توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نياز به فروشگاه فارسي
par82
10-18-2008, 06:05 AM
نگيد اين خيلي تكراريه. خوب هر چه در انجمن سرچ مي كنم نوشته فارسي شده اش هست با مامبولرن تماس بگيريد. ولي فعلا مامبولرن سرويس كامرشيال ارائه نمي دهد و من قول فروشگاه داده ام و الان نمي دونم چه كنم؟
البته فروشگاهي كه من مي خواهم فعلا فقط 5 محصول دارد و خيلي نياز نيست پيشرفته باشد امام مي خواهم به سيستم شتاب اتصال داشته و فارسي باشد. خواهش مي كنم كمكم كنيد . بدجوري گير كرده ام. مطمئنا خودم هم كامپوننت فروشگاه نمي توانم بنويسم :o. لطفا كمك. :'( :'( :'( :'(
majd66
10-18-2008, 06:34 AM
چراا یک سیستم دیگه استفاده نمی کنید(اگر کارتون ضروری هست)
Virtu E-Commerce
مهدی.
10-18-2008, 07:57 AM
سلام
فكر ميكنم بد نباشه يه سري به اين تاپيك بزنيد :
فارسی سازی کامپوننت supacart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نيكبخت باشيد.
atoofy
10-18-2008, 02:26 PM
سلام.دوست عزيز اين كامپوننت ها هنوز متصل به شتاب نيستند و قطعا كار شما راه نمي اندازند. اگر در استفاده از فروشگاه به صورت يك سيستم جدا از مامبو (نه كامپوننت) مشكلي نداريد مي تونيد از farsi Commerce استفاده كنيد. در مورد سفارش به مامبولرن هم يه پيغام خصوصي به آقا مجيد بزنيد ببينيد چي مي فرمايند.
يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلي
mr_aliagha
10-18-2008, 07:39 PM
فروشگاه های زیادی پیدا می شه ، با توانایی های مختلف و قیمت های متفاوت ، شما حتما می خواید با مامبو این کار رو بکنید؟!
par82
10-19-2008, 03:49 AM
سلام
فكر ميكنم بد نباشه يه سري به اين تاپيك بزنيد :
فارسی سازی کامپوننت supacart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نيكبخت باشيد.
من اين رو خونده بودم ولي تا وقتي فارسي بشه مطمئنا وقت مي بره.
چراا یک سیستم دیگه استفاده نمی کنید(اگر کارتون ضروری هست)
Virtu E-Commerce
اين كامپوننت به شتاب كه متصل نيست .هست؟
سلام.دوست عزيز اين كامپوننت ها هنوز متصل به شتاب نيستند و قطعا كار شما راه نمي اندازند. اگر در استفاده از فروشگاه به صورت يك سيستم جدا از مامبو (نه كامپوننت) مشكلي نداريد مي تونيد از farsi Commerce استفاده كنيد. در مورد سفارش به مامبولرن هم يه پيغام خصوصي به آقا مجيد بزنيد ببينيد چي مي فرمايند.
يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلي
فروشگاه های زیادی پیدا می شه ، با توانایی های مختلف و قیمت های متفاوت ، شما حتما می خواید با مامبو این کار رو بکنید؟!
ممنون با آقا مجيد هم صحبت مي كنم. اما اگر بخواهم فروشگاهم جدا ا مامبو باشد بايد يك هاست و دامنه ديگر بگيرم؟
ممنون مي شم اگه لينك يا آدرس و يا ... اين فروشگاه ها رو بهم بديد.
mr_aliagha
10-19-2008, 05:54 AM
قاعدتا اگر php باشه با همین هاست کارتون می شه ، البته farsi commerce ، رجیستر گلوبال روشن می خواد که هاست های کمی هستن که ساپورت کنند ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.