PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هميشه آنلاين!

martian_man
10-23-2008, 09:40 PM
سلام و خسته نباشيد. آيا راهي هست تا بشه يك كاربر هميشه بصورت دائمي در انجمن آنلاين باشه؟ طوري كه هيچ وقت از ليست كاربران آنلاين حذف نشه.

نوید
10-24-2008, 05:30 AM
من ندیدم ، شاید سایر دوستان سراغ داشته باشند

javid2005
10-25-2008, 09:42 PM
راه که هست .. فقط غیرممکن غیرممکنه
یه مثال براتون می زنم و بقیه اش با خودتون

توی فایل boardindex.template.php قالب یه قسمت مربوط به کاربران آنلاین هست
قبل از هر چیز نام کاربریتون رو از قسمت تنظیمات کاربری مخفی کنید
بعدش هم برید وارد همون قسمت کاربران آنلاین کنار متغیر پی اچ پی مربوط به کاربران آنلاین به طور دستی نام کاربری خودتون رو به همراه لینک پروفایلتون درج کنید ... کار سختی نیست .. فقط یه مقدار آشنایی با html و آشنایی خیلی جزئی با php ....

مهدی.
10-26-2008, 01:20 AM
سلام
فقط يه اشكال هستش. ميدونيد چيه؟

شما فكر كنيد كه يك نفر هميشه اسمش به عنوان نفر اول باشه. وقتي وارد پروفايل اون شخص ميشي ممكنه كه آفلاين باشه(بالاخره پيش مياد كه مدتي اون كاربر نتونه آنلاين بشه!) و اونموقع هستش كه ... .
البته اينم فكر كنم قابل حل باشه.
-----------------------------------------------------------
راستي به نظرتون ميشه يك بسته براي انجمن آماده كردش كه به صورت ربات عمل كنه؟! بايد اين پيشنهاد رو به مرجع بديد فكر كنم.

نيك بخت باشيد.

javid2005
10-26-2008, 08:46 AM
راستي به نظرتون ميشه يك بسته براي انجمن آماده كردش كه به صورت ربات عمل كنه؟! بايد اين پيشنهاد رو به مرجع بديد فكر كنم.

نيك بخت باشيد.

متوجه منظورت نمیشم پسرمهربون
ربات چی؟

اگه ممکنه توی تاپیک دیگه این بحث رو مطرح کن ببینم شاید بشه کاریش کرد

شما فكر كنيد كه يك نفر هميشه اسمش به عنوان نفر اول باشه. وقتي وارد پروفايل اون شخص ميشي ممكنه كه آفلاين باشه(بالاخره پيش مياد كه مدتي اون كاربر نتونه آنلاين بشه!) و اونموقع هستش كه ... .

این اشکال که از همون اولش بدیهی بود ... یعنی به نظر من جناب martian_man به این نکته توجه کرده بود و بعد درخواست داد
حالا که درخواست داد اینم یکی از راه حل هاست .. راه حل زیاده عزیز من ... در ضمن به نظر من کاربران در انجمن های تقریبا کوچیک به بخش کاربران آنلاین و جزئیات داخلی اش زیاد توجه نمی کنند ... در هر صورت من انجام این عمل رو قبول ندارم ... یه راه حل دادم ولی کلیت آنلاین بودن همیشگی یک کاربر رو تایید نمی کنم

پیروز باشید

مهدی.
10-26-2008, 09:01 AM
اتفاقاً بحثش بايد در همين تاپيك باشه.

ببين من فكر ميكنم اگر smf بتونه يك بسته داشته باشه كه بشه يك ربات توي انجمن فعال كرد خيلي خوبه.
بطور مثال ربات بتونه به برخي سوالات پاسخ بده و سوالاتي كه قبلاً در رابطه با اون بحث شده رو در يك ارسال جديد به طرف مقابل معرفي كنه. خودش بتونه تاپيكهاي مشابه رو شناسايي كنه و لينك بده. لينكهايي از برخي از سايتها رو تغيير بده و از حالت هايپر درآره. دوپست پشت سر هم رو به هم بچسبونه. لينك در همان انجمن رو شناسايي كنه و از حالت باز كردن صفحه جديد خودداري كنه و خيلي كاراي ديگه كه يك ربات ميتونه انجام بده.

