توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با بعضي از موقعيت هاي ماژول
jamalm
10-15-2008, 10:29 AM
,
من از قالب green_dream استفاده كردم. ولي ماژولها تو بعضي از موقعيتها نشون داده نمشه مثل موقعيت botoom,user4,foorter چطوري ميتونم اين مشكل رو اصلاح كنم. جالب اينجاس موقعيتهاي پايين صفحه اين مشكل رو دارن. ممنون ميشك كمكم كنيد.
مهدی.
10-15-2008, 08:43 PM
سلام
من اين قالب رو نديدم. اما فكر ميكنم موقعيتهاي مورد نظر در اين قالب تعريف نشده باشن.
شما ميتنيد موقعيت ماژولهاي مورد نظر خودتون رو در مامبو مشاهده كنيد. شايد اسمشون رو متفاوت داده باشن!
مديريت قالب/موقعيت ماژولها
نيكبخت باشيد.
nastaran2008
10-17-2008, 06:53 AM
سلام دوست عزیز این مدیریت قالب کجا هست ؟
مهدی.
10-17-2008, 07:12 AM
سلام
در مديريت مامبو كه وارد بشيد/بخش كاربري/مديريت قالب ها/موقعيت ماژولها
نيكبخت باشيد.
jamalm
10-17-2008, 10:46 AM
این قسمتو دیدم فقط جدولی بود که موقعیتها رو نوشته بود. من مخوام بدونم چطوری مطمئن بشم این موقعیت ماژول تعریف نشده تو قالبمو و چطوری تعریف کنم
مهدی.
10-17-2008, 11:19 AM
براي تعريف كردن ميتونيد به فايل index.php موجود در پوشه قالب خود مراجعه كرده و سپس هرجايي كه مايل بوديد موقعيت خودتون رو انتشار بديد و اون رو كدنويسي كنيد.
اينم راهنماي اين قسمت از مامبو كه بهتون كمك ميكنه: (فارسي شده راهنماي همين قسمت از مامبو كه در آينده در اختيار همگام قرار خواهد گرفت)
مفهوم :
موقعيت ماژول در قالب به شما اين امكان را ميدهد تا در هر قسمتي از قالب كه نياز داريد ماژولهاي مورد نظر خود را انتشار دهيد.موقعيتهاي پيشفرض مامبو براي شما درنظر گرفته شدهاند، شما قادريد تا اين موقعيتها را اضافه/حذف/تغيير نماييد. براي اضافه كردن يك موقعيت جديد در مامبو ميتوانيد از كادرهاي موجود استفاده نماييد.
شما بايد موقعيتها را در قالب خود نيز ويرايش كنيد. براي نمايش موقعيتهاي قالب فعلي خود ميتوانيد از طريق منوي "بخش كاربري/پيش نمايش/ درون برنامه همراه موقعيتها" اقدام نماييد.
براي ايجاد يك موقعيت جديد در قالب بايد كدي را در قسمتي كه مايليد ماژول به نمايش درآيد قرار دهيد. اين كد بشكل زير خواهد بود.
<?php mosLoadModules ( 'position' ); ?>
شما ميتوانيد بجاي كلمه "position" نام موقعيت مورد نظر خود را وارد نماييد. اين نام ميتواند يكي از موقعيتهاي معرفي شده به مامبو باشد. (براي ايجاد يك موقعيت خاص از كادرهايي كه در مديريت موقعيت ماژولها موجود هستند استفاده كنيد)
انگليسي همين متن در مامبويي كه نصب داريد نيز موجود ميباشد.
نيكبخت باشيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.