توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : mosMainBody چجوری ویرایش کنم
eleir
10-15-2008, 08:19 PM
با عرض خسته نباشید خدمت تیم زحمتکش مامبو لرن که هروقت هر چی ازشون پرسیدم با جون و دل جواب دادن ::) ::) ::)
یک سوال می خوام بپرسم که4 :D :D ساله که دارم با مامبو کار میکنم و همیشه برام سوال بوده و همیشه پیش خودم به عنوان ضعف مامبو حسابش میکنم ( البته احتمالا از ضعف علمی منه ) هر دفعه که میخواستم برای خودم حلش کنم گفتم ولش کن و رفتم به سراغ همون سیستم قبلی خودم البته توی یک تاپیک دیگم اینو پرسیدم حدود 2 سال پیش که نتیجه ای ازش نگرفتمو بی خیال شدم :'( :'(
ولی تو رو خدا ایندفعه مشگل منو حل کنید بذارید منم بدون این مشگل با مامبو حالمو بکنم دیگه ::) ::) ::) ::) ::)
من این عکسو قبلا توی یک تاپیک گذاشتم که آقای فیروزمندان توضیحاتی روش دادن این جدولی که بعد از اجرای کدهای مامبو و متعاقبا اجرای تابع mosMainBody در داخل قالب مامبو نمایش داده میشه خوب ماهم با استفاده با CSS اونو مرتبش میکنیم
حالا مشگل من اینه که قالبی که من با html ساختم به هیچ وجه بهینه نمیشه با این تیبل هر CSS رو هم روش بردم نمیشه که نمیشه !!!!! :'( :'( :'(
و سوال اصلی من حالا اینه که من از کجای مامبو میتونم این تیبلو ویرایش کنم ( البته من در حد نسبتا متوسطی php بلدم ) اگه فقط فایلی که این جدول توش تعریف میشه رو بگید باقیشو خودم حل میکنم اخه من خودمم یکم گشتم دنبالش وی خوب گربه گیجه گرفتم و تسمیم گرفتم بیام اینجا از خودتون بپرسم
واقعا متشکرم به خاطر همه کمکاتون تا حالا ::) ::) ::)
eleir
10-15-2008, 08:24 PM
شرمنده دوتا تاپیک شد عکسشو یادم رفت یادمه قبلا تاپیک ها ویرایش داشت نمیدونم چرا پیداش نکردم شرمنده اینم عکسه ای مه بالا گفتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
10-15-2008, 09:01 PM
سلام
اگه منظور شما رو خوب متوجه شده باشم بايد اين فايل رو هك كنيد و اونطوري كه مايليد تنظيم كنيد.
فایل content.html.php را از پوشه components/com_content باز کنید.
نيكبخت باشيد.
eleir
10-15-2008, 09:22 PM
سلام
اگه منظور شما رو خوب متوجه شده باشم بايد اين فايل رو هك كنيد و اونطوري كه مايليد تنظيم كنيد.
فایل content.html.php را از پوشه components/com_content باز کنید.
نيكبخت باشيد.
خیلی ممنون
نگاش که کردم دیدم از این حرفایی که فکر می کردم سخت تره حالا دارم ببینم چیکار میکنم
فقط همین 2تا فایل توی این کار دخیلند فایل دیگه ای نیست
بازم ممنون
مهدی.
10-15-2008, 09:59 PM
سلام
شما بسته به نيازت بايد كامپوننتهاي هسته مامبو رو هك كني. حالا هر قسمتي ميتونه باشه.
شما اگر به كدنويسي آشنايي كامل داشته باشي ميتوني حتي در كامپوننتهاي اصلي مامبو دست ببري و امكاناتش رو اضافه كني.
تمامي فايلهايي كه در بسته مامبو هستند تشكيل دهنده پايه و اساس مامبو هستند. تمامي فايلها در نمايش يك صفحه در سايت شما دخيل هستند!
نيكبخت باشيد.
eleir
10-16-2008, 10:35 AM
;D ;D ;D ;D ;D ;D
حل شد خیلی ممنون دستتون درد نکنه
eleir
10-19-2008, 08:50 PM
آقا شرمنده یک سوال فنی دیگه داشتم از خدمت عزیزان
من فایل content.html.php رو بسته به نیاز خودم تغییرش دادم( به قول خودتون هکش کردم ) نتیجشم خیلی با حال بود
حالا رفتم سر وقت ماژول ها اونا رو بسته به نیازم میخام تغییر بدم
حالا لطف کنید بگید اون جدولی که ماژول ها توش نمایش داده میشند رو کجا میتونم تغییر بدم کدوم فایل از فایلای مامبو اون جدولی که کلاسش moduletable هست
خیلی ممنون از راهنماییاتون
مهدی.