البته ميدونم كه خيلي سخته نوشتنش و پيچيده! اما اگر smf اين بسته رو آماده كنه فكر كنم خيلي ... .

البته من تا حالا با smf كار نكردم و اطلاعات دقيقي ازش ندارم.

جاويد جان به نظرت چنين چيزي امكانش هست براي SMF يا اصلاً كلاً بيخوده!؟

javid2005
10-26-2008, 09:43 AM
ممنونم پسر مهربون

اتفاقاً بحثش بايد در همين تاپيك باشه.

فکر نمی کنم این بحث به کاربران آنلاین مربوط بشه .. حالا بگذریم

ببين من فكر ميكنم اگر smf بتونه يك بسته داشته باشه كه بشه يك ربات توي انجمن فعال كرد خيلي خوبه.
بطور مثال ربات بتونه به برخي سوالات پاسخ بده و سوالاتي كه قبلاً در رابطه با اون بحث شده رو در يك ارسال جديد به طرف مقابل معرفي كنه. خودش بتونه تاپيكهاي مشابه رو شناسايي كنه و لينك بده. لينكهايي از برخي از سايتها رو تغيير بده و از حالت هايپر درآره. دوپست پشت سر هم رو به هم بچسبونه. لينك در همان انجمن رو شناسايي كنه و از حالت باز كردن صفحه جديد خودداري كنه و خيلي كاراي ديگه كه يك ربات ميتونه انجام بده.

البته ميدونم كه خيلي سخته نوشتنش و پيچيده! اما اگر smf اين بسته رو آماده كنه فكر كنم خيلي ... .

نظرت خیلی جالبه ... ولی همونطوری که خودت گفتی ساختنش خیلی پیچیده است ...
باید یه گروه روش بشینن و این برنامه رو بنویسن

مشکل اصلی اینه که خیلی وقت ها این بسته ممکنه اشتباه کنه ....
بسته از کجا می فهمه که کاربر سوال کرده ... یا اینکه ممکنه پاسخی بده که مطابق میل کاربر نیست

لينكهايي از برخي از سايتها رو تغيير بده و از حالت هايپر درآره. دوپست پشت سر هم رو به هم بچسبونه.

این کار جالبه و کار مدیران رو راحت می کنه

لينك در همان انجمن رو شناسايي كنه و از حالت باز كردن صفحه جديد خودداري كنه

این بسته قبلا ساخته شده .. یعنی کاری می کنه که لینک ها در صفحه جدید باز نشه

جاويد جان به نظرت چنين چيزي امكانش هست براي SMF يا اصلاً كلاً بيخوده!؟

امکانش که هست .. فقط غیر ممکن غیر ممکنه
اصلا هم بیخود نیست ... ولی باید در ساختش خیلی دقت بشه

ممکنه بسته های مختلفی باشن که این کارها رو به صورت جداگانه انجام بدن ... باید بگردیم
می تونیم درخواستش رو به smf هم بدیم
یا حق

martian_man
10-26-2008, 10:06 AM
بحث از كجا رفت كجا! پس راهي نيست كه بصورت واقعي آنلاين بود! اون طوري كه شما ميگيد گمان كنم به اشكال بربخورم. ولي اون چيزي كه ميگفتم نشد. من ميخواستم هميشه آنلاين باشه. اينكارو كه شما گفتيد فقط اسم من اونجاس و در اصل آفلاين هستم.

javid2005
10-26-2008, 11:29 PM
اینطوری که شما می خواید به این راحتی ها نمیشه

ولی شدنی هست ... باید برنامه نویسی مختصری صورت بگیره

PediLP
10-27-2008, 08:04 AM
سلام دوستان.

بحث از كجا رفت كجا! پس راهي نيست كه بصورت واقعي آنلاين بود! اون طوري كه شما ميگيد گمان كنم به اشكال بربخورم. ولي اون چيزي كه ميگفتم نشد. من ميخواستم هميشه آنلاين باشه. اينكارو كه شما گفتيد فقط اسم من اونجاس و در اصل آفلاين هستم.

دوست من Martian Man ، اينكار در SMF‌ بصورت عادي صورت نميگيره يعني Simple Machines Forum اين امكان رو نداره كه بشه به راحتي با تيك زدن گزينه اي اينكار انجام بشه. ولي براي اينكار بايد تغييراتي در تنظيمات IP انجمنت بدي. آدرس ايميل من در همين انجمن هست،‌ به من ايميل بزنيد تا راهنماييتون كنم. چون مربوط به اين تاپيك و اين انجمن نميشه،‌مربوط به IP و مسائل پيرامونش هست.

