PM
قبلش مطمئن هستید تاریخ رو نشون می داد؟! تو قالب از چه تابعی برای تاریخ استفاده شده؟ jdate?

webpaya
10-15-2008, 06:00 PM
قبلش؟ اصلا تاریخ رو با تنظیم زمان فارسی نشون نمیده با تنظیم انگلیسی نشون میده. دارم رو لوکال کار میکنم. عکسهاشو میزلرم که ببینین.

فارسی: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

انگلیسی: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تابع date هست که البته من خودم createdate و modifydate و jdate رو هم امتحان کردم ولی فایده نداشت

mr_aliagha
10-15-2008, 07:46 PM
jdate رو چجوری امتحان کردید؟! کد رو قرار بدید این جا

webpaya
10-16-2008, 07:22 AM
همون date رو jdate کردم

.jdate {
font-family:Verdana;
font-size:10px;
color:#cccccc;
padding-left:4px;

}

سعید
10-16-2008, 07:47 AM
اين چيه آقا ؟
اصلا معلوم هست شما چيكار كرديد ؟

jdate كد php هست براردر من شما رفتيد توي css عوض كرديد ؟

اگر قالب به هم نريزه مشكل داره

تغييري كه داديد برگردونيد به اول. بعد بگيد كه براي چي date‌رو عوض كرديد ؟
اگر دليل خاصي داره، بگيد تا راهشو بگيم.

mr_aliagha
10-16-2008, 01:30 PM
همون طور که آقا سعیت گفتن کد php هست بابا ، تو فایل index مربوط به template مورد نظر...

webpaya
10-18-2008, 04:38 AM
اصلا تو این فایل تابع jdate نیست

mr_aliagha
10-18-2008, 05:26 AM
برای date از چی استفاده کرده؟ همونو باید با jdate جایگزین کنید.

atoofy
10-18-2008, 02:35 PM
اصلا تو این فایل تابع jdate نیست

سلام.ببينيد من فكر مي كنم اين تابع به صورت مشخص و عيني توي قالب فراخواني نمي شه بلكه با فراخواني Mosmainbody كلا ناحيه محتوا ايجاد ميشه كه يك قسمتش هم همين تاريخ ارسال محتوا هست.بنابراين احتمالا مشكل از فايل هاي اصلي مامبو بايد باشه.
شما در مامبوي ديگري تست كرديد؟
لطفا تست كنيد و جوابش را بفرماييد.

يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلي

webpaya
10-19-2008, 10:01 AM
1. احتمالا مشکل به قالب ربط نداره چون با فالب پیش فرض هم همین مشکل رو داره و اون قالب هم توی فایل index اش تابع jdate نداره. حتی تو فایل index قالب پیش فرض date هم نداره!!! تو قالبی که من استفاده کردم این هست &lt;font class=&quot;date&quot;&gt;&lt;?php echo mosCurrentDate(); ?&gt;&lt;/font&gt;

2. من مامبو دیگه ای ندارم تازه کارم و با این مامبو شروع کردم رو لوکال کار میکنم و wamp 5 نصب کردم. یکی پیشنهاد داده با xamp کار کنم شما چی فکر میکند؟

3. شاید رو لوکال مشکل هست...

4. مامبو که من dl کردم 4.09 MB با نام mambo_465_farsi.tar.gz از همین سایت.

atoofy
10-19-2008, 06:32 PM
سلام
براي شبيه ساز كه Appserv و Xampp عالي هستند
منظور من از يه مامبوي دیگه اين بود كه يه مامبوي جديد نصب كنيد كه اين مامبو مي تونه از همون بسته اي كه دانلود كرديد نصب بشه
كلا اين مامبو را حذف كنيد و همه ي موارد را از نو شروع كنيد

يـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــــلي