PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وارد کردن لیست ایمیل تعداد زیادی کاربر به دیتابیس

mousio
10-18-2008, 05:07 PM
با سلام و خسته نباشید

من قصد استفاده از خبرنامه مامبو را دارم . در عین حال یک لیست ( مثلا به صورت word یا exel ) از ایمیل های یکسی کاربر دارم که می خواهم آنها را وارد لیست اعضا کنم که بتوانم بررای آنها خبرنامه بفرستم
به احتمال زیاد برای این کار باید از import کردن اطلاعات در دیتا بیس استفاده کنم .
اولا چطور یم توانم این ایمیل ها را وارد دیتا بیس اعضا کنم ؟
دوما آیا راه بهتری برای این کار وحود دارد ؟

با تشکر

mhadaily
10-18-2008, 05:49 PM
باید اسکریپتی بنویسید برای این مورد تا بتونید اون رو امپورت کنید در ضمن هر ایمیلی که وارد شد برای چه کاربری باشه آیا user نداشته باشه و یا ...

به هر حال نیاز به نوشتن اسکرییت مخصوص هست

mousio
10-18-2008, 06:38 PM
ممنون

فقط برای خبرنامه نیاز است . در نتیجه احتیاجی به یوزر نیست . اما با توجه به ساحتار مامبو حتما باید یوزر داشته باشد . برای این کار می توان یکسری یوزر فرضی ( مثلا user 01 تا user 99 ) ایجاد کرد

در مورد اسکریپت ، لطفا بفرمایید این اسکریپت باید چگونه باشد تا ببینم می توانم آن را بنویسم

ممنون

mhadaily
10-18-2008, 06:40 PM
کافیه که با ساختار جدول کاربران مامبو آشنا باشید کار سختی نیست

یک اسکریپت ساده که ایمیل رو گرفته و user1-100 رو بگیره و به ایمیل بده و در رکورد و مکان خودش قرار بده

موفق باشید

mousio
10-18-2008, 07:10 PM
بله این را متوجه شدم ....
من خودم برنامه نویسی بلد نیستم . می خواستم این کار را به یک نفر بدهم
اسکریپت به زبان پی اچ پی باید نوشته باشد یا باید توی مای اسکیو ال نوشته بشه
می شه یه مقدار بیشتر راهنمایی کنید

ممنون

mhadaily
10-18-2008, 07:14 PM
به زبان php اما درونش حتما از Mysql و فرمانهاش هم استفاده میشه

مسلما به کسی php بلد باشه mysql رو هم میدونه و البته باید یکم هم با مامبو آشنا باشه

mr_aliagha
10-18-2008, 07:37 PM
حتما لزومی هم نداره که با php باشه ، فقط کافیه که با my sql کار کنه ، به هر حال می تونید بدید اعضای تیم براتون بنویسن ، البته فکر کنم یه چیزای آماده هم پیدا بشه اگه سرچ کنید.
ایمیل هارو تو فایل txt دارید؟!