PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داشتن 2 انجمن متفاوت با یک database

SANR
10-17-2008, 09:11 AM
سلام.

آیا میشه که ما دو تا انجمن و با یک دیتا بیس داشته باشیم به گونه ای که یکیش تینی پورتال باشع و دیگری ساده و با یک قالب شیک و مجزا؟
همچنین توی هر کدوم که پست بدیم در هر دو انجمن ثبت بشه؟

لطفآ اگه میشه روش صحیح نصب آن را هم بگید.

یعنی بایستی انجمن دوم را از نو نصب کرد؟یا اینکه با کپی کردن در یک ساخه ی دیگر هم میشه؟

mhadaily
10-17-2008, 09:29 AM
متوجه این قسمت نشدم یعنی هر پستی میدیم همزمان در هر دو انجمن بیاد ؟ یا فقط دیتابیس ها یکی باشه با حداول مجزا ؟

SANR
10-17-2008, 11:24 AM
همزمان هر پستی که میدیم در هر دو انجمن به نمایش در بیاد.

خوب فکر کنم بایستی دیتابیس هم یکی باشه دیگه.

mhadaily
10-17-2008, 11:35 AM
اگر هر دو انجمن یکی باشه یعنی مثلا هر دو اس ام اف باشه میشه یک کار هایی کرد اما از جنس مختلف باشن کار بیشتری میبره شدنی هست اما مسلما باید برنامه نویسی هم انجام بشه

در هر صورت هر دو مورد نیاز به دانش برنامه نویسی داره

SANR
10-17-2008, 02:14 PM
نه هر دو اس ام اف هستند.

یکی تینی پرتال و دیگری ساده.

یعنی این کار برنامه نویسی می خواد؟

mhadaily
10-17-2008, 02:27 PM
نه اینکه برنامه خاصی بنویسید براش منظورم این نبود !

شما یک اس ام اف نصب کن مشخصات دیتابیس اون رو به اون یکی اس ام اف هم بده این که مشکلی نیست !

javid2005
10-17-2008, 03:51 PM
همونی که مجیدجان فرمودند درسته ....
بهتره دو تا smf رو با دو تا دیتابیس مختلف نصب کنی ... بعدش توی تنظیمات سرور در پنل مدیریت تنظیمات دیتابیس یکی از smf ها رو تغییر بده
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ... فقط قبل از تغییرات بسته اضافی نصب نکن

یا حق

SANR
10-17-2008, 04:54 PM
نه اینکه برنامه خاصی بنویسید براش منظورم این نبود !

شما یک اس ام اف نصب کن مشخصات دیتابیس اون رو به اون یکی اس ام اف هم بده این که مشکلی نیست !

همونی که مجیدجان فرمودند درسته ....
بهتره دو تا smf رو با دو تا دیتابیس مختلف نصب کنی ... بعدش توی تنظیمات سرور در پنل مدیریت تنظیمات دیتابیس یکی از smf ها رو تغییر بده
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ... فقط قبل از تغییرات بسته اضافی نصب نکن

من اینطور متوجه شدم:یکی دیگه انجمن نصب می کنم و هنگام نصب فروم،مشخصات دیتا بیس فروم اوّلی رو وارد می کنم.

آیا خیالم راحت باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد؟

mhadaily
10-17-2008, 05:02 PM
خیر پیش نمیاد به احتمال قوی

اما شما حتما پشتیبان بگیرید

javid2005
10-17-2008, 06:33 PM
صبر کنید ...

ببخشید مجیدجان
اگه جناب SANR هنگام نصب اینکار رو انجام بده ممکنه با خطا مواجه بشه .. چون قبلا این جداول وجود دارند

همونطوری که در آخرین پستم در این تاپیک عرض کردم بهتره دو انجمن رو به صورت کاملا مجزا در دو دیتابیس جداگانه نصب کنید .. بعد از اینکه نصب کردید از پنل مدیریت --> تنظیمات سرور مشخصات دیتابیس رو تغییر بدید تا اطلاعات رو از دیتابیس smf قدیمی بگیره ..

فکر کنم این توضیحات کافی باشه
اگه متوجه منظورم نشدید بیشتر توضیح میدم ...

mhadaily
10-17-2008, 06:43 PM
دقیقا هم همین طور خواهد شد مرسی جاوید اما فکر می کردم دیگه اینو بتونن حدس بزنن :)

ادامه تاپیک رو به جاوید می سپارم

یاعلی

SANR
10-18-2008, 08:27 AM
صبر کنید ...

ببخشید مجیدجان
اگه جناب SANR هنگام نصب اینکار رو انجام بده ممکنه با خطا مواجه بشه .. چون قبلا این جداول وجود دارند

همونطوری که در آخرین پستم در این تاپیک عرض کردم بهتره دو انجمن رو به صورت کاملا مجزا در دو دیتابیس جداگانه نصب کنید .. بعد از اینکه نصب کردید از پنل مدیریت --> تنظیمات سرور مشخصات دیتابیس رو تغییر بدید تا اطلاعات رو از دیتابیس smf قدیمی بگیره ..

فکر کنم این توضیحات کافی باشه
اگه متوجه منظورم نشدید بیشتر توضیح میدم ...

بله کاملآ متوجه شدم.

با تشکر از شما.

naviksoft
12-25-2008, 10:54 AM
اگه رو سرور دوم همون نسخه که از قبل نصب شده رو کپی کنیم بازم کار میکنه؟ :D :P :-\

javid2005
12-26-2008, 09:03 PM
دقیقا متوجه نشدم ... منظورتون از سرور چیه؟

بحث این تاپیک به سرور مربوط نمیشه ... چون همه اتفاقات مربوط به این تاپیک به یک سرور برمیگرده و سرور دوم وجود نداره ... اینجا فقط دیتابیس دوم وجود داره

اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید تا به جواب برسید