PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در آپلود و نصب كامپوننت جديد

almira
07-31-2006, 04:13 PM
سلام و خسته نباشيد
من وقتي مي خوام يك كامپوننت جديد را آپلود و نصب كنم ارور مياد و ميگه كه فايلهاي (mediy ,adminstreitor/compoonant ,components , imege/storis )غير قابل ويرايش مي با شد من بايد چكا كنم

firoozmandan
07-31-2006, 04:18 PM
سلام دوست عزیز

شما باید پرمیشن های این فولدر ها رو قابل ویرایش ( Writeable ) کنید .

آموزش تغییر پرمیشن :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

almira
08-01-2006, 04:48 PM
با سلام مجدد
مرثي از راهنماييتون فقط يه مشكل ديگه وقتي مي خواهم اپلود و نصب كنم اين ارور را مده
Another component is already using directory:home/mytiran/public_html/mambo/component/com_remository
ووقتي ميرم در كنترل ژنل ساين كه پميشن اونو777 بكنم اين ارورو ميده
a fatal error or timeout occurred while processsing this directive
قبلا از حسن توجه شما سپاسگزارم

sorry4uboth
08-01-2006, 04:55 PM
سلام

کامپوننت رو از اول حذف/نصب کن ببین مشکلت حل میشه ;)

radmehr
08-01-2006, 05:20 PM
Another component is already using directory:home/mytiran/public_html/mambo/component/com_remository

این یعنی شما قبلا این کامپوننت رو خواستی نصب کنی و به دلایلی درست نصب نشده اما این فولدر رو ایجاد کرده. توصیه میکنم از cPanel وارد شده و این فولدر رو هم از اینجا و هم احتمالا از دایرکتوری administrator/component/com_remository پاک کنید و کامپوننت رو مجددا نصب کنید.

almira
08-03-2006, 01:27 PM
nدوباره سلام
ازتون ممنونم ولي هر چه سعي كردم نتونستم فولدرهايي را كه ادرس داده بوديد پاك كنم لطفا راهنمايي كنيد

mazlum
08-03-2006, 02:54 PM
سلام

شما از مدیریت مامبو / بخش تنظیمات کلی / قسمت سرور رو باز کنید و تمام پرمیشن ها رو 777 کنید

یا علی

rrrasheli
02-21-2010, 06:32 AM
دوستان سلام
من چه جوري بايد يه كامپوننت رو نصب كنم توي جوملا؟
يا علي

firoozmandan
02-21-2010, 06:56 AM
سلام

به انجمن مامبولرن خوش آمدید !

از ارسال در پست های قدیمی خودداری کنید
قوانین انجمن را در همین ابتدا مطالعه کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این تاپیک مربوط به 4 سال پیش یعنی 2006 هست !

یا علی