توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه كردن صورتك
martian_man
10-20-2008, 07:32 AM
سلام و خسته نباشيد به همه مسئولان و مديران انجمن مامبو. چطور ميشه روي قالب فعلي خودم (نه روي قالب پيش فرض) صورتك هاي جديدي به صورتك هاي فعلي اضافه كنم؟ يعني هم در اديتور نمايش بده و هم اگر براي مثال :-^ رو ميزنيم صورتك مورد نظر رو نمايش بده.
خوب اگر امكانش نيست بگيد... :(
راستي،كسي ميدونه ورژن ها يا نوع جديد اين شكلك ها رو از كجا ميشه تهيه كرد؟
** دو پست شما یکی شد
PediLP
10-20-2008, 08:49 PM
سلام دوست عزيز.
از اينجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ميتوني تمام Emoticon هايي كه تا به حال منتشر شده رو بدست بياري.
در قسمت مدیریت -> صورتک ها -> تنظیمات -> استفاده از صورتکهای بهینه می توانید صورتکهای جدید تعریف کنید
موفق باشید
martian_man
10-21-2008, 08:01 AM
ممنون. چك ميكنم اگر مشكلي داشتم در جريان ميزارم. بازهم ممنون جناب نويد.
martian_man
10-21-2008, 10:14 AM
من صورتك هاي جديد رو توي يه فولدر جديد تو فولدر صورتك ها قرار دادم و از اون راهي كه شما گفتيد فولدر صورتك هاي جديد رو اضافه كردم ولي تو اديتور نمايش نميده! فكر كنم اون چيزي كه من ميخوام از اين راه امكان پذير نيست. حالا شما ببينيد ايراد كار از كجاس؟
سلام و خسته نباشيد به همه مسئولان و مديران انجمن مامبو. چطور ميشه روي قالب فعلي خودم (نه روي قالب پيش فرض) صورتك هاي جديدي به صورتك هاي فعلي اضافه كنم؟ يعني هم در اديتور نمايش بده و هم اگر براي مثال :-^ رو ميزنيم صورتك مورد نظر رو نمايش بده.
PediLP
10-21-2008, 10:39 AM
دوست عزيز مسير زير رو طي كنيد:
(انجمنها) » مديريت صورتک ها » (در تنظيمات) -> فعال کردن صورتکهای تنظیم شده (اين گزينه رو تيك بزنيد) --> حالا دكمه ذخيره تغييرات رو بزنيد.
در همين صفحه در منو ها گزينه (نصب صورتک جدید) رو انتخاب كنيد، در اينجا ميتونيد صورتك جديدت رو آپلود كنيد و تنظيماتش رو انجام بديد يا با مراجعه به گزينه (ویرایش صورتکها) بريد و در اونجا ميتونيد تغييرات لازم از جمله تغيير كد و توضيحاتش رو عوض كنيد.
------------------------------------------------------------------------------------
براي اضافه كردن آيكون به تاپيك يا موضوعتون مسير زير رو طي كنيد:
(انجمنها) » مديريت صورتک ها » (در تنظيمات) ->فعال کردن آیکن های بهبود یافته برای پیغام ها (رو تيك بزنيد) --> حالا دكمه ذخيره تغييرات رو بزنيد.
از منو (ویرایش آیکن پیغامها) رو انتخاب كنيد و تغييرات لازم و آيكون جديد رو اضافه كن. (توجه كنيد كه آيكونتون رو بايد در فولدر مخصوصش آپلود كنيد.)
نويد جان يك ذره پيشو پا افتاده تر توضيح بديد كه اين دوست عزيزمون كه تازه وارده متوجه بشه.
اميدورام اينبار مشكلت حل شده باشه دوست عزيز.
martian_man
10-21-2008, 11:09 AM
خيلي از لطف ممنونم جناب PediLP :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.