10-19-2008, 09:42 PM
سلام - خوشحالم كه ميبينم تونستيد اينكار رو با موفقيت انجام بديد.
بهتر بود براي سوال جديد خودتون تاپيك تازه اي باز ميكرديد.
اما :
اين ديگه ربط به فايل css و قالب داره و خوده ماژول كه چگونه طراحي شده باشه. طريقه چينش در خوده فايلهاي ماژول مشخص هستند.
بطور مثال طريقه تغيير در ماژول ورود و خروج قبلاً در انجمن بحث شده و ميتونيد اون رو پيدا كنيد. اما با توجه به اينكه از پس قبلي بر اومديد فكر ميكنم بتونيد با رفتن به پوشه modules اينكار را هم انجام بديد.
نيازي هم به تشكر و يادآوري در پيغام خصوصي نبود.
نيكبخت باشيد.
eleir
10-19-2008, 10:24 PM
بازم از توجهتون ممنون ولی من میدونم که ماژول هارو میشه شکلشونو از داخل پوشه modules تغییر داد ولی من منظور تغییر خود مادول ها نبود
بلکه همه مادول ها توی قالب درون یک جدول نشود داده میشند با کلاس moduletable که تو ی مدیریت تو قسمت ماژول ها ما میتونیم برای این جدول پسوند انتخاب کنیم که اسمی که انتخاب میکنیم میاد ته این اسم
حالا این جدول که اسم کلاسش هست moduletable برای همه ماژول هایکی و من فکر نکنم توی شاخه modules مادول باشه کد ایجاد کنندش
اگه تونستم منظورمو برسونم لطف کنید بگید کدوم فایل هست که میشه این جدولو توش تغییر داد
بازم ممنون
مهدی.
10-19-2008, 10:35 PM
من اصلاً نميتونم متوجه منظور شما بشم! شما دقيقاً چه بلايي ميخواييد سر ماژولها بياريد؟!
اگر منظورتون شكل ظاهري هستش كه همونه ديگه ماژولها كه چيز ديگه اي نداره!
eleir
10-19-2008, 10:56 PM
<table cellpadding="0" cellspacing="0" class="moduletableuser">
<tr>
<th valign="top"> نام ماژول مورد نظر </th>
</tr>
<tr>
<td>
خود ماژول مورد نظر در اين مکان نمايش داده ميشود
</td>
</tr>
</table>
هر کدوم از ماژول های که توی قالب مامبو نمایش داده میشه داخل این جدول هست هیچ فرقی هم نمیکنه چی ماژولی باشه از ماژول لاگین گرفته تا هر چی ماژول برای مامبو ساخته شده و اصل خود ماژولن از <td> دوم این جدول قرار میگیره و در داخل این <th valign="top هم اسم ماژولی که ما توی قسمت مدیریت برای ماژول انتخاب میکنیم قرار میگیره و اون قسمتی هم که کلاس ماژول نوشته moduletableuser ای کلمه user پسوند ماژول هست که همون فیلد module class suffix که توی مدیریت هر ماژول وجود داره
حالا سوال من اینه که این جدولی که بالا گذاشتمش از کجا تغییر میکنه همین
بازم متشکر
alirezarezaei
10-20-2008, 10:42 AM
اگه درست متوجه شده باشم شما میخواید تغییر توی تنظیمات table انجام بدین ....و شکل نمایش ماژول رو تغییر بدین..همون طوری که دوستمون گفتن باید از توی css قالب پیشفرضت اونا رو ویرایش کنی...
اگه هم درست متوجه نشده باشم که شرمنده
eleir
10-20-2008, 02:27 PM
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
نه
نگاه کنید من هم css بلدم تا حالا هم کلی قالب فارسی کردم کلی هم ساختم هم میدونم اون جدول رو چی جوری میشه با کد های css تغیر داد و هم میدونم ماژول هارو از کجا میشه تغییر داد فقط میخوام بدونم توی ساختار جدولی که بالا نشون دادم چی جوری میشه دست برد مثلا یک tr دیگه به ته اون اضافه کرد یا هر کار دیگه این جدول توی کدوم فایل مابو تعریف شده همین
ایشالله خدا هیچ سوالیتونو بی جواب نذاره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.