PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول برای پیامهای بینندگان

alirezarezaei
10-24-2008, 08:15 PM
با سلام میخواستم ببینم ماژولی هست که بشه بینندگان از طریق اون بتونن پیامشون رو بفرستن.
البته منظورم مثل ارسال یادداشت پیشفرض مامبو نیست .یه چیز مثل ماژول پیغام کوتاه phpnuke تو سایتشون: afagh.biz

** هایپرلینک حذف شد

mr_aliagha
10-24-2008, 08:24 PM
سلام.
شما نیاز به یه کامپوننت دارید برای ارسال پیغام خصوصی ، تو این مورد کامپوننت های زیادی هست ، من بهتون missus رو پیشنهاد می کنم که فارسی هم شده. روی 4.6.2 که بدون هیچ مشکلی جواب می داد ، روی 4.6.5 متاسفانه هنوز تست نکردم...

alirezarezaei
10-29-2008, 09:34 AM
missus1.1 رو روی 4.6.5 امتحان کردم. چیز جالبی بود. خوشم اومد.یه جای دیگه ازش استفاده میکنم.
البته پیغامهایی که من میخوام خصوصی نیستند. البته میشه از همین نظرات کاربران خودمون با یه تغییراتی استفاده کنم ولی اینی که گفتم یه جوره دیگس یه ماژولیه برای nuke . میخوام ببینم مشابهش واسه مامبو هست؟ تو سایت afagh.biz به نام پیغام کوتاه هست.( سمت راست پایین منوی اصلی)

** هایپرلینک حذف شد

mr_aliagha
10-29-2008, 05:17 PM
من که ندیدم همچین چیزی ، بدیش اینه که نمی دونم به این ماژول چی می گند، مثلا می گن short message ? اگه بشه فهمید اسمش چیه با سرچ توی اکستنشن های مامبو و جوملا شاید بشه پیداش کرد.

majd66
10-30-2008, 03:04 PM
یک کامپوننت و ماژول به نام AJAX Shoutbox هست
ولی فکر کنم با مامبو ساز
ار نبود خودت امتحان کن

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این هم یکی دیگه

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق