PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میخواستم بدونم که کدوم کمپوننت Forum و کدوم کمپوننت Commen

saqibarzani
07-31-2006, 06:22 PM
دوستان سلام مجدد ،

میخواستم بدونم که کدوم کمپوننت Forum و کدوم کمپوننت Comments از همه بهتره با جومله استفاده کنم !!

radmehr
07-31-2006, 06:38 PM
شما اینجا رو رسما" کردی انجمن جوملا ها... ;)
برای فروم میتونی از Joomlaboard (همون Simpleboard خودمون) و برای کامنت هم میتونی از AkoComment استفاده کنی.

saqibarzani
07-31-2006, 10:09 PM
هاهاهاهاهاه ;D مرصی رادمهرجون ولی آخه سایت فارسی جومله نداریم... بهتر نیست که شماها هر دو را سپورت کنید؟؟ چونکه هر دو را بلدید ؟ این یه پیشنهاده... مرصی بابت جواب.... ولی AkoComment کار نمیکنه !! میتونید لطف کنید لینک ورژن خوبشا بهم بدید.... ممنون میشم :-*

owlia
07-31-2006, 10:35 PM
سلام
می خواستم کامپوننت مربوط به انجمن (مامبو) رو دانلود کنم؛ ولی توی قسمت دانلودها نبود ! یک نفر یکی لینک بده (ممنون)

sorry4uboth
07-31-2006, 11:21 PM
سلام از لینک زیر استفاده کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

به خاطر داشته باشید که برای دانلود شما میبایست:
1- عضو سایت مامبولرن باشید.
2- با نام کاربری خود جهت دیدن لینک دانلود وارد شوید
یا علی

saqibarzani
08-01-2006, 04:14 AM
محمد جان این که Joomlaboard یا Akcoment که نیست !!! کسی لینک ڤرژنه خوبشا داره ؟؟ ممنون میشم ..... مرصی

ahmadzadeh
08-01-2006, 04:51 AM
سلام
شما برای نصب Akocoment باید بعد از نصب کامپوننت , مامبوت آن را نصب کرده و نیز آن را فعال نمایید تا این کامپوننت کار کند
کامپوننت Akocoment
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مامبوت Akocoment

mamboboard
Simpleboard
SMF
یا علی/خداحافظ

owlia
08-01-2006, 08:44 AM
انجمن رو از لینکی که داده بودید دانلود کردم، حالا باید چیکار کنم ... (اون رو توی فولدر Forum آپلود و extract کردم)؛ برای راه اندازی اون و اضافه کردن منوی(انجمن) باید چیکار کرد؛ کامپوننت یا ماژول خاصی می خواد.

sorry4uboth
08-01-2006, 09:28 AM
سلام
این انجمن مستقل از مامبو کار میکنه
شما به راحتی میتونید آدرس سایتی رو که انجمن رو اونجا آپلود کردی وارد کنید و اونرو نصب کنید.
نیاز به ماژول خاصی نیست میتونید یک آدرس صفحه وب برای اون لینک کنید در یکی از منوهای مامبو.

saqibarzani
08-01-2006, 12:50 PM
مرصی بابت کمکاتون ! من Akocomment ra داونلود کردم و نصبشم کردم !! ولی چند سوال داشتم !

1- چطوری میتونم سایز Editor را تغییر بدم !؟ چونکه میخوام فقط در وسط صفحه قرار بگیره .

2- آیا من باسه هر Article باید کلمه {oscomment} را تایپ کنم ؟ یا خوش اتوماتیک باسه هر کدومشون یاداشت میده ؟

3- چطور میتونم جای &quot;یاداشتها را عوض کنم. مثلا کنار PDF بذارم ؟

خیلی ممنون شما