ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشكال در ويرايشگر

novin_me
10-25-2008, 11:09 AM
با عرض سلام ويرايشگر سايت من يا كامل بالا نمي آيد و يا فقط كد هاي html را نمايش مي دهد و در قسمت تنظيم ها هم" mostlyce_config.php : غیر قابل ویرایش" است
لطفا كمك كنيد
اگر بخواهم مجددا ويرايشگر رانصب كنم ويرايشگر از كجا بياورم

mhadaily
10-25-2008, 12:41 PM
بفرمایید آدرس سایت چیست ؟

mr_aliagha
10-25-2008, 04:19 PM
با ie یا فایرفاکس؟

par82
10-26-2008, 07:25 AM
دقت مي كنيد كه قسمت مديريت سايت رو حتما با www بالا بياوريد؟

novin_me
10-26-2008, 07:52 AM
site : daralquran.ir
admin
از ie استفاده مي كنم

** کلمهه عبور ویرایش شد

mr_aliagha
10-26-2008, 09:18 AM
دوست عزیز چرا پسوردتون رو این جا دادید، هر چی سریع تر تغییرش بدید و برای یکی از اعضای تیم پیغام خصوصی بذاریدش...

novin_me
10-26-2008, 12:26 PM
پسوردم را برداشتم چطوري بايد مشكلم حل شه ؟

par82
10-27-2008, 07:21 PM
به بخش كاربري-تنظيمات كلي سايت- تب سرور بريد و سطح دسترسي فايلها رو 777 قرار بديد. سپس در كامپوننت ويرايشگر، نوع ويرايشگر رو پيشرفته بگذاريد.
البته قبل از ان در همون تب سرور ببينيد مسير سايتتون با www هست يا بدون آن. اگر بدون www تنظيم كرديد و تنظيمات ويرايشگر روي پيشرفته است، بايد بدن www وارد مديريت سايت شويد.
موفق با شيد :)

novin_me
10-28-2008, 08:48 AM
با سلام مجدد بدون www وارد شدم سطح دسترسي را روي 777 گذاشتم مشكل حل شد ولي همچنان :
سطح دسترسی فایل mostlyce_config.php : غیر قابل ویرایش و جمله نامفهوم :
آدرس URL اصلی سایت که در فایل configuration.php در جلوی $mosConfig_live_site نوشته شده است <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می باشد. هنگام ویرایش مطالب باید از طریق این آدرس وارد شوید.

par82
10-29-2008, 02:17 PM
با سلام مجدد بدون www وارد شدم سطح دسترسي را روي 777 گذاشتم مشكل حل شد ولي همچنان :
سطح دسترسی فایل mostlyce_config.php : غیر قابل ویرایش و جمله نامفهوم :
آدرس URL اصلی سایت که در فایل configuration.php در جلوی $mosConfig_live_site نوشته شده است <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> می باشد. هنگام ویرایش مطالب باید از طریق این آدرس وارد شوید.

منظورتون اينه كه اين جمله براتون نامفهومه؟
اگه منظورتون اينه، معني اين جمله همونيه كه گفتم. چون آدرس سايت رو بدونwww در اطلاعات درج كرديد اگر مي خواهيد ويرايشگر پيشرفته فعال باشد بايد بدون www وارد بخش مديريت سايت شويد. :)