مهدی.
10-27-2008, 09:25 AM
سلام

دوست عزيز PediLP اگر ميتونستيد در همين انجمن يك تاپيك جديد باز كنيد و روش خودتون رو شرح بديد خيلي بهتر بود.
ديگران هم ميتونستند از روش شما استفاده كنن!

نيكبخت باشيد.

javid2005
10-27-2008, 10:32 AM
IP ؟؟؟؟

میشه توضیح بدی؟

PediLP
10-27-2008, 06:24 PM
من فايل اينكارو براي دوستمون ايميل كردم و با اينكه تجارب شخصيمو (پسر مهربون مثله همون برنامه آپلود) رو در اختيار همگان قرار نميدم توضيح كوتاهي ميدم ولي خوب مثله اينكه باعث تعجب شده! دوست عزيز اگر كمي از php و برنامه نويسي SMF و كاركرد و راه كار هاي IP بدونيد راحت ميشه در بخش تنظيمات ثبت IP در SMF آي پي تون رو ثبت كنيد و از اينجا كه SMF آي پي هر كاربر رو شناسايي ميكنه ،‌با وجود اينكه IP شما در تنظيمات ثبت شده هميشه شمارو آنلاين نمايش ميده. اميدوارم ديگه سوالي نباشه.

javid2005
10-27-2008, 07:48 PM
جناب PediLP
من تعجب کردم ... دلیلش اینه:

به نظر من آنلاین بودن کاربران ربطی به آی پی نداره .. بلکه به کوکی ها مربوط میشه ... شما با صد آی پی مختلف هم وارد انجمن بشی باز هم کوکی ها تاثیر اصلی رو توی آنلاین بودن نشون میدن ...

در ضمن تا وقتی کلیک توی انجمن از طرف کاربری صورت نگیره انجمن به صورت خودکار بعد از زمان تعیین شده توسط مدیر اون کاربر رو از لیست خارج می کنه ....

به نظر من اگه دقیق تر روش کار ر وتوضیح بدی بهتر می تونم متوجه موضوع بشم و بهت پاسخ بدم ... اگه هم نمی تونی این روش رو تو انجمن بذاری بهم پیغام خصوصی بده ....
در ضمن زکات علم نشر اونه ... بهتره چیزی رو که قبلا یاد گرفته اید رو به دیگران هم یاد بدید

براتون آرزوی موفقیت می کنم

مهدی.
10-28-2008, 04:57 AM
سلام
آقا پدرام اون برنامه آپلود نبود! چت بود كه چون برنامه حق كپي رايت داشت نتونستم در اختيارشون قرار بدم!
در ضمن اگر ميشد به اون دوستمون برنامه نويسي اونكار رو آموزش بدم حتماً اينكار رو انجام ميدادم. هر چند كه توي اون تاپيك گفتم برنامه نويسي خاصي نداره و فقط چنتا ... .

نيك بخت باشيد.

PediLP
10-28-2008, 09:45 AM
سلام دوستان.

نه مثله اينكه نميشه! باشه من اگر فرصت كنم سعي ميكنم اين راه كار رو بصورت Mod دربيارم و بصورت فارسي در اختيار كاربران قرار بدم. اگر بخوام توضيح بدم،‌اول اينكه در اين تاپيك نميگنجه! و دوم اينكه حق كپي رايت داره.

javid2005
10-28-2008, 10:33 AM
چیش حق کپی رایت داره؟

تا بحال جایی دیدی توضیح مختصری از روش کار کپی رایت داشته باشه؟ همه جا مکانیزم یک بسته رو میگن ... ولی شما
ما که نمی خوایم از چیزی سوءاستفاده کنیم

شما توضیح مختصری در مورد عملکرد بده ... اگه چیز جالبی باشه خودم برنامه اش رو می نویسم

یا اصلا چیزی نگید .. یا اینکه واضح توضیح بدید ...
چون من راه حل اینکار توسط آی پی رو تایید نمی کنم ... اون وقت شما باید دلیل بیارید
اگه دلیل نیارید یعنی جوابی ندارید .. ما اینجا گفتگو می کنم تا پیشرفت کنیم
من نه بسته می خوام نه کد .. فقط مکانیزم و نحوه عملکرد رو می خوام

martian_man
10-30-2008, 08:24 AM
آقاي جاويد ، عرض كردم كه! علاقه اي به توضيح و آموزش به ديگران درباره اين روش ندارم. يك بار هم عرض كردم خودم اين اسكريپت رو نوشتم ولي بصورت مود نيست، خودم اونرو بصورت مود مينويسم و به صورت فارسي به نام خودم منتشر ميكنم. اگر بنا به برنامه نويسي باشه ، خودم اينكارو ميكنم. حق كپي رايت اينه كه من دوست ندارم اين اسكريپت دست كسي بيوفته،‌ميخوام اونرو بصورت مود و با نام خودم منتشر كنم. اولا كه اينجا بحث ما درباره هميشه آنلاين هست نه بسته مود آنلاين. بعدها خودم اين بسته رو در قسمت بسته هاي سايت قرار ميدم يا در اختيار سايت SMFLearn.com‌ قرار ميدم. مكانيزم و عملكردش هم واضحه...

اگر مشكل شما روش كاري من هست، بايد خدمتون عرض كنم ، "اينا فوت كوزه گريه" هر كسي روش كارش رو توضيح نميده. آي پي يا كوكي يا هر چيز ديگه! وقتي بصورت مود منتشر شد شما نصب كن و ازش استفاده كن دوست من.

اميدوارم ديگه درباره اين مود سوالي نباشه.

با تشكر- پدرام

martian_man
10-30-2008, 08:29 AM
جاويد خان همونطور كه PediLP در متن بالا كه براتون ارسال كردم گفت. من يوزر و پسورد اف تي پي رو به آقاي PediLP دادم و اون گويا چند تا فايل رو ويرايش كرده. >:( ولي الان يوز من بصورت 24 ساعته انلاين هست :o

PediLP متن بالا رو بصورت ايميل براي من فرستاد و ازمن خواس تا در فروم پست كنم. تا مدتي در ايران نيستند ولي به مخض اينكه برگردند اين بسته رو ارائه ميدن.

جاويد خان از شما ممنون بابت كنجاويتتون :)

javid2005
10-30-2008, 09:31 AM
خیلی ممنون
ولی باید بگم متاسفانه شما متوجه منظورم نشدید ... مکانیزم یعنی چی؟

شما نگو نمی خوام این کدها و بسته ها رو در اختیار قرار بدم .. بگو نمی خوام عملکرد رو توضیح بدم ....

توی همین پست قبلی در مورد بسته همیشه آنلاین من عملکرد رو توضیح دادم ولی نگفتم باید چجوری این کد رو بنویسی

یه مثال میزنم:
قبلا در مورد یه بسته صحبت کردیم که به آی پی های گوگل مجوز ورود به تاپیک ها بدون ورود به انجمن رو بده ولی به بقیه آی پی ها مجوز ورود نده ... همچین بسته ای برای smf پیدا نکردیم ... در نتیجه فعلا مکانیزمش رو توضیح دادیم ... باید یه بسته ای اعریف میشد تا آی پی های تعریف شده گوگل در جهان رو برای ورود به انجمن ممنوع کنه و بقیه رو نه .. بعدش فهمیدیم اصلا به آی پی ربطی نداره بلکه به useragent مربوط میشه .. چون php می دونه useragent یک کاربر چیه ... پس این شد مکانیزم ..

اون چیزی که شما مد نظرتونه مکانیزم یا عملکرد نیست بلکه خود بسته است .. من هم گفتم بسته نمی خوام
شما هیچی در مورد این بسته نگفتید .. فقط گفتید:
این بسته از طریق ip وارد عمل میشه

فرض کنید من توی تاپیکی بگم یه بسته دارم که فلان کار انجام میده و بعدش هیچی نگم ...
من حتی گفتم عملکردش رو برام پیغام خصوصی بزن ... که این کار رو پدرام انجام نداد ... احتمالا به من اعتماد نداشت

حالا خودتون می دونید .. نمی خوام بحث رو کش بدم ... انشاءالله که پدرام جان در تمام مراحل زندگی موفق باشند ....
و برنامه نویس حرفه ای بمونند ... ما هنوز شاگردیم .....
با آروزی موفقیت برای شما دوستان عزیز