توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا میشه یک ماژول رو در صفحات مختلف در موقعیت های مختلف
farshad_sh
07-31-2006, 11:25 AM
سلام.
من یه مشکلی دارم امیدوارم دوستان بتونن کل کنن.
من 2 نوع Banner دارم (2 سایز) یکی 60*460 و یکی 60*120 که نوع اول (60*460) رو میخوام در بالای صفحه نمایش یدم و 60*120 رو در سمت چپ (موقعیت left).
چطور میتونم این کار رو انجام بدم. آیا راهی داره ؟
ممنون و متشکر
firoozmandan
07-31-2006, 01:19 PM
سلام
اگر بخوایید با امکانات پیشفرض این کار رو انجام بدید :
2 صاحب تبلیغ متفاوت تعریف کنید .
اگر توجه کنید میبینید که هر صاحب تبلیغ یک ID مشخص به خود دارد .
بنر اول رو به صاحب تبلیغ 1 و بنر دوم را به صاحب تبلیغ 2 اختصاص دهید .
از روی ماژول "تبلیغات" کپی بگیرید . ماژول تبلیغات اول رو روی موقعیت مورد نظرتون در بالا ست کنید و در پارامتر "صاحب تبلیغ" را با ID صاحب تبلیغ اول مشخص کنید .
ماژول تبلیغات کپی گرفته شده هم در موقعیت مورد نظرتون در پایین ست کنید و ID صاحب تبلیغ دوم رو برای این ماژول ست کنید .
یا علی
farshad_sh
08-01-2006, 07:06 AM
سلام.
حناب فيروزمندان بنده کليه فرمايشت جنابعالي رو انجام دادم . از ماژول Banner هم کپي گرفتم و در موقعيت left قرار دادم. الان هم بنر بالا رو دارم هم left اما مشکل اينجاست که نتونستم Id هاي مختلف رو به دو ماژول مختلف نسبت دهم و الان بصورت random هم در بالا هم در left بنر ها را نشان ميدهد و گاها بنر 60*460 رو در موقعيت left نمايش ميدهد که چيدمان صفحه بعلت بزرگي عرض بنر بهم ميريزد.
بازهم اگه راهنمايي کنين خيلي ممنون ميشم.
firoozmandan
08-01-2006, 11:15 AM
سلام
یوزر و پسورد رو به صورت خصوصی بفرستید و دقیقا بگید که کدوم بنر باید در چه موقعیتی باید نمایش داده بشه تا براتون ست کنم
یا علی
farshad_sh
08-03-2006, 03:20 PM
جناب فيروزمندان، با تشکر از توجه شما.
مشکلي براي ارسال يوزر و پسورد وجود نداره اما ميخواستم خواهش کنم اگه امکان داره يوزر و پسورد رو بزاريم براي راه حل آخر. خيلي دلم ميخواد که بتونم اين کار رو با کمک و راهنمايي شما خودم انجام بدم و چيز جديدي ياد بگيرم.
اگه براتون امکان داره و فرصت دارين لطفا دريغ نکنين.
با تشکر فراوان
ahmadzadeh
08-03-2006, 07:03 PM
سلام
اول برید به بخش مدیریت صاحبان سفارش و یک صاحب سفارس جدید ایجاد نمایید بعد بر روی آن کلیک نمایید در آدرس بار چیزی مانند این خواهید دید
/index2.php?option=com_banners&task=editclientA&hid emainmenu=1&id=XX
به جای XX هر عددی که نوشته شده را بیاد بسپارید
بعد برای این صاحب مشتری بنرهایی با اندازه 120*60 ایجاد نمایید سپس به بخش ماژول ها برید و ماژول تبلیغات را باز کنید در قسمت صاحب تبلیغ XX را وارد نمایید و ذخیره کنید
دقت کنید که این کار را برای هر دو ماژول انجام دهید هم بنر های بزرگ و کوچک
یا علی/خداحافظ
farshad_sh
08-04-2006, 05:55 AM
سلام.
خیلی خیلی ممنونم . مشکل کاملا حل شد و الان درست داره کار میکنه واقعا خیلی خوشحالم که مدیران با حوصله و با معلوماتی اینجا هستن که خیلی راح میشه ازشون سوال کرد و پاسخ دریافت کرد.
بازم از لطفتون ممنون
soheil1
01-18-2008, 01:50 PM
آقا ممنون
ما هم استفاده کردیم
با تشکر
دو تا آدم گنده :P
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.