توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرتون رو نصبت به سایت من بگید
donale
10-17-2008, 08:58 AM
سلام
لطفا یه سری به سایت من بزنید و اگه ایرادی ، انتقادی ، پیشنهادی دارید بهم بگید تا اشکالاتش رو بگیرم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mhadaily
10-17-2008, 09:17 AM
خب سایت خوب بود مرسی اما بهتر قالبتون رو یکبار دیگه در همه بروز ها بررسی کنید و ghasedack.com/administrator/ این رو هم یک پسوورد بزارید
مامبو هم که 4.6.5 مامبو لرن بودکاش فوترش هم اسم مامبولرن بود البته اجباری نیست
به هر حال موفق باشید
donale
10-17-2008, 10:59 AM
خب سایت خوب بود مرسی اما بهتر قالبتون رو یکبار دیگه در همه بروز ها بررسی کنید و ghasedack.com/administrator/ این رو هم یک پسوورد بزارید
مامبو هم که 4.6.5 مامبو لرن بودکاش فوترش هم اسم مامبولرن بود البته اجباری نیست
به هر حال موفق باشید
آقا مجید ممنون از اینکه نظرتون رو دادید حتما پیشنهاد هاتون رو تو سایت به کار میبندم . در مورد پسورد گذاشتن ، چطوری باید این کارو بکنم ؟
حتما اسم خوب مامبولرن رو تو فوتر سایت میذارم
mhadaily
10-17-2008, 11:18 AM
در بخش آموزش های سایت مامبولرن گذاشتن رمز روی فودر در سی پنل توضیح داده شده است بخونید
موفق باشید
mr_aliagha
10-17-2008, 12:17 PM
سلام.
سایت خوبیه ،
title سایت بهم ریخته
قسمت آخرین اخبار از کادر زده بیرون ، padding یا margin بدید حلش کنید. قسمت لاگین و امار هم همین طور.
سعی کنید فقط از یه فونت استفاده کنید و سایتتون inconsistency نداشته باشه.
همه ی رنگ سایتتو سرد ، از رنگ گرم هم سعی کنید خیلی کم استفاده کنید تا نظر رو جلب کنه ولی اصلا زیاده روی نکنید.
لینک هاتون // هست به جای /
تا هنوز اول کار هست و کار از کار نگذشته sef رو فعال کنید ( کامپونت مناسبی توسط دوستان اماده شده بهتره از همون استفاده کنید )
فعلا همین.
donale
10-17-2008, 02:22 PM
علی آقا قالب سایت برا من به هم نخورده شما از کدوم بروزر استفاده میکنید
منظورتون رو از sef نفهمیدم میشه بیشتر بهم توضیح بدی تا انجامش بدم از انتقاداتت ممنون حتما قالب رو یکمی گرم میکنم یا کلا عوضش میکنم
mhadaily
10-17-2008, 02:28 PM
بهینه سازی برای موتور های جستجو در تنظیمات کلی می تویند پیداش کنید
mr_aliagha
10-17-2008, 03:11 PM
توی فوروم سرچ کنید یه کامپوننت خوب براش معرفی شده ،
منظورم این نبود که بهم خورده بلکه اون موردهایی که گفتم چسبیده به کادر و حتی یکم هم کادر رو رد کرده ، فایرفاکس 3
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.