PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل خیلی عجیب، هر لحظه به میزان فضای اشغال شده توسط گا

yavarikhani
10-20-2008, 08:57 PM
سلام
من با یه مشکل خیلی عجیب با گالری داتسو مواجه شدم
من پارسال روی یه سایت گالری داتسو رو نصب کردم و نزدیک به 2000 ( دو هزار ) عکس در اون آپلود کردم، یک سال به اون سایت دست نزدم، یک سال پیش حجمش 200 مگابایت بود، ولی الان شده 500 مگابایت!!! وقتی برسی کردم دیدم تمام این حجم مربوط به سه فولدر عکس های کوچک و متوسط و بزرگ در کامپوننت گالری داتسو هست
چطور امکان داره که این عکسها رشد کنن و حجم سایت رو زیاد کنن!
عجیب تر اینکه حجم این فولدر ها همچنان در حال افزایش هست و عجیب تر از اون اینکه هرچقدر میگذره به سرعت رشد اونها اضافه میشه!!!
مامبو استفاده شده در این سایت مامبو 4.6.2 مامبولرن هست، و گالری عکس هم داتسو 1.6 فارسی شده توسط مامبولرن و هاست لینوکس هست و کنترل پنل پلسک
و یه چیز دیگه اینکه در قسمت مدیریت دیگه گالری تصاویر کار نمیکنه و نمیشه واردش شد و آیکن ها و... اش لود نمیشن ( منوهای بالای مامبو میاد ولی قسمت مدیریت گالری لود نمیشه و سفید میمونه )
قسمت کاربری گالری سالمه و درست کار میکنه
چیکار کنم؟ اگر همینطور بگذره باید تمام زندگیم رو بفروشم و برای این سایت هاست بخرم!!!

amir.d
10-20-2008, 09:18 PM
سلام

دوست عزیز ، واقعا عجیبه !! اما این فولدر ها در مامبو هیچ تغییری نمی کنند . در واقع مامبو با سایز و ... فایلها کاری نداره .

بهتره شما مشکل رو جای دیگه ای بررسی کنید . مثل ویروس و ... .

البته برای تشخیص مشکل شاید لازم باشه برای نمونه چندتا عکس رو با بک آ پ فایهایی که داری (از همان یک سال پیش ) مقایسه کنی .

موفق باشید
امیر

yavarikhani
10-21-2008, 07:07 AM
من همه جوانب رو برسی کردم، ویروسی در کار نیست، اون هم ویروسی که اینقدر هوشمند باشه که فقط روی همین سه فولدر کار کنه! تنها فولدر هایی که حجمشون در حال رشد هست فقط همین سه تا فولدر هستند
این رو هم بگم که من در حدود بیست سایت مامبویی دیگه هم دارم و روی اکثرشون گالری داتسو رو نصب کردم ولی همچین مشکلی برای هیچ کدومشون پیش نیومده چون توی اکثر اونها حداکثر 50 تا عکس آپلود شده و نه 2000 تا عکس
فایل لاگ و فولد کش و... رو هم چک کردم، هیچ کدوم ذره ای مشکل ندارن، تمام حجم اشغال شده و در حال رشد مال همین سه تا فولدر عکسهای کوچک و متوسط و بزرگ گالری داتسو هست!!!
یه چیز جالب کشف کردم، این حجم نوسان هم داره، از دیروز تا حالا خود به خود حدود بیست مگابایت کم شده!!!