توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تالار هاي گفتگوي دانشجويان كامپيوتر ايران
به نام خداوندي كه تو اين نزديكي هاست.
انجمن هاي تخصصي دانشجويان واساتيد كامپيوتر ايران
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در موضوعات تخصصي تحصيلي و كاربري كامپيوتر پاسخ گو و راهنماي شماست.
لطفاً نظرات سبز خود را از ما دريغ نفرماييد.
التماس دعاي خير.
يا حق
atoofy
10-18-2008, 06:04 PM
سلام.انگار قالب درست لود نمي شه.در تصوير زير ببينيد :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
يــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــلي
سلام درست شد بي زحمت الان ببينيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
يا حق
atoofy
10-18-2008, 06:25 PM
سلام.بريك مي گم. مباحث خيلي خوبي داره.
فقط مثل اينكه كپي رايت SMf را حذف كرديد اونم اون پايين داد و بيداد راه انداخته كه بايد يه فكري براش بكنيد.
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
سلام دوستان
كمي ساختمان انجمن /موضوعات و قالب را حتي تغير داديم تا بهتر و جالبتر بشه ولي مايلم نظر دوستان رو هم جويا بشم !!!
همينجا از تمام دوستان عزيز مامبولرني كه مسلط به مباحث علوم كامپيوتري هستند جهت همكاري در انجمن دعوت مي نمايم.
منتظر پيشنهادات و نظراتتون نيز هستيم .
يا حق
p30p30
05-07-2009, 06:32 PM
انجمن بسيار عالي اي داريد .
قالب انجمن شما هم سبك و هم زيباست .
به شما تبريك ميگويم .
سلام
سايت خيلي خوب و زيبايي دارين ، واقعا دستتون درد نكنه . به همه دوستان هم پيشنهاد مي كنم حتماً يك سر به اين سايت
[b]پر بار (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)بزنن .
واقعا خسته نباشيد
dj_ahmad
02-16-2010, 04:24 PM
من سایت شما رو قدیم قدیم ها هم دیده بودم
الان خیلی بهتر شده و خیلی پیشرفت کرده
سلام
از دوستان عزیز next و Yashar313 به خاطر نظرات سبزشون تشکر می کنم.
امیدوارم موفق و پیروز باشند .
اگر نکات ضعفی از ( انجمن و سایت ) می بینند تذکر دهند تا در صورت امکان مرتفع کنیم.
پیروز باشید و سربلند.
یا علی (ع)
hesaab
06-05-2011, 06:34 PM
سلام
میتونم بپرسم شما بسته تاریخ شمسی رو از کجا گرفتید؟
سلام
میتونم بپرسم شما بسته تاریخ شمسی رو از کجا گرفتید؟
سلام
شاید یه کم دیر شده باشه ولی برای دوستانی که قصد استفاده از این بسته رو دارند شدید تاکید میکنم از این بسته استفاده نکنند.
اگر به قسمت خلاصه آمار ما نگاه کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می بینید که به ازای تمام ماههای شمسی ، میلادی نیز موجود است.
و با حذف بسته به حالت قبل بر نمیگردد و امار رو کلا به هم میریزد.
و در اپگرید به نسخه 2 هم دقیق مشکل از تاریخ بود و نگذاشت که انجمن بروزرسانی شود .
التماس دعا
یا علی مدد...